Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

оно конечно хорошо только национальность Украинец, слишком уж разнонациональна, часть австро-венгерских украинцев считает себя "украинистей" малоросских украинцев, и как тут национализировать??? никто уверен не был бы против если бы Национализм базировался на консенсусе между обоими "ветками", а так "ваши" орут - маскали, "наши" - бендеровцы .... вот и вся любоФь ....

чем? ......

Останнє редагування модератором: 5 лис 2009
    • Подобається Подобається x 3
  2. ... чем у соседей! (с)

• Подобається Подобається x 2
  3. Istrebliatel

Istrebliatel Well-Known Member

блин , а я наполовину Русский наполовину Татарин , но азеров, вьетнамцев и негров не люблю и готов бить им рыла хоть сутра до вечера, потомучто у нас их уже больше чем украинцев , так что мне теперь делать ? убится об стену ? нацисты скажут ты чернь , националисты скажут ты не хохол , а такие люди как я - суперспециалисты энергетики и держат страну на плаву , так что я решил презирать полностью всех кроме себя , так пожалуй будет самое правильное

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самое время шкальнуть где-то два с половиной миллиона и туда же... Ну Вы в курсе...

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  6. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

та це ще добре якщо русский! Тим паче що розумієте всю небезпеку кольорової імміграції в Україну.

:cesored:

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
  7. Tikki

Tikki Active Member

Ну зло чи ні не знаю(мені здається що поділяти світ на добро і зло взагалі неправильно). Але саме слово націоналізм має спільне коріння з нацизмом. Тому, мені задється на чисто філологічному рівні нацизм=націоналізм.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не користуйтесь нецігрошима, націкухнею, не вдягайтесь у націодяг, не співайте націпісень.
    Співайте ІНТЕРНАСІОНАЛЬ!

• Подобається Подобається x 1
  9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Регіональна кухня та регіональна музика не гірше державної або національної (якщо викинути з моктіри асоціацію з партією)Регінональние гроші ось це вже погано.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Лиш би не відрегіоналити після тої кухні...
    Краще вже БОРЩ!

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Тут вже мовчу...

11. Tikki

Tikki Active Member

Чогоб я ото так нервував) Я просто хотів сказати що це складнощі перекладу і наше слово націоналізм по німецкі буде нацизм.. просто деякі розумники невисокого зросту зіграли на цих складнощах перекладу. І взагалі Гітлер герой свого часу(як і Сталін).. звичайно зараз, в такому дуже цивілізованному світі подумати що Гітлер/Сталін зявится знову дуже страшно.. але тоді в ті варварські часи така людина була золотою.
    Так, Інтернаціонал(Глобальний націоналізм/нацизм :haha: ) це шлях в майбутнє, це новий виток еволюції людини, як виду :)

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Нацизм - це крайня форма прояву націоналізму. Теоретично, при націоналізмі найбільше люблять свою націю, а при нацизмі - ненавидять інші нації, от у цьому відмінність. :)
    А інтернаціоналізм або космополітизм, коли люблять усі нації.
    Особисто я вважаю, що всі люди рівні, незалежно від нації, раси, віросповідання, статі та сексуальної орієнтації.

13. Tikki

Tikki Active Member

Це в ідеалі.
    Але в нашому неідеальному світі не всі люди однаково фізично здорові.. з цього виходить що вони не рівні.
    А по законах природи фізично нездорові люди мають померти.. ось тут хтось може назвати це ненавистю

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

о_О І це чому? Сьогодні одна людина хворіє, завтра він одужав, а в іншого, абсолютно здорового до цього, виявили рак, і він через пару місяців згорів. Або хтось загинув у ДТП. Життя і смерть, навпаки, всіх рівняє.

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

:nea:

нацизм = національний соціалізм.

со-ціа-лізм, шановні.
    а "соціалізм — це всяке прагнення до поліпшення суспільства"
    - це Proudhon не я.

тобто скажем - поліпшений націоналізм :crazy:
    або йнакше:
    поліпшений (з точки зору данной нації) соціалізм

Во :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  16. Gron

Gron тафгай

За рахунок іншої/ інших націй.
    Яких, якщо, можно навіть знищити, або звести до рівня рабів.
    Питання крові, там первічні.
    Інші, бла-бла-бла для люмпенов.

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нацизм - це націонал-соціалізм? Так. Це соціалізм для однієї нації. Розвиток однієї нації за рахунок інших. Націоналізм - це також приоритетний розвиток однієї нації, який теоретично дає якісь можливості розвитку і іншим націям. Але тільки теоретично. А практично - принижує їх.

Очевидно, націонал-соціалізм - це націоналізм, якого ніхто вчасно не зупинив, не побачив у ньому небезпеки.

Отже, якщо "національно свідома" людина кричить - "геть чорних", чи щось подібне - вона вже зробила крок від націоналізму до націонал-соціалізму.

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

З кров'ю фюрер помилився єврейської крові до цих пір не знайдено-білі, чорні, жовті всякі люди євреї.
    У сучасному понятті кров замінили на громадянство.Громадяни живуть у пристойних районах займають пристойні посади гость гарбайтери живуть по скотську і виконують некваліфіковану роботу. Ось наш ойросоціалізм.

19. Gron

Gron тафгай

А якщо національно не свідома людина кричить, що підтримує все що робиться в сусідній, яка протиставляє себе піндосам, чорно- жопим, євросам, джамшудам,..., бажає
    створити її мову державною, та злитися з нею в братнньому екстазі, вона як, ногу для кроку занесла, нє?

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Держава, її населення виробляє національний продукт, кількість якого залежить від можливостей населення, природніх ресурсів держави та якості влади в державі.

Кожна держава складає баланс того, що заробляє, і що може витратити на своє утримання і розвиток. Цей баланс називається бюджетом.

Якщо рівень життя в державі високий, то люди з сусідніх та дальніх держав часто намагаються отримати можливість жити при такому ж рівні життя, і для цього їдуть в багатшу державу.

Але можливості держави небезмежні. І вона захищає свої кордони військовими і законами. Логічно чи ні?

Якщо ні, то запросіть жити в свою родину 3-4 дітей з бідної країни. Не можете, бо тоді вашим дітям чи внукам не буде що їсти і де спати!?

Так само і держава. Тому про "ойросоціалізм" - не треба.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Так це також "національно свідома" людина. "Націонал-соціаліст", тільки з іншої нації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)