Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. - Какие из этих заголовков написали VasMT или Чернобылец? Вы сначала одного, потом другого обвинили в "нелюбви", "высмеивании" и "желании уничтожить" а в доказательство суёте чьи-то заголовки неизвестно откуда.

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вам дати сайт? Форум газети 2000,одеський форум,де сидять в основному такі як Ви борці за другу державну. Підіть і почитайте.

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы зря, конечно привели меня и VasMT и Нестранца. Мы к этим заголовкам никакого отношения не имеем.

Я считаю, что маргиналы ( с обоих сторон), это политика (действие или бездействие) власти. Маргиналы, как правило питаются друг от друга и при бездействии государства и при неразумной (в данном случае) политики национальной и языковой начинают бесконтрольно размножаться, аннигилировать и вовлекать все больше и больше людей в этот процесс пока не начнется неконтролируемая реакция.

Первые проявления - это убийство Чайки в Одессе (неважно, что именно произошло, а сам резонанас), недавнее преследование лидера движения «Родина». При чем неважно, что там было на самом деле, а то как отложилось это в общественном сознании. А отложилось оно:
    А, Что они пострадали за свои убеждения от рук враждебным им сил (в зависимости от стороны сочуствия):
    Б. Это основная точка среди им сочуствующих (не только единомышленников)

Проблема в том, что маргинализм со всех сторон в том числе и той что вы сочуствуете размножается и если в ближайшее время ничего не поменять, то может быть неконтролируемая реакция. Плохо, что вы не понимаете.....

Трудно было бы представить такое даже 4 года назад, что в общественном сознании отложилось, что убили националиста за убеждения, или преследуют за убеждения....

И произошло за последнее время размножение маргиналов с обоих сторон. Начали ужесточать политику в отношении языка, активно разыгрывать карту нацинальнальности и политики, ОУН-УПА, вступления в НАТО, отношение к России, Голодомор, как Геноцид только украинцев, сужать в образовании возможность получать образование на родном языке, впаривать в учебники национализм, ...и естесственно это произошло.

Меня это не удивляет. Это примерно как большевики сами создали социальную базу УПА. Без жестокости власти в 1939 ОУН так бы и осталась партией, без социальной поддержки.

Вообще было бы интересно посмотреть заголовки форумом до 2004 г., но я тогда еще не был активным форумчанином. Интересно бы проверить практически мою теорию.

Вопрос состоит в том, а что делать ? Рецепт есть ?

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви самі собі суперечите...
    З одного боку,Ви признаєте,що

А з іншого
    Зрозумійте,що оті загравання з елєкторатом,з боку ..хм..влаааади...
    Не мають нічого спільного з їх справжніми переконаннями..
    Переконання ці - якомога довше протриматись біля корита....
    Перед кожними виборами з рукавів дістаються козирні тузи..в одних націоналіхм..в інших "двуязичіє..нарід..зі всіх сторін радісно на то ведЕцця...вибирає,єстєсссно...
    І так вже купу літ...

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні ці заголовки я взяв з двох українських форумів,з форуму газет 2000,не вірите мені зайдіть на цей форум і почитайте
    http://www.2000.net.ua/forum/viewfo...&start=0&sid=637af9548e18d5a1451798cce3c03e0d
    Є такі самі Донецькі,Кримські,Харківські і є дужже антиукраїнський Кримський,правда я забув адресу і не можу дати зсилку,та і цього буде достатньо.Ви зайдіть і почитайте що вони пишуть.
    Згоден,що маргіналізм підігрівають як з однієї так з другої сторони.І правду писав пан Ромко,що завжди цю краплену карту викидають в гру перед виборами.Хто зна можливо вони перед цим сидять в ресторані і домовляються,як будуть наїжджати один на іншого,що "завести " народ.
    А все чому,тому,що рвуться до корита і не навчились робити політику більш чистими методами.Тепер друге.Чому ми такі категоричні.Навіть в тому ж таки питанні ОУН-УПА.Чому одна сторона не хоче вислухати другу а тупо заперечує навіть сам факт такої розмови.Героїзація фашистів і все,навіть чути не хочуть.Так неможна.Йшла звичайна громадянська війна.Росіяни Врангеля і Денікіна тепер фашистами не називають,хоча теж під їхнім командуванням у війні пролилось немало російської і не тільки крові.Там старались розібратися у цих процесах,визнали їхні плюси і можливі помилки і дали оцінку.У нас це табу,яке навіть розглядати не можна.Уявіть собі не дай Бог тепер якийсь конфлікт на теритолрії України.Скажімо локально напали російські війська на Чернігівську область.Мобілізували чоловіче населення на військові дії.Люди прийняли участь у військових діях,але через тиждень конфлікт локалазували,президенти домовилися,і серед мирного населення України з"явились учасники бойових дій.Так що російськомовне населення України буде також називати фашистами тих,хто приймав участь в цих бойових діях?До чого я,до того,що ці всі процеси треба визнати як факт,і ті лбди які воювали вони по-любому заслуговують на повагу,бьо вони не вдома сиділи,а воювали.Інколи самі йшли.а інколи по мобілізації,їм казали і вони йшли,бо йшли всі,так само,як на Східній Україні йшли воювати проти німецьких загарбників.Що тут неясного.Людина яка втратила здоров"я на війні заслуговує на повагу суспільства.Я не веду розмову про бандитів,котрі вбивали і грабували,я веду розмову,про тих хто боровся з чужинцями.

• Подобається Подобається x 4
  6. Чернобылец

А я не сомневаюсь в заголовках. ПРосто на одних маргиналов имеются противоположные маргиналы. ЕСли кричат тричи "Смерть смерть..", то это что, должно называть патритизмом ? ИЛи смотря кто кричит ?

Вопрос состоит в том, а что делать ? Рецепт есть ?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Є,для того щоб не маргінали вирішували такі питання,потрібно щоб їх вирішили науковці.З однієї і другої сторони.Але ще потрібно бажання знайти єдино правильне рішення.Світ через це вже пройшов,у світі було багато війн,але люди не звірі і вони мають здатність прощати,ніхто не питав,що хоче той галичанин,який молодість і здоров"я віддав за Україну.Він в це вірив і чим він заслужив,щоб його одноліток зі Східної України,котрого теж забрали а війну і він теж вірив,що вбиваючи тих же галичан він звільняє Україну від ворогів.Але одному ордени а другому забуття.Можливо всім треба позбутися ідеологічних розбіжностей і вирішувати питання чисто в людському вимірі.Але ще раз наголошую-потрібно бажання з обох сторін а не повне несприйняття.Як мені здається,якби побесідували ветеран ВВВ і ветеран УПА вони б самі скоріше знайшли спільну мову ніж політики.

• Подобається Подобається x 3
  8. Чернобылец

По УПА и ОУН. Про ученых я полностью согласен. Должны сесть и работать. Продолжать собирать и систематизировать материалы.
    Если говорить про ветеранов УПА и ВОВ, то вообще-то их не останется лет через 10-15, что их потомки должны продолжать ругаться, кто из них самый правильный «украинец» ? Распевать тричи «смерть жидам и москалям» или «смерть бандеровцам» ? Есть ли смысл повторять в этом в современном мире то, что было актуально в общественном сознании более 60 лет назад ?
    Стоит ли это делать в отношении своих современников ? Какая ожидаемая реакция будет от тех кому это сказать ? Ответ то ИМХО очевиден.
    Если это неразумно, нужно ли ругаться сейчас, если потом это надо прекратить или оно само прекратиться ? Ответ тоже очевиден.

И кто должен сделать действия по тому чтобы это остановить ? Опять вернусь, что пишу это к тому, как остановить маргиналов, которые размножились и продолжают размножаться в последнее время.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я думаю,що це повинна зробити влада.І взагалі у нас багато чого повинна зробити влада,але на жаль крім "грабь награбленное" вона нічого не робить.І не розуміє,що такі дії можуть вдарити по ній самій.Прийде інша влада і почнеться новий переділ власності і так до бесконечності і Біг нас побив(закарпатське прислів"я значить -начуваймося)

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

зверніть увагу, що американській державі пофік українські маргінали - це раз
    і російській державі теж - це два. Ті маргінали, в яких "бабушка с Украиньі, потому мне Украина родная, и я не могу пройти мимо..."
    ==
    що робити з такими маргіналами? - тут запропонуєте рецепт?
    ==
    а послідовники марксистьського "бабло вирішує все" (ну чи "економіка первинна") - це додатковий клин в розкол країни (станом на сьогодні).
    Оскільки економічні негаразди маргіналів - тут же "приписуються" як "наслідки помаранчової чуми" - адже так?
    ==
    Чи кляті бандерівці висмоктали соки зі Східної України, послали шахтарів на смерть в шахти з аварійним обладнанням, позупиняли гігантську промисловість і продали купу заводів москалям?
    ==
    але як у цьому випадку добре вказати образ ворога - і ідеологи типу чорнобильця дуже правдоподібно розмусолять і доведуть, що першопричина - це:
    1) мовне питання
    2) у світі глобалізація - тому слід "лягти" під росію у всіх, в т.ч. культурних питаннях (чорнобильцю, ви дійсно не знаєте, що таке сучасна російська культура?)
    3) бандерівці, що будують та руйнують пам’ятники, замість того, щоб працювати (типовий совковий ідеологічний випад - ну, це, наприклад, можна сказати "чорнобилець не спить. не їсть, - тільки на ЛФ дописує)
    ==
    так як отаке зупинити? що б ви, як толковий менеджер вищого ешелону - порадили б?

• Подобається Подобається x 5
  11. Чернобылец

Ну влады ждать, это точно как вы написали не дождешься. Хотя она точно должна быть неотъемлемой частью процесса. Вообще по моему во взаимодействии влады, прессы, и населения происходит расбалансировка общественного и правового сознания населения. Вот маргиналы, они в в основном молодые люди, это тот электорат, что появился в за последние 18 лет.

А люди могут что-то сделать или нет ? Хотя бы на уровне семьи или соседей ?

Вы извините, что я все вопросы задаю. Вообще мне кажется, что когда мы говорим о власти, мы во многом в зеркало смотрим. Ведь во многих вопросах мы сами нетерпимы, стаивм "железный занавес", сами хотим быстрых изменений, при чем социальных, а они требуют осторожности и выверенности.

Ну вы как всегда все в кучу. Уже хоть знаете, что BBC - с Англии ? Решили отыграться ? Тогда просьба внятно излагать. :)

Отвечу на пару вопросов. Что касается маргиналов с одной стороны. Маргиналы не бывают с одной стороны. Они обязательно с обоих сторон. На Жириновского, всегда есть Тягнибок. И они всегда любят цитировать друг друга.

По поводу УПА, да хоть войны в Грузии. После того как вы гле-то нашли брехливую цитату, я привел все основные выводы комиссии. А суть основная такова. Что в любом социальном конфликте нет однозначного ответа, который бы сказал, что однозначно правы те или другие. И обязательно в любом конфликте огромное количество пострадавших, которые не имели прмого отношения к самому конфликту.
    Если у вас однозначное положительное или отрицательное мнение, значит вы скорее не понимаете о чем пишете. А раз не понимаете, то у вас и рецепта не будет, вы на одной стороне. И конфликт будет.

Рецепта однозначного тут быть не модет и требуется время, даже если булет правильный подход. А маргиналы должны однозначно называться маргиналами. А они уже везде в прессе, ТВ, депутаты, население.

Я тут читал одно Интеренет издание. ОТличное, хорошая подборка материалов, анализ событий. В этом году скурвилось. Видимо молодаая поросль пришла. Из пальца все высасывают. Кого они наплодят ?

А вопросы языка, УПА, москалей и банлеровцев - ИМХО второстепенны. Первопричина в нетерпимости, и желании быть основным, самым правильным, .... и никто не хочет это доказывать через образование (тяжело), работу (тяжело), науку (тяжело).

А как просто, найти статейку похуже и возвысится над собой. ЕСть же еще дураки на свете, а я их умнее.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Елементарно.Якби не вмішувались політики і політикани,то люди б договорилися елементарно просто,і притому давно.

13. Чернобылец

А политиков кто избрал ? И избирает ? Замкнутый круг ?

Как выходить ?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Політиків вибирали люди,але ставши вибраними,політики втрачають зв"язок з народом,і перетворюються з людей в політиків.І у них з"являється інстинкт самозбереження.Вони розуміють,що без нагнітання протистояння,вони не зароблять політикою,а просто так ходити на засідання Верховної Ради і спати або читати бульварну пресу-скучно і неінтересно.А от коли кожного дня приходить по тисяч так 15000-20 000 доларів це вже перетворюється на азарт.Чому я так думаю?Тому що їхні діти кожного вечора тратять в Київських злачних містах не менше як по 1500-2000 доларів.А їх треба мати,так що навряд чи менше вони заробляють.

15. surma

surma Well-Known Member

Я націоналіст в розумінні, що люблю свою націю понад усе! Нас багато і нас не подолати. Скоро закінчиться епоха комуністичної утопії і ми, теперішня молодь, збудуємо міцну країну без москалів та жидів.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Вы живёте в Северной Корее?

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У-у-у-у... Нема про що балакати.

• Подобається Подобається x 2
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Балакать, конечно, не о чем.
    А, ВДРУГ, збудують?

19. surma

surma Well-Known Member

Поки що в Києві.
    Чому так сумно?
    Збудуємо і ще як збудуємо!

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Обламаются. ТАКОГО как данный студент пишет никогда не построят.
    Де Ви сум побачили? Гидко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)