Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А помоему так это Вы и не любите..и очень даже сильно!
    Это же надо желать своей Баткивщине...НАТУ и Юлю!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Если у меня с вами точка зрения отличается, и она вам не нравится, или мне ваша, то это не означает, что вы Украина.

Украина - это тоже моя Родина, РОдина моей дочери, мои родственники, друзья, любимый Крым, Киев, любимые места....
    А какая уменя награда и от кого, какая разница Фотографии награл, кстати не мои и а VasMT.
    Елинственно, то что я в Чернобыле был, на то у меня и профессия соответсвующая. Кто еще ?

Не задавайте больше глупых вопросов.

3. iso

iso Well-Known Member

Не на халяву. Дуже висока була ціна. Хоча не наше покоління платило.
    І ще . Чому (Ви) отримали Чому (Ви) пр---те? А Ви ?:)

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Неправда, Сміт... Воював і воює. Хіба ви не бачите? Проти всього українського... Борони нас, Боже, від таких військових!

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чорнобильцю, саме час написати, що ви не Україну не любите - а лише частину населення України :)

6. Gron

Gron тафгай

Ну уж точно, что Украина, не Вы.
    По крайней мере, мы продолжаем ТУТ жить, работать, платить налоги, все изменения в ментальности, политическом мировозрении, ошибки и маленькие успехи, это НАШИ ошибки, и успехи.
    Мы живём в молодой стране, и совместно, ищем пути к лучшей жизни, критически оценивая ошибки прошлого, и настоящего.
    Ваша же, простите родина, СССР. Вы, застряли там, это не хорошо, и не плохо, это факт.
    А учить всех нас, через посты адресованные к Оме, напрасный труд.
    Как говорят: "Поучите жену щи варить"
    А бряцать Чернобылями, и пр, это мы и сами могём, до прихода на ЛФ, большинство тут присутствующих, и пожили, и по-строили, и по-востанавливали, и даже "долги интернациональные" за речкой, по-отдавали.
    Извините за плохой русский.
    Достали.

• Подобається Подобається x 3
  7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не дивився. По суті питання: експерти стільки давали прогнозів, які не справдилися, що я їм уже давним-давно не вірю. Що стосується війни між Україною і Росією - нмд повна нісенітниця. По-перше, згоден з Вами - народи не хочуть. По-друге - політики не можуть внаглу пертися проти волі народу. По-третє - світ, у першу чергу Європа, не дозволить. Четверте, найголовніше: скільки у нас АЕС? Щось там 6 чи 7. Під час війни мінімум половина бабахне, куди там той Чорнобиль!

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Згідний,щодо війни... Але оте нагнітання істерії,імідж Путіна(який нікуди не дівся і продовжує керувати РФ),як "собіратєля земель русскіх",неприйняття Росією наших національних героїв,принизливі вихватки в масмедіа російських політиків - це дуже насторожує...особливо,коли в нас при владі отаке.......(слова не підібрав,соррі...)

• Подобається Подобається x 4
  9. Если в том, что касается войны согласны, то и перечисленное не "настораживает", а злит - называйте вещи своими именами.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Частково погоджуюсь, але?...
    По -перше:політики не можуть внаглу пертися проти волі народу.Вірю,але це твердження працює тільки в країнах з хоча б середнім рівнем демократії.При тоталітаризмі ніколи політики не прислухаються до волі народу.Чи питав Сталін в народу,коли починав війну з Фінляндією,коли вводив війська в Європу (згідно паакту молотова Рібентропа),війну з Японією.Чи питали когось розпочинаючи війну в Афганістані? Це робиться просто,спочатку вводяться війська а далі пропагандистська машина працює над оправданням цього кроку.
    Я не хочу зараз вплутуватися в розмову про Грузію,але в Росії ніхто не радився з народом про введення військ в Грузію.В любій країні рішення про початок війни приймається або одноосібно або кулуарно.А коли нароблять біди,тоді починається рубка,тоді вже спинити важко,а оправдання завжди придумають.
    Тепер про світ і Європу.Не вірю.Люба держава спочатку думає про себе,а вже потім про других.Ну пожурили Росію,пожурили пасля грузинських подій і ніякої міжнародної ізоляції їй не зробили.В Росії є газ,і Європа свистала на Грузію,вона думає чим буде зимою грітися.Америка теж.Обама кинув тепер поляків і чехів,хоча вони і члени НАТО.Обіццяв захист в вигляді ПРО,але своя сорочка ближче до тіла,отож він договорився з Росією,а про мосьок забув.Висновок-ні на кого не можна надіятися,треба розвиватися і бути сильними, щоб нас боялися,тоді будуть нас поважати,і тільки тоді ми будемо гарантовані,що нас ніхто не троне.
    А на рахунок АЕС.Є різна війна.Не обов"язково на Україні використовувати ядерну зброю.І необов"язково бомбити.Легкі танки і десант на екологічно важливі об"єкти,за два тижні Україна буде російська.Догадуючись про стан наших військ чогось так думаю.Може я і неправий.До Західної України дійдуть за три дні,тут трохи повоюють.А на Сході їх будуть з хлібом-сіллю зустрічати.

• Подобається Подобається x 2
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не Вам задавав питання,а VasMT.Якщо я люблю Україну,то я відповідно люблю і українську культуру,люблю українську мову.А якщо людина з цього сміється.і хоче щоб це знищили,то я не можу повірити що вона любить Україну.Чи може у нас різні України?

Любіть Україну, як Сонце любіть,
    Як вітер, і трави, і води,
    В годину щасливу і в радісну мить,
    Любіть у годину негоди.

Любіть Україну, як Сонце любіть,
    Вишневу свою Україну,
    Красу її вічну, живу і нову
    І мову її солов`їну.

Для нас вона в світі – єдина, одна,
    В просторі солодкого чару,
    Вона у зірках, і у вербах вона,
    І в кожному серця ударі.

Без неї – ніщо ми, як порох і дим,
    Розсіяний в полі вітрами,
    Любіть Україну всім серцем своїм
    І всіми своїми ділами.

Юначе, для неї хай буде твій сміх,
    І сльози, і все до загину,
    Не можна любити народів других,
    Коли ти не любиш Вкраїну.

Дівчино, як небо її голубе,
    Люби її кожну хвилину,
    Коханий любить не захоче тебе,
    Коли ти не любиш Вкраїну.

Любіть у коханні, у праці, в бою,
    Як пісню, що лине зорею,
    Всім серцем любіть Україну свою,
    І вічні ми будемо з нею.

• Подобається Подобається x 4
  12. - Так кто смеётся над украинской культурой и языком, и кто хочет, чтобы "это" уничтожили, VasMT или Чернобылец? В каком сообщении?

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звязок АЕС-війна в чому? Точніше в різних типах (видах, способах) війни... До Вашого відома - одна навчена людина з 400-500 г ТНТ, підірвавши холодильник любого мясокомбінату знищить людей не менше, ніж батальйон зелених беретів...
    З ЯЗ ще простіше - наземний (найнищивніший) Явибух заражує територію на декілька десятиліть... Повітряний - недоцільно, підземний - тим більше...
    Ну танки, ну десант - а гамати десант що буде, а танки на ОККО заправляти будуть, чи на ТНК? Марення...!
    Не вдалось і в 41 за два тижня...
    Не треба бути Кашпіровським і Вангою - читайте ЗМІ...

З ким? Хто?
    Хто? У вікно хоч глянте...

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

ОТвесу вам aftestep. Знаете почему. У вас часть постов очень разумные, другая часть..ну вобщем другие.
    Разные точки зрения ИМХО, это нормально.,aftestep.

Все что думают обо мне, как называют, а тут было от угрофина, монгола, потомка азиатов, колонизаторов, где моя Родина... Ну чтоб ни у кого сомнений не возникало... Мне глубоко начхать.

15. VasMT

Скоріше за все ТАК! І це я підкреслюю вже неодноразово...
    До речі, шановні львівяни не можуть мені зауважити за мову... Знаю я СВОЮ мову не гірше вас...

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Це Вас не виправдовує.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

А Вас не спасає ...

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви,що Вам не сподобалось? Вірш? Хто хоче?Ті що марять коли прийдуть росіяни і спасуть їхню лінь небажання повважати мову країни в якій вони живуть. Пробіжіться по кримських і одеських форумах.Почитайте заголовки.
    Отношение одесситов к политике украинизации Одессы центральных властей Украины
    Федеративная Республика Украина
    Я - советский

Олесь Бузина: Новороссия это исторически вообще не Украина
    Против насильственной украинизации Одессы
    «Карта русского» может стать ответом на дискриминацию

ГОЛОДОМОР 32-33 ГОДОВ ПРЕВРАТИЛ РУССКИХ В УКРАИНЦЕВ
    УКРАИНЦЫ – ДЕТИ ПРЕСТУПНОГО РЕЖИМА?
    Сергей Цеков: Крым вернётся в Россию вместе с Украиной

Укровласти боятся "Донецкую Республику"
    В Крымских горах украинский флаг заменили на российский:)
    Брать Украину по частям?
    Сегодня Крым - Россия
    Украина и Россия должны обьединиться-Янукович
    «Передача Крыма Украине была несправедлива и незаконна»
    Геніальний українець - мертвий українець?
    Укр.политикум.Должен обявить войну Росии и здатся.
    Юго-восток Украины - к России!

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

То може тоді РОСІЯ мене спасе? :good:

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Росія буде спасати своїх.VasMT першого він заслужив.Не знаю чи знають стрийчани про його заслуги перед "родиной".:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)