Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. vkoc

vkoc Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 27 вер 2009
  2. Полковник

Полковник миється в бані

3. vkoc

vkoc Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  4. iso

iso Well-Known Member

Власне, що лише признаків...
    І жидів. І далі звинувачуємо. Це ж зручно, коли є винні за визначенням. Хтось нагадив, так треба прибирати, а не робити відхоже місце і , мовляв, ми тут ні при чім, не ми почали...Це нам.
    Заявив? Та ж хабарник сам порушив закон. А порушив, бо хотів отримати результат. І не важливо, законний чи ні.
    Щось не видно їх страху.
    Щодо не менше - погоджуюся, щодо свавілля по відношенню до своїх громадян - дуже сумніваюся
    Не тільки вірю - знаю. Але не вони не при ділі у вирішенні долі країни.
    І вполюють, з перспективою переїзду в іншу країну. І Ви будете щиро раді з того:)

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хотів відповідати по пунктах,але бачу що нІчого.Куди не кинься Ви праві.Погоджуюсь повністю зі всім.No coments.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Посмотрите «Неделя с Марианной Максимовской» на РенTB. Я смотрю регулярно. Критика официальной политики России постоянно. И по моему ей приз ТЭФИ дали на днях.
    Ну про Интернет издания я вообще не говорю. Смотрите сколько отттуда постят.
    Сейчас Интернет ТВ. Любые каналы из любой страны СНГ. Спутник столько не транслирует.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Рен Тв по супутнику показують?Для Інтернет ТВ треба трохи кращого трафіка ніж у мене.В мене радіоінтернет,а він дорожче кабельного.:pardon:

8. Чернобылец

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну раз Вы не все смотрите...что в РФ показывают...тогда и не надо помылятся...что в РФ нет опозиционных Кремлю СМИ....;)

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Читатель! Одно дело "помылятся"! Но совсем другое дело - ТАК думать (верить)!

• Подобається Подобається x 1
  11. Чернобылец

Глобализация на дворе. А некоторые в головах создали себе железный занавес.

В принципе Все можно сейчас найти, было бы желание и деньги. EtV net очень мне нравится. Все в записи, смотри в любой момент, любую перелачу.

Второй, это как ТВ смотреть, перключая с канала на канал. ПРи чем можно задавать разницу во времени трансляции. Т.е например если в МОскве или Киеве показали в 8 вечера, то можно посмотреть у себя в 8 вечера. На усмотрение.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та мені досить і тих що я дивлюся.Ситуація ясна і без того.Якщо побачу інше,скажу що побачив.Треба поїхати в Стрий,там напевне всі опозиційні російські ловить.о_О

14. VasMT

Вам в президенти треба, або принаймі в якусь раду... Все на халяву... Країну на халяву отримали... Як прийшло, так і прос:cesored:те...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це в кого як, я все життя працюю, а Ви на халяві все життя просиділи.Чи може десь воювали?:dntknw:

16. Самогон

Самогон New Member

Дорогенькі мої!
    Через усі телеканали нам нав"язують думку, нас програують на той чи інший висновок, який, нібито, ми робимо самостійно. Російські канали не можуть вилізти з-під ковпака цензури і у відношенні до України є яскраво однозначними. Чим рідше я дивлюся телевізор, чим менше читаю газет - тим більш самостійно можу судити про ту чи іншу подію, яка відбулася і оцінок якої я не чув жодних. А бути в стаді мені ой не хочеться!

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Та де вже нам, погуляти ходили...

18. Чернобылец

МОлодец ! Меня также и про Чернобыль спрашивали. Сидел типа, штаны протирал. А я там через две нелели после аварии уже был. 30 летие свое там отметил. В Чернобыльской зоне.
    И товарищ у меня умер. Вилимо горячую частицу в легкие схватил. Мне повезло.

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Саме так. І це не залежить Російські чи Українські засоби інформації.
    Але інформація є інформація, окрім звичайно, вже зовсім відвертої брехні.
    Просто треба вміти відрізняти ту їжу (інформацію) яку вам пропонують – від того соусу (світогляду) під яким її подають.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не зрозумів,а Україна з ким воювала,що медалі українські.І раз Вас Україна нагороджувала,то чому Ви її так не любите?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)