Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у нас немножко другая ситуация чем у "загальновидомых" державномовних у нас меньше чем росийскомовних, если бы в германии 80 % разговаривало на Польском то поверте гос. язык у них был бы /Польский или Немецкий и Польский, для "бильшости" принято как основа демократии признавать права всех граждан, я думаю в Канаде вопрос о англицировании или офранцузивании всей страны отпал еще в 19 веке и надо же не втратылы державнисть ... нонсенс ...

2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Уважая тот закон, пока его не поменяли...

Найму людей если это требуется, кто может перевести мой русский или английский на тот язык, что надо. Кто не знает три языка, может идти домой.

А как бюрократы там документы будут друг другу слать мне по фигу. МОй совет, учите детей языкам соседей и основных экономических партнеров.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви неуважно читали. Я писав:
    І, до речі, Ви не відповіли на запитання:
    Втім, не маєте бажання, то й ні.
    На мою думку, написане Вами повна нісенітниця. Така собі страшилка, яку свідомо поширюють певні політичні сили в Україні. На чолі з Ющенком і деякими народними депутатами, нажаль.

• Подобається Подобається x 1
  4. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ні, не нонсенс. "У нас немножко другая ситуация чем в " Канаді.
    1. Канада - країна емігрантського типу.
    2. Як Англія, так і Франція, знаходячись далеко за океаном, не має на меті проводити там мовно-культурну, релігійну чи геополітичну експансію:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=539194&postcount=5730

• Подобається Подобається x 6
  5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Якщо Ви вважаєте що це ПОВНА нісенитниця - то наша родина - Москва:good:

• Подобається Подобається x 2
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вам видніше, де ВАША Батьківщина, тому тут немає предмету для дискусії.:nea:

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич,чи дивились Ви в п"ятницю "Велику політику з Кисельовим".
    Так от він задавав питання в Москві експерту з військових питань про цю,як Ви виразились страшилку.Ви чули що він сказав?Він сказав,що поки що ні, але як російська армія перебудується,то років через 5-6 "вполне возможно".
    Я на 100 % впевнений,що ні російський ні український народи не хочуть війни один з другим.Але я зовсім не впевнений в політиках як одних так інших,і чомусь більше не впевнений в російських.В українських я впевнений,бо вони бояться,бо розуміють,що в України немає шансів виграти у війні з Росією.Чим неудобна Україна Росії? Та хоча б заразою свободи.Я не кажу про боязнь втрати впливу.Оппонуйте будьте добрі.

8. iso

iso Well-Known Member

Зараза свободи з України? Не путайте поняття свободи і бардаку. Ви бачите у нас свободу? Свобідна людина лише та, яка уважає за свій обов’язок і може практично реалізувати надані їй права. Ви в нас таке бачите? Ми в першу чергу не стали свобідним духовно. Не побороли рабської психології совка. От щодо «погавкати» - це так. Таким станом речей можна спокусити мислячих росіян? А решта росіян, усе що їм потрібно знати про Україну, знає з рідних ЗМІ.
    Пряма інтервенція Росії – абсурд. Хіба Україна вже зовсім розвалиться (а це "вполне возможно" за 5-6 років) -Росії залишиться лише «підібрати» регіони, які виявлять на це свою волю. (виявлять на це свою волю зауважте – не в лапках).
    Є набагато дієвіші і цивілізованіші методи. Газ, нафта, економічна політика і ідеологічна інтервенція. І головне, не заважати українським політикам боротися за добробут свого народу і світле майбутнє» України. 5-6 років це цілком реальний термін.

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щоб розуміти потрібно побувати в Росії.Я був і бачив який стан справ.Навіть погавкати там не можна.Що знає пересічний росіянин про Україну то тільки те,що йому дозволять з "височайшого повеления".На рахунок реалізації прав,я теж з Вами незгоден.Є приклади,я не скажу що всюди але є.Знаю наприклад львівську сім"ю Немешів, так там троє дітей,студентів,добилися в Україні великих результатів завдяки хорошому навчанні, і тільки.Совковість звісно у нас,покоління 45-50 річних є і нікуди ми від цього не дінемося.

Пряма інтервенція Росії – абсурд. Хіба Україна вже зовсім розвалиться (а це "вполне возможно" за 5-6 років) -Росії залишиться лише «підібрати» регіони, які виявлять на це свою волю. (виявлять на це свою волю зауважте – не в лапках).
    Є набагато дієвіші і цивілізованіші методи. Газ, нафта, економічна політика і ідеологічна інтервенція. І головне, не заважати українським політикам боротися за добробут свого народу і світле майбутнє» України. 5-6 років це цілком реальний термін.[/QUOTE]
    Я ж дав пряму зсилку звідки я це взяв,це з вчорашньої передачі ФІнтера,і говорив про це росіянин.

10. iso

iso Well-Known Member

Якщо у нас можна скільки завгодно – то це ще не критерій, щоб з нас брати приклад. Є крім нас у кого учитися.
    Не заперечую. Але я не про це. Вам чи Вашим знайомим доводилося мати справу з чиновниками? Суд, прокуратура, міністерства, органи правопорядку, те ж домоуправління…
    Постаєш перед вибором-або лишитися без результату зі своєю гідністю, або плюнути на свою гідність і чинити, як усі. А Ви про свободу…
    Зло в тому, що совковість 45-60 річних доповнює «рагулізм» 25-45 річних
    Я її і прокоментував.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Если возможно - поподробнее.
    Спасибо.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чи можете Ви собі уявити в Росії,що український телеведучий,на 1 російському телеканалі,3 години вів передачу,основним змістом якої були б поступки(праведнеі і неправедні)Путіна чи Медвєдєва, де б сторонники і противники піднімали всю їхню грязну білизну(Путіна чи Медвєдєва) і говорили про їхній скажімо низький рейтинг(уявімо),і говорили цілий вечір що їм(Путіну чи Медвєдєву)не варто їти знову у президенти.

• Подобається Подобається x 4
  13. vkoc

vkoc Well-Known Member

Уважаемый, не сравнивайте Украину с Россией. Там Сибирь и тайга, у нас поля и леса. Цивилизация делает свое дело. Во-вторых русские кроме русского, в основном, ничего не знают.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Воно то є,але все-таки теле- і радіо- простір у нас майже спільний і їм дуже неподобається коли в Україні проходить щось,що зв"язане з вільнодумством,подіями,типу Пом.Рев.Там трохи ментальність в народу більш монархічна,от вони не хочуть щоб російський народ діставав від українців демократичну "заразу".Я не кажу що в Україні є демократія.Але призаків її в Україні набагато більше ніж в Росії.Візьмім тільки приклад післясовдепівських революцій.В Росії стріляли по "білому дому" в Україні побоялися стріляти.А могли в принципі.

Повністю з Вами погоджуюсь.Але.....
    В країнах з розвинутою демократією, чиновників не менше,і чинять свавілля також.Але ми критикуємо але самі для цього нічого не робимо,щоб цього було менше.Скажіть будьте добрі,раніше ми у всьому звинувачували москалів.Тепер кого нам звинувачувати? Чому ті хто денно і нощно давав Зваричеві хабарі,не заявив про те що він бере в органи.Я розумію,бо скажете що боялися,бо органи такі самі.Вірю.Але колись треба починати.Бо ці всі корупціонери теж боягузи.Вони теж бояться,що їх припруть.Отож не треба мовчати,треба говорити і чим побільше.От-тоді і ті що беруть,будуть боятися і ті що їх покривають також будуть боятися.
    Іще за СРСР я служив в армії.Кафедри в інституті не було,отож я будучи лікарем ,був просто солдатом і на правах сержанта працював в санчастині нелегально,легально не мав права,бо не був офіцером(це дибілізм,котрий був дуже часто в ті часи).Так от звернувся до мене,один хлопець,молдаванин з проблемою чоловічого дітородного органа.В орган була занесена інфекція,він розпух і був десь розмірів в ширину з літрову кружку.Я коли це побачив- настрашився.Нічого подібного я ніколи не бачив.Я почав його розпитувати від чого це зробилося.Він довго не хотів казати(тай мову майже не знав)але потім признався,що прапорщик який командував на кухні, робив руками не те що треба.Він підбирав молодих солдатиків ,особливо тих хто не вмів говорити і потиху їх насилував.
    Я солдат і звісно нічого не міг з прапорщиком зробити.Тим більше,що той прапорщик готував їсти всій офіцерській еліті і в гарнізонну сауну,куди не завжди попадав і командир частини,там парились дуже великі люди.Але я дуже розсердився на цього прапора і вирішив ,що йому не місце в нашій частині.І я нічого не кажучи забрав того хлопця і повів його зразу і в медроту і в госпіталь,і ,чесно кажучи роздзвенів всюди,чому і звідки у хлопця це з"явилося.До обіда про цю резонансну справу знала вся дивізія. Як вони цього не хотіли,але вже на другий день прапора в частині вже не було.А якби я промовчав про це і не зробив її відомою всім ніхто б цього чоловіка не наказав і він би далі продовжував знущатися над молодими солдатами.

Є ,не спорю. Але повірте є і толкова молодь.Доки не знав,думав так як Ви.Але коли побачив,то став думати інакше.Вся біда в тому,що толкових молодих людей розбирає приватний бізнес.Їм платять нормальну зарплату в три-чотири рази більшу ніж тим хто робить в держустановах.
    Чого знаю,моя дочка ще повністю ВИШ не закінчила,ще в магістратурі,але вже за нею років з два полюють дві солідні міжнародні компанії,поздоровляють з святами і з днем народження,роблять невеликі презенти,і постійно нагадують що вони раді будуть її бачити співробітником в центральних офісах в Києві.Я не кажу,вона працює страшно багато,і ні разу не платила ні за один екзамен,але є і просто студенти,які вчаться, за гроші здають екзамени,закінчують ВИШі і за допомогою батьківських грошей йдуть працювати в КРУ,податкову,РДА.Без грошей туди не беруть.Розумних там не треба-котрий начальник захоче взяти розумного,щоб той його підсидів?От і приходять ці посередності в вищеназвані органи,чи в суди,чи в прокуратуру,давши великого хабаря за цю роботу і починають з того,що відбивають гроші потрачені на навчання,на хабарі за екзамени,на хабарі за посаду. Так і іде водорозділ між державними органами і великим приватним бізнесом.І доки ці ,як Ви сказали рагулі будуть сидіти на державних посадах,доки держава не зрозуміє,що рагулізм дорого обходиться доти у нас буде таке творитися.

15. Полковник

Полковник миється в бані

То, что УКРАИНСКИЙ вёл-бы - уявить не могу.
    А всё остальное и ТАК есть.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановна,я був вимушений мене про це попросив цілий Полковник:)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Останнє редагування модератором: 27 вер 2009
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник,вів передачу Кисельов. Знаєте такого? Бувший головний НТВ.Між іншим,чому Шустер,Кисельов і деякі інші журналісти втекли на Україну?Аджеж коли президентом був Єльцин в Росії демократії було більше ніж в Україні то вони всі працювали там.
    А про остальне не погоджусь,бо у мене супутникова антена,і дивлюсь ОРТ,РТР,Весті,так за останні 4-5 років там звучить критика тільки на українську владу.Ніхто ніколи не критикує Путіна і Медвєдєва.Вчора дивився на якусь гумористичну передачу у нас на Ай Сі Ті Ві.Передача виробництва Росія.Вів армянин з камеді клаба,бувший чоловік Лоліти і ще декілька.Критикували всіх,але у всіх анекдотах Путін самий хитрий,самий розумний,всім кузькіну мать показує.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Ну?
    Вот!
    Что ещё?

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це як в тому анекдоті про свободу слова,коли американець казав,що він може вийти до Білого дому і кричати ,що президент америки дурень,і йому за це нічого не буде.А росіянин каже,що він теж може вийти до Кремля і кричати що президент америки дурень і йому за це нічого не буде.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)