Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

знаєте... коли людина бере в руки зброю... і стає комбатантом... з різних причин... в бою вона перш за все бьется за те, щоб ВИЖИТИ. а вже потім за все інше.

• Подобається Подобається x 8
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тезисно:
    - в різні вікна дивимся...
    - Про ТБ - ВСІ молодці... Полковник, за картоплю респект...
    - О третій ночі, для цінувателів, по ТОНІСу транслюють дуже цікаві і змістовні фільми з історії України! А хто хоче, нехай дивиться Ранєток і Солдатів...
    - Що там кармується з триразовим Смертом я не знаю, але коли в сусідньому генделику триразово гаркають "Будьмо!" для якихось геїв, то там вже нема кому говорити...
    - А чого С.Бандера не загинув за якесь (Dulce et decorum est pro patria mori) море, як тисячі вояків УПА?
    Dulce et decorum est pro patria mori - має інший зміст ніж Ви його подаєте. А саме: -
    Солодко и почесно вмерти за Вітчизну!
    Terrible! Ви праві... Ще б іншим, екзальтованим панє(ня)нкам пояснити, чим вивалені на землю кишки пахнуть...
    Перепрошую, що гамузом!

• Подобається Подобається x 8
  3. Geograf

Geograf Меломан

ну я б не сказав ТРК Люкс і НТА досить непогані телеканали та й 12 канал не найгірше що може бути на телебаченні

4. Geograf

Geograf Меломан

В третій ночіо_О, люди сплять така година, впевнений що якщо в день і ввечері показували щось замість Солдатів, Ранєток, дом2 і т.д. люди це б з радістю сприйняли, колись ж сприймали, коли ще того маразму ще не було

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В.В.Маяковський
    Хотів написати довжелезний твір на тему: Фаберже і Терпсіхора, але не буду...

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А что слабо Вольдемару, як екстрасенсу міжнародної категорії с установкою на зникнення москалів, для очищення України на духовно-енергетичному рівні ? :)

7. iso

iso Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 25 вер 2009
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Останнє редагування модератором: 25 вер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чому слабо?о_О Я вже працюю. На Волині та в Турківському районі роботу зроблено, поступово переміщаюсь на решту регіонів.:)

• Подобається Подобається x 3
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не дело в другом так по жизни кто они? да никто, а так рявкнул "москали Геть!" смотришь уже вроде как борец за идею

• Подобається Подобається x 3
  11. Geograf

Geograf Меломан

"ти кто по жизни?" відразу згадуються гопники

12. Дальневосточник

ТАК и есть - одного поля ягоды...Только вместо гопниковского "семки есть?" - интересуются "як буде державною галстук"? :hang1:

• Подобається Подобається x 2
  13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Я не проти добрих відношень з сусідом, але проти щоб він господарював у моїй хаті

Оскільки людина – це соціальна істота, то шлях вдосконалення її свідомості, світогляду, базується на поступовому зростанні чинників спільного, громадського добробуту, в першу чергу побудованих на підґрунті національної спорідненості.

І, оскільки любов поміж націями насправді є цілковитий абсурд - саме з тих причин чому ми не бачимо любові поміж сусідами чи багатоповерхового будинку, чи приватного сектору. Але нормальним станом відношень є дипломатична взаємоповага, та бажання щоб у сусіда не було якихось негараздів, котрі також в змозі поширюватись й за межі сусідської оселі (як наприклад кримінальні члени родини сусіда, заворушення, порушення спокою, чи зрештою, пожежа).

І тому, перш ніж чіпляти приставку «ІНТЕР» - спочатку треба мати те, до чого її причіпляти, тобто стабільну, добре обґрунтовану патріотичну націю, а не збіговисько тих, у кого батьківщина там де дупа у теплі, на зразок примітивних лямпардів, чи корисливих зрадників.

- «Я не проти добрих відношень з сусідом, але я проти того щоб сусід господарював у моїй оселі»

Якщо ми бажаємо виглядати пристойно в очах світової спільноти, то повинні мати національну гідність, утримувати, боронити свою культуру від асиміляції з боку зацікавлених сусідів, що мають метою панувати на наших етнічних землях.

Бо ще далекі ті часи, коли ми зможемо сказати «Так, я громадянин світу». Розвиток людини триває поступово.

• Подобається Подобається x 6
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

с точки зрения Харькова ассимиляция с "гуцулами" значительно более Асиммлятивна нежели с "белгородцами"

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

«Асіміляція з гуцулами» - тут недоречний вираз, тому що це і так наша рідна Українська культура, а не «культура» тобто безкультур’я радянського бовдура що квітне у нас на Харківщіні та взагалі у східних регіонах.
    Чи що, моє повідомлення виглядає як повідомлення ганебного «малороса» котрий протягом трьох сторіч погоджувався з участю «сырьевого придатка России» та навіть не бажає знати справжньої історії України, та її сучасних героїв що поклали своє життя в смертельній боротьбі з більшовицькими окупантами, та всією тією машиною відвертого винищення української наці її та культури (наслідки чого і маємо на східній Україні) ?

Ні! Якраз патріоти України на східній її частині знаходяться в набагато гірших умовах, бо навіть рідного українського слова не почуєш при спілкуванні, майже звідусіль панує російська мова, та непролазне невігластво пострадянських йолопів.

Я ж пишу, що треба боронити Українську культуру, мову, націю, а не Російську, якусь там Белгородську чи іншу москальську.

• Подобається Подобається x 5
  16. iso

iso Well-Known Member

Ви так дуже не розкидайтесь українськими землями:)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Придатка"? Ви дійсно так вважаєте? На яких підставах?
    Вочевидь там, де Ви спілкуєтесь, рідною є російська. Що в цьому поганого?
    Від кого боронити?

• Подобається Подобається x 1
  18. - ничего похожего! Вы и выглядите моложе.

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Це що Ви маєте на увазі? Поясніть будь ласка, до чого тут Белгородська російська культура та ваше "розкидання українськими землями"?

20. Дальневосточник

Напомнило совдеповское -
    мы будем так бороться за мир во всем мире, что не оставим камня на камне.... :smilec:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)