Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Когла раковые клетки начинают думать, что они самые правильные, то организму капец ! Но надо сначала начать усиленно размножаться, подавляя все здоровые клетки.

Вы сами не задумывались, сколько людей разделяющих ваше мнение о "пятой колонне" от обшей численности населения ? Нет ? НАчинайте размножаться.

Мало ли кто придумал. ВАжно кто повторяет и к чему. Субъективная сторона преступления, если читали УК когла нибудь - на лицо. МОй совет - продолжайте использовать слово "москали" - ибо никто еще не назвал ни одного реального и обощенные опреления опреденности не дают. Но если назовете реальную национальность с этими словами, то чистая статья 161 УК Украины.

А лучше чего не понимаете то лучше не говорите. И тричи "Смерть, смерть смерть" несет отрицательную карму, что влияет отрицательно на ваше здоровье.

Останнє редагування модератором: 24 вер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

:haha: Як екстрасенс міжнародної категорії ше м такого не чув! Чернобильцю, а може навпаки під час вимовляння цих слів з установкою на зникнення москалів, наступить очищення України на духовно-енергетичному рівні?:)

Останнє редагування: 24 вер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  3. terrible

terrible Well-Known Member

ну... тут не згоден. попса скрізь дурна. а на російсьбку музику гнати не треба особливо... якже тоді Цой? Наутілус? Крематорій? ДДТ?.. я виріс на цій музиці:)

та для всіх. отримати кулю в лоба простіше простого.
    моделюю ситуцацію. вуличний бій. Ви сидите в хрущівці. лупить ворожий міномет. так десь в 120 мм калібром... на поверху над Вами великий такий бах чи брамс (загалом, щось із класіки) і обвалюеться стеля, засипаючи Вас... розумна смерть???
    в точку!

Останнє редагування: 24 вер 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Я навпаки вважаю, що з думкую інших потрібно рахуватися! Але якщо соромитись своїх думок, якими б вони не були, то тебе легше зламати і світ тебе зацькує!

• Подобається Подобається x 2
  5. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Не треба Вам піклуватись так про мою карму, а тричі смерть - це по-Вашому не гуманно і вандалістично? То почитайте історію, дізнайтесь хто такі насправді яничари, як поводився з людьми Іван Грозний, які методи смерті використовували татари і турки, і про те як один правитель, перебуваючи у полоні товк у ступі кістки предків, роздумуйте глибше, і Ваша думка про мої слова точно зміниться!

• Подобається Подобається x 1
  6. Geograf

Geograf Меломан

Сам інколи слухаю Машину Времени, Кино..., але увімкніть телевізор чи радіо цю музику ви мало де почуєте, це якісніший продукт який в українські ефіри не вигідно закидати, до цього ж таки російські фільми, музика, серіали захопила основну частину теле- та радіоефірів, це називається інформаційною війною, слава богу що хоч український дубляж на високому рівні.
    Попса таки дійсно нефайна штука проте на Заході є виконавці які ще тримають рамки якості, наприклад Стінг (але це моя особиста думка).
    ні, не розумна, думаєте українцям хочеться цього, ніхто не хоче щоб по його країні пройшлися вогнем і мечем, проте є люди котрі щоб врятувати родину чи державу, коли їй загрожує небезпека, готові на все

7. Полковник

Полковник миється в бані

Слушайте, да Вы просто страсти-мордасти рассказываете какие-то.
    Чем влада думает?
    Почему допускают к руководству теле- и радио- каналов агентов влияния России?
    Или трансляция идёт непосредственно из Кремля (г. Москва)?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Ой, это очень давно было.
    А вот, более свежий пример - ВОВ.
    Фашиствующие немцы, итальянцы, румыны и другие всякие японцы.
    Тоже куча всяких ужасов, начиная от банальных убийств и заканчивая массовыми удушениями и сожжением трупов.
    И времени не много прошло, а желания мстить у меня как-то не возникает.

9. поп-подготовка...

10. Geograf

Geograf Меломан

росія спеціально продає низькоякісну продукцію (яка лише призводить до деградації) за низькими цінами, якщо ви не знаєте що таке інформаційна війна, то хоч мовчіть, використання української та російської мови у різних галузях я уже подавав.
    Вражає росія, яка кричить про тупість американського кінематографу, потім здирає, переробляє на щось морально збочене і кидає повсюдно в телеефіри щоб компастувати людям мозги.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Нет!
    Ну и сволочи.
    Типа, я пришёл на рынок, а бабка меня ЗАСТАВЛЯЕТ купить гнилую картошку по низкой цене.
    И я покупаю.
    Кто лох?

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

лошара бабка - однозначно!
    бо якщо може вас примусити купити гнилу по низькій ціні - то тим паче мала б примусити купити по високій ціні!

13. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Надо ЭТО дело поправлять!

14. Geograf

Geograf Меломан

власники теле і радіо компаній які збивають собі на цьому гроші, просто засоби масової інформації фактично належать не українцям

15. afterstep

почніть не від власників - а від аудиторії.
    Наприклад, комп’ютерні програми - часто-густо русифіковані, і ду-у-уже рідко яка - українізована. Як думаєте - чому? Той же Windows - там власник взагалі далекий від україно-російських "перепалок" - але програма да-а-а-авно русифікована.
    ==
    Чому, в чому ж проблема?
    Підказка: всесвітня масонсько-москальська змова - це дуже вдалий анекдот, що не має нічого спільного з дійсністю.

16. Gron

Gron тафгай

А заважати, як що, на різніх рівнях не стануть?
    Незламна воля, повинна бути у того, хто почне цію тяжку працю, та й підтримка від громадян.
    А доки Позітивчик, та інші будуть у меншості, то дарма така праця.

17. Geograf

Geograf Меломан

Я не проти використовувати україномовну продукцію, проте не маю змоги, таке ж бажання є і вмоїх друзів. Ми та аудиторія, яка прагне получити україномовну продукцію, в мене основна частина програм на українській мові. Я говорив не про власників Windows, а про власників українських ЗМІ, колись по телику показували купу латиноамериканських серіалів, безліч американських фільмів та мультфільмів, можливо не найновіших, проте хорошої якості. Зараз тенденція змінилась, ось уже декілька років населеня України змушене дивитись тупі російські фільми. Питання чому телебачення перестало показувати най буде не найновіші фільми хорошої якості, а приблизно за цю саму ціну закупляє російську неякісну продукцію, хоч аудиторія вимагає якості?

18. Gron

Gron тафгай

Купують та показує власник те, що дає рейтінг.
    Є рейтінг, є реклама, є гроші, означає що дивляться,виховувати це не їх проблема.
    Друге діло, що потрібен національний канал, але поки це утопія(націоналісти нє в честі:) )

Ото як що ЮВА хоч це б зробив, то й досить, для першого разу;)

19. Geograf

Geograf Меломан

а мені наш 1 національний навіть подобається:cools:
    Хоч можливості покращень там дійсно дууууууууже великі:)

20. afterstep

"скачи, враже, як пан скаже" або "хто платить - той і замовляє музику"
    Зараз немає "державних" каналів, і та ж Москва - не буде для вас робити українські передачі, як колись.
    Відповідно, канал орієнтується на ту аудиторію, що "має змогу платити", а українці - ці й далі живуть у хуторянському "пан сам склєпав", і нарікають якщо не на москалів та жидів, то на якісь змови і таке інше.
    ==
    кожен народ має саме те, на що він заслуговує - ні більше, ні менше.
    В першому наближенні - така трактовка дуже гарно пояснює: занепад виробництва Львівщини та банкрутство промислових гігантів, нові власники на Світочі, пивоварні і подібних працюючих підприємствах (очевидно, що власники не місцеві), занепад освіти та медицини, = ну і як результат - феномени буняків, куйбідівщини, тагнибоків та всього решта.
    ==
    І навіть УНА-УНСО да-а-авно здеградувала, і майже розвалилася (чи вже остаточно розвалилася?)
    а мені - більше львівське телебачення до вподоби... Таким совком рафінованим тхне!
    Таке враження, що їх років 30-40 тому законсервували - і вони не міняються. Ну, хіба лише обличчя - а так....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)