Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я вибачаюсь, що посеред дороги...
    Але... Яким свідомим треба бути, щоби в ультимативній формі звертатись до першої людини держави з вимогою заступитись за палача дем"янюка, приводячи як аргумент слова голови держави, що "Україна там, де є українці!".
    Що ще ця "влада" і ці заступники втнуть... під лозунгом "Смерть, Смерть, Смерть!"

• Подобається Подобається x 1
  2. Багіра

Багіра Well-Known Member

от не треба шукати в словах щось не те, пропускати через свій субєктивізм і постити...:) (я вже на форумі більше року... то усьо давно пройшла) може ви розумієте під поняттям комфорт тепле ліжко, смачну їжу і приємні стіни... для мене це інше... це місце, де є любов, щирість, відданість... навіть якщо вона лише в серцях, а навкруги все ніяке... але оте тепле є... і є той сенс..
    бо наприклад сенсу того, що вже тисячі повідомлень люди передираються в цих темах я не бачу... хтось щось усвідомив крім того, що той, інший, поганий??? хтось щось зробив, для того, щоб комусь (а не йому для самовдоволення що він щось влучне написав в темі) було добре??
    нема за що вибачатись, бо ви мене неправильно зрозуміли... мене люблять таку, як я є, навіть з тими болячами, які маю... і я люблю людей, такими як вони є... бо люблю, а не просто шукаю партнерів по житті... і ближнього свого хоча б стараюся любити.. навіть того злого і недоброго...
    але ненависть, егоїзм і підліть в іншихне люблю і не буду любити... як ви їх не назвете... "націоналізмом" чи "клубнічним морозивом...".. я розумію... може воно там і потрібне для рівноваги в світі.. інь-янь і тп...
    і це моя позиція...

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну і навіщо самі приєднались? :morning1:

:)

4. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Аякже!

Дякую!!!

Вам не соромно? Ви мене зовсім не знаєте, а робите такі звинувачення.За законом України ніхто ні в чому не вонен поки вина не буде доведена у судовому порядку. Так що спочатку доведіть мою потенційну небезпечність, а тоді говоріть!

То не я придумала, то придумали ще до мене, так що шукайте того хто придумав (якщо та людина ще жива) і тої людини й питайте.

Візьміть тлумачного словника і прочитайте там що таке шовінізм!

• Подобається Подобається x 5
  5. Gron

Gron тафгай

Багіра
    Може я Вас і незрозумів, може..
    Но от Ви мене, точно.

6. pozytyvchyk

Тут у вас у багатьох слова такі цікаві "максималізм", "все вирішують емоції". При цьому не зауважуєте, що у ваших словах отих емоцій і максималізму по-декуди куди більше ніж у моїх. І при усіх тих словах наших дуже мало хто не замислюючись і не озираючись віддав би своє життя і душу свою за те, щоб ті хто будуть піся нас жили краще. Адже так і є, якщо, припустімо, завтра почнеться війна, то скільки з нас не зробить із себе біженців, а воюватиме, із зброєю чи без, віддасть своє життя УКРАЇНІ???????

• Подобається Подобається x 2
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

от насмішили:haha: якщо б я сказала що ви злочинець, то було б так як ви кажете.. ст.62 Конституції і подібне... а потенційну небезпечність (злочинність) вивчає кримінологія... а саме причини, умови , статистика, динаміка і тп... вивчає вона і настрої суспільства і окремих індивідів, їх психологічну схильність до злочину...
    Ви праві, вас зовсім не знаю, але коли людина говорить що котрійсь національності смерть, смерть і тп.. то це вже поширення міжнаціональної ворожнечі, то це вже злочин... ВАм має бути соромно!

:)))в сенсі, якщо ти така хороша, чого сюда прийшла?! в нас тут шабаш на Лисій ГОрі:haha:
    як говориться "Mission: Impossible".. в мене були свої причини і я їх вже реалізувала:)

це вже зовсім інше.. якщо ви зможете віддати життя, то великий вам респект... ви дійсно герой для свого народу... і це дійсно вища міра патріотизму... але про це потрібно говорити, коли вже не дай Бог... а перед тим всім є ще дипломатія і перемиря... і це теж патріотизм - любити Україну і берегти її від усякого зла... навіть піднімаючи ті ж міжнародні акти - війна оправдується тільки якщо вона виникає як захист від збройного нападу...

Останнє редагування: 23 вер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. pozytyvchyk

Та ніколи в житті мені не буде соромно за те, що я висловила свою думку! Навіть якщо Ви, та хоч би й цілий світ, з нею не згодні!

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

...жахливо :sad:. Бо то був би грубий наклеп на людину (позитивчика), з якою Ви незнайомі.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Можливо соромно не буде, але якщо з Вашою думкою не буде згоден навіть цілий світ, то значить вже прийшла пора подути про свої висновки та думки. Впененість добра риса якщо вона не переходить в самодурство...

11. pozytyvchyk

А де в маїх дописах Ви знайшли самодурство?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не зміг втриматись,щоб знов не запостити..
    Тут

13. terrible

terrible Well-Known Member

я чудово розумію Багіру і підтримую :)
    так само... Позитивчик... я теж в деякій мірі так думав... тепер трішки змінився. зник радікалізм той... в мене немає того образу ворога.
    а на рахунок війни... в Муцураева є слова: "Мужчінам не до жизненних услад, когда врагі терзают плоть отчизни... "
    хоч я знаю, що то таке війна. і мені не хочеться... але так... мені здається там я буду на своєму місці... але потім про все... не сьогодні:)

14. консультант

А де я писав, що Ваша впевненість перейшла в самодурство?:)
    Хоч Ваша філософія та установки на життя можуть до цього наблизити. Прочитайте і подумайте над тим, що Ви написали...
    Цілий світ не згоден з Вашою думкою, а Вам не буде соромно... Невже Ви належете до інопланетян, яким можливо немає сенсу враховувати думку землян?:)

15. Geograf

Geograf Меломан

Яка б в кого не була думка, вона всерівно не підійде цілому світу. Мені здається що думка свідомої української людини знайде своїх однодумців, безліч моїх знайомих розділяють думки pozytyvchykа, вони люблять і цінують Україну, в разі небезпеки готові її захистити, проте ніколи не чутно від них закликів до війни за нові території, багато людей хоче викорінити вплив чужої культури на наше життя і в цьому вони праві.
    Уже раз вказував, вибачаюсь за повторення
    "Про патріа море" - смерть за Батьківщину-це найвищий прояв людського благородства.

• Подобається Подобається x 4
  16. консультант

Мова не про те, але з Вашим дописом згоден. Не маю абсолютно нічого проти більшості дописів Позитивника.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну це із серії: - Душу й тіло ми положим...
    Але, перегорнувши канали ТБ, хвилі радіоприймача, навіть у вікно подивився:
    Не сурмлять сурми, не стогне земля від чобота чужинця, не палає небо пожежами спалених сіл...
    Кх-кх! А на рахунок попрацювати на Неньку, як? Не на базарі польським, чи турецьким крамом гендлювати, не обвішати самохуд памаранчевими стрічками, не репетувати у форумах про "які ми патріотичні", а, наприклад, відізвати свого депутата, спитати "а чому, зрештою...?"...
    Загинути, розуму багато не треба. Перемогти, тут тра постаратись. Це не на пошту нападати і аутентати коїти

• Подобається Подобається x 5
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

я вже не хотіла нічого писати в цій темі, бо тих, з ким би я хотіла посперечатись тут або нема зараз або поділяють мої позицію...але те ж не втрималася... Ромку, ви тут дійсно праві... це є та гірка правда - біль і втрати нас міняють дуже сильно... і кожне слово, що написане у вашому посиланні маю свою міцну основу...
    хоч може воно не у всьому так є... і Україна не Литва, немає двох однакових держав і двох менталітетів, а відповідно одинакової їх поведінки...
    і незважаючи на ці слова напишу чому моя позиція є іншою... свобода це значна.. чи ненайбільша цінність для людини.. але якщо всі почнуть виборювати своє і ділити блага, то не буде тому кінця краю... бо кожен вважає, що має право на щось і субєктивний в тому... я ще не бачила людини, яка б була повністю всім задоволена, в якій країні вона б не жила... якщо навіть це доволі гострі питання, якщо почнуть розливати кров, то не буде з того добра... залишиться хтось найхитріший, хто поки всі бються ниживеться, а потім почне панувати.. так США здобула собі владу в світі...
    і ще згадала собі притчу.. коли до Соломона прийшло дві жінки ділити дитину.. і коли справжня матір сказала - не ріжте дитину навпіл, віддайте її тій жінці... тільки щоб вона була жива... так от, це жіночо-материнська позиція.. і може вона не вписується в рамки боротьби за свободу, але вона повноправно існує, щоб тримати чашу ваги в рівновазі...:)

• Подобається Подобається x 7
  19. Geograf

Geograf Меломан

Вмикаю телевізор іде тупий російський серіал, включаю радіо лунає не менш тупа російська попса
    З великою радістю
    Для яничар дійсно не треба.
    Де купа гопників займаються гоп-стопом, розпивають пиво і горілку, смалять цигарки, коляться, нюхають клей, справляють нужду під будинками...
    Можу лише процитувати одну пісеньку:
    Освіта - зайве, культура - непотріб,
    Навколо грає чужинська попсняра.
    Я на своєму співаю востаннє.
    Спалю у ватрі свої шаровари.
    Лоб вузький, в похітливих очах.
    Жага свята, навколо руїни,
    Це не монстр, чужий або жах,
    Це обличчя майбутньої людини.

Так звичайно села та міста не горять, але люди вмирають, втрачають те що їм дали предки, любов до рідної мови, культури, Бога та Батьківщини.

20. консультант

Не справа в яничарах. В моїй родині не один загинув за ідею в той час, як ті, що породили та виголошували цю ідею, спромоглися повноцінно дожити до сьогоднішнього дня. Загинути в боротьбі за волю та незалежність - це святе! Загинути по-дурному - це гріх на совісті командирів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)