Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. так же, как сексуальную "революцию". Реакция на улучшение общего уровня жизни по мере развития цивилизации - усиление центробежных сил. Действует на всех уровнях - семьи, нации, национальности (следующий этап. При распаде более высоких форм временно происходит всплеск более низких) и всех других форм сосуществования. При очень благоприятных условиях существования индивидууму вообще никто не нужен (к этому катится мир)... И это нормально (в смысле - естественно).
    - огидніше за наймерзотніше - это сильно. Вы о чём?

2. Полковник

Полковник миється в бані

Вы по какой шкале мерзость и огидность меряете?
    Есть ещё какие-то более низкие ступени?

Ой, одновременно получилось!
    Невстранец, я же неоднократно просил Вас прикрывать дверь нашего Управления!!!!
    А теперь, что люди подумают???

Останнє редагування модератором: 23 вер 2009
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Огидніше - в майбутньому...
    Я ж аптіміст

• Подобається Подобається x 1
  4. Что из разных управлений. И будет людям приятнее! :) И это хорошо!

• Подобається Подобається x 2
  5. iso

iso Well-Known Member

Це Ви про виокремлення Чехії, Італії...?
    Це Ваш погляд. А народ країн, що отримав незалежність думає, допускаю, інакше. І вирішальним обєднавчим фактором народів цих країн був націоналізм.

6. Romko

Це,коли мерзотне здохне і почне розкладатися..
    Що і відбувається зараз в постсовку...

7. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Нв подібне запитання я вже відподала!

А чого: Будьмо, будьмо, будьмо - Гей, гей, гей!!!

Ви дуже буквальні, а кандидата завжди можна знайти, адже ж з цього і починаються війни.

Я й не кажу, що серед українців падлюк не має!

Все повторюється коли історії не вчити, а за майбутнє не треба боятися не все від нас залежить.І не таке воно страшне молоде покоління.

Останнє редагування модератором: 23 вер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Просто лапочки!

• Подобається Подобається x 5
  9. terrible

terrible Well-Known Member

правильно.
    позитивчик молодчина:)

10. Salata

Salata Well-Known Member

Romko, все в первую очередь должны думать о себе. Хотя бы потому, что никто другой, даже если очень захочет, как следует о тебе не подумает (так чтобы всегда решать что для тебя лучше).

У тех, о которых Вы говорите (согласна, их очень много) - просто фантазии мало. Поэтому цели и желания такие жвачные.

Если по поводу религии мы на одной точке зрения: кому-то помощь, кому-то ярмо, а кому-то легкие деньги и власть. То интересно с этой же точки взглянуть на национализм.
    То, о чем Вы говорите - ощущение РОДА во всех практически встроено. Мы бессознательно пользуемся обычаями и мыслим в рамках культуры, в которой выросли. Можно об этом подумать тихим вечером, глядя на березу там или ... (нужное вставить). Но на главную мысль всей жизни годится так же, как размышления о том как замечательно устроен твой организм :)

Останнє редагування: 22 вер 2009
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

Полковнику, вам треба дати ще одну медаль "За влучність"...

мені самій тепер стало страшно за то наше молоде покоління..
    особливо після отогово "Смерть, смерть, смерть"...

сьогодні якраз мала розмову з одною інтелігентною людиною про негативні сторони життя в Євросоюзі... типу іноземці в найпопулярніших містах Європи, квартали темношкірих...та навіть просто(як Іспанія виграла Чемпіонат по футболу, то скільки погромів було... то ще від задоволення.. а якби були злі....) наскільки небезпечно там жити.. і скільки всього не бачить турист...
    а тут "боротись треба з живими"...

а ще - глянула нік, ржала:)))

швидше потенційний злочинець:)

• Подобається Подобається x 6
  12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

К примеру по поводу генетического кода и генетической памяти. Дети Маугли выращенные собаками (некоторыми ущемленными людьми) имеют генетическую память и генетический код ненависти к кошкам (москалям). ПОсле 7 лет уже нормальным человеком быть не могут.

Ну если в лозунгах трижды звучит смерь кому-то, и другой национальности, и это не с бубенчиком, с колокольчиком, то это уже признак, как минимум правовой незрелости. Вам 16 лет есть ?

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та не покоління страшне. Влада, яка плекає це покоління, страшна. А покоління - жертва цієї влади.

14. Romko

Степаничу,Ви ж доросла людина... Невже Ви серйозно вважаєте,що ця...хм...з Вашого дозволу "влада",може щось плекати крім власної кишені і амбіцій?

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Пизитивчика почитайте.

16. Geograf

Geograf Меломан

А ви що злякались? Чому ви так кричите про вік, дехто і в 40-50 років дурніший від тих кому 12.

Якщо ви дійсно українець то потрібно боятись тих малолєток які розходжують попиваючи пиво, чи щось міцніше, смалять цигарки й розспівують тупу російську попсу чи шансон, а не тремтіти від одних лише дописів свідомої української людини, якого б віку вона не була, людини яка любить свою Державу і не хоче втратити її, предки якої нажаль так і не змогли насолодитись Свободою Своєї Країни, проте зробили все що могли, щоб могли цим насолодитись ми. Такі люди не поодинокий випадок, не всі в Україні ще замусорені дешевим російським культпродуктом.

17. terrible

terrible Well-Known Member

навряд... з часом pozytyvchyk стане спокійніше... і все буде добре:)

18. Лисеня

Лисеня Active Member

Може стане, а може і ні. Юнацький максималізм - він у кожного свій, і всі через нього проходять. Але те у що він трансформується багато в чому залежить від оточення і життєвого досвіду.
    Знаєте колись викладач з філософії проводив аналогії між такимми поняттями як комунізм, фашизм, націоналізм, радикалізм.... Здебільшого все, що закінчується на -ізм людству принесло більше болю. Є звичайно патріотизм. Але дуже рідко (і майже ніколи в період оцього максималізму) можна сказати,що патріотизм=націоналізм. Націоналізм може бути корисним для конкретної нації в конкретний важкий для неї час, але тільки на короткий час і то як засіб лікування.

19. Geograf

Geograf Меломан

Я схиляюсь до думки що слід остерігатися втрати того що наша держава здобула 18 років тому, думати про майбутнє нашої держави, як вберегти її від усього цього сміття що попадає у книги, радіо, газети, і-нет..., вберегти її від банди гопників для яких ніж під ребро це щось буденне, а не від людей які цінують своє рідне і вважають за свій обов'язок це захищати, в Україні зараз надто багато невирішених питань в галузі культури, мови..., щоб просто поховати націоналізм. Та й зрештою наша держава ще зовсім юна...
    P.S. нік pozytyvchyk повністю виправданий. Дописи даної форумлянки можуть в дійсності дивувати москалів в яких шовінізм пре через край, а відчуття патріотизму й любові до своєї нації ніколи не було

20. Лисеня

Лисеня Active Member

Все так, але наша країна це не тільки Галичина. І такий націоналізм як в Позитивчика для мене є дзеркальним відображенням шовінізму про який Ви говорите. Ні до чого доброго в плані розвитку країни в цілому тоді він не приведе.
    P.S. Ну не люблю я наш ура-галицький націоналізм-патріотизм. Забагато слів і образ.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)