Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в "Криївку" як пустили?:scratch_one-s_head:

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. Полковник

Полковник миється в бані

"Слава КПРС!!!!!"

Даааа!
    Серъёзная смена растёт, Панове!
    (всё-таки надо заняться перезахоронением праха отца - от греха подальше!)

Останнє редагування модератором: 22 вер 2009
  4. Romko

Ну ні фіга собі...:nea:
    чого ради валюти не зроблять...наші..тійво...:sorry:

5. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Невже Вам аж так страшно і який же Ви піся цього Полковник

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Мне не страшно.
    Мне крайне неприятно.
    Ведь Вы и Вам подобные только с могилами и памятниками погибшим бороться способны.

7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Націоналізм це любов до свого. Це як любити усіх людей, але білш за всіх свою власну сім'ю. Шо поганого в націоналізмі? Наскільки я знаю, нацоналісти при владі во Франції, Японії та багатьох інших странах. В Україні, вони, на жаль, не при владі і при владі ніколи не були. Тому "маємо те що маємо".
    Доречі, в Україні ніхто не заважає представникам інших національностей та етносів любити Украіну та бути націоналістами. Я знаю росіян. євреїв які живуть в Україні і вважають себе українськими націоналістами. Ось так.

• Подобається Подобається x 6
  8. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Не Вам судити з чим я і мені подібні спроможні боротись. А що до пам"ятників і могил, то боротись потрібно з живими, а не з мертвими, бо вони своє уже віджили, ми минуле всеодно уже не зміним, а боротись з вітряками немає змісту.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

10. terrible

terrible Well-Known Member

ну що ж... мені "крайне не пріятно" те, що полковники наші здатні лише здати 665 тис. солдат німцю на Чернігівщині... і потім носитись з перемогою...
    і найнепрпиемніше, що з тих пір нічого не змінилось в армії. я ще зрозумів би, якби нашому Полковнику ще було пишатись чим... крім славної памяті про "европейську мясорубку"...

PS як писав Хемінгуєй? якщо військовий лікар чогось вартий, то він не буде в званні капітана. як мінімум майор. (неточна с)

• Подобається Подобається x 4
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Генетическая память и код - это начиная с инфузории туфельки ? Или чуть позднее с обезьян ? Откуда начинаются они у вас ?

А чего тричi ? Несмотря на заклинания все живут ? Так вы как кришнаты постоянно повторяйте, авось поможет. Можно и пританцовывая в оранжевой одежде и с бубенчиком. Туристы потянутся. :)

हरे कृष्ण हरे कृष्ण Харе Кришна Харе Кришна
    कृष्ण कृष्ण हरे हरे Кришна Кришна Харе Харе
    हरे रम हरे रम Харе Рама Харе Рама
    रम रम हरे हरे Рама Рама Харе Харе

PS. Это я специально. Чтоб укрепился в духе, так сказать и генетическом коде с памятью.

• Подобається Подобається x 2
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Война, мой Юный Друг, это не только наступления и парады.
    Это и отступления, и окружения, и плен.
    Много ещё чего.
    Ясно!
    Так имеются уже конкретные потенциальные кандидаты на тройную смерть или, как всегда, из разряда бла-бла-бла (смерть-смерть-смерть)?

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є у мене знайомий. Його батько, Царство йому Небесне, пішов на пенсію у званні полковника КДБ. Львівянин, українець. Не знаю, чим він в КДБ займався, просто факт. І взагалі, Ви не читали/не чули про те, як з упівцями боролися руками бувших упівців? Світ не чорно-білий. А тим паче не можна ненавидіти увесь народ, будь-який. Негідників вистачає у будь-якого народу. Серед українців також.

14. Romko

Степаничу...москалі - не народ...навіть не народність...
    Так..в більшості своїй(в нинішніх реаліях),вони спілкуються суржиком,віддалено схожим до російської мови,але це не росіяни...

Останнє редагування: 22 вер 2009
  15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я знаю. Але ж мій допис не про це. Іноді послухаєш молоде покоління і стає страшно за майбутнє країни. Адже все повторюється, тільки полюси помінялися. Зараз навіть гірше: в часи СРСР прививали ненависть і нетерпимість класову, зараз - національну. На мою думку, це ще гірше.

16. terrible

terrible Well-Known Member

я знаю. важка робота, рідкий відпочинок, напруга всіх сил.... але не треба говорити, що Ставка не здала ЮЗФ.

17. - пока классы были (годы гражданской войны и вплоть до раскулачивания) - не лучше. Какая разница убитому или даже просто обобранному/изгнанному его за классовую или национальную принадлежность прессовали, если и то, и другое не результат его действий и не в его власти? В последние полвека СССР в связи с отсутствием классов как таковых классовое воспитание выродилось в относительно безобидный маразм и тему для анекдотов.

18. Romko

А я горджусь такими. Так,наразі це юнацький максималізм,але це переконання,що становить СУТЬ ціеї дівчинки. І,знаючи,що є такі,є надія,що ще не все втрачено,що оця наша "еліта" ще не дискредетувала Украіни,її символів в очах молоді. Що ще не вся молодь марить Мамоною,що не всі рвуться за бугор,що ще не всі на голці,що не всі спились...що не всі байдужі,що вони знають,хто вони,якого роду...Є ще надія...

• Подобається Подобається x 3
  19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Україна понад усе!!

Где-то подобное уже было.
    Но, мне кажется, это была грустная история.

Понятно, что им разрешается быть украинскими националистами.
    Но можно ли им верить? :)

20. Romko

І так ПОВИННО БУТИ.Для українця. Для поляка понад все - Польща,для німця - Німеччина,для росіянина - Росія.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)