Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я вроде как этого не писал. А действия Мазепы ( то нашим, то вашим) я не уважаю. Не дорасчитал он, а то при Петре остался бы.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А тко такие гуские?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

хм...воньміть...фактам...хм...:sorry:

4. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. pozytyvchyk

А я не казала, що Мазепа святий! і коли на то пішли то якого немилосердного МП над тим політиком анафему читає, аджеж всі його дії суто політичні і боронь Боже не були спрямовані проти церкви, а якраз навпаки!

Як не писали, а хто писав?І Мазепа щоб Ви знали діяв лиш в інтересах України та її народу просто робив усе дипломатично, принаймні намагався, бо як і Орлик вважав війну найбільшим гріхом!

• Подобається Подобається x 3
  6. Geograf

Geograf Меломан

Еге ж, по лівий берег Дніпра живе, в східноукраїнському місті Москва (якщо я не помиляюсь);)

• Подобається Подобається x 2
  7. pozytyvchyk

А я знала що він маскальський маскаль, бо той маскаль, що в Україні живе такого би не виплітав, бо радикали б експресом на той світ відправили;)

• Подобається Подобається x 4
  8. terrible

terrible Well-Known Member

під час Нюрнберскього процесу Кейтель обмовився, що Німеччину зрадили її союзники. коли англійський представник запитав, чи не замислювався Кейтель над тим, що уряди Румунії, Італії діяли передусім в інтересах власних держав, а не Німеччини-Кейтель не знайшов що сказати.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вот, кстати. Если бы Мазепа "не суетился под клиентом", он бы мог получить реальные преимущества, преференции для Украины! Вот тогда бы ему была честь и хвала! А так только беду накликал.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Судя по всему годочков Вам немного.
    Откуда у Вас эта ненависть?
    Ведь Вы живого русского и в глаза, скорее всего, не видели.
    Вам-то чем они насолили?

11. Salata

Salata Well-Known Member

12. pozytyvchyk

Годочков немного це точно. А як Ви здогадались? А що до ненависті, то мої рідні помирали від рук маскаля і я як ніхто (з уст упівців) знаю як більшовики поводились в Україні, і виховували мене словами Слава Україні Слава ніціїї та Ворогам України і маскалям тричі. Сподіваюсь Ви знаєте як на усі такі репліки відповідають. І Ви ще хочете аби я до них добре ста ви лась, а може мені ще й у ноги їм кланялась?

• Подобається Подобається x 3
  13. BlondeMan

BlondeMan Active Member

просто толерантнее надо быть.
    Вот знаете,а мне срать!А мне вот насрать..украинец,русский,еврей,кавказец...
    Думаю не стоит ныть на тему какая из национальностей самая адская.Среди каждой национальности есть свои предатели и т.п.,карояче в семье не без урода.А вы себя выставляете лишь дурнушкой,своими высказываниями.

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

а я гарну казку знайшов...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  15. pozytyvchyk

От що що а дурною я ще себе ні разу не виставляла, а ви коли такий аболтус, то купіть собі мудру книжку з історії (краще не маскальську, бо у вас там таке пишуть що мене зі сміху прес болить) і не робіть з себе ідіота бо тут форум не для таких.

16. Geograf

Geograf Меломан

Та що ви пан BlondeMan нам такі анекдоти пише, то такий чєловєк, а ви так суворо, (він напевно й не знає що таке УПА):)

То вам не на форум дорога, а в кімнату з буквою "М" (в Росії), або "Ч" (в Україні);)

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы гле-то видели кого то из "героев" "настоящих украинцев" кто мог считать варианты ?
    Что годочков вам мало это и так видно. А вот скажите кто из нынешних маскалей виноват, тчо рідні помирали від их рук ? Или все сразу ?

18. Geograf

Geograf Меломан

Історія України повна прикладів на дозвіллі почитайте

В багатьох "сучасних" москалів руки так і чешуться, проте закороткі. І при чому тут вік, багато людей в поважному віці інколи таке мелять, що ні в тин, ні ворота, проте ставлять із себе мудреців

19. Полковник

Полковник миється в бані

Поражён!!!
    Т.е. в духе интернационализма воспитывали.

Даже не догадываюсь.

20. pozytyvchyk

Слухайте я вже писала жи існує така штукенція як генетична пам"ять, а ще є генетичний код. А у випадку маскалів і те й інше диктує їм імперіалізм і абсолютну нелояльність що до українців. А що до мого віку то хіба Вам не всеодно? На ЛФ ж вікового цензу немає.

То я Вам розкажу бо таке треба знати:
    Слава Україні! - Героям Слава!
    Слава нації! - Смерть ворогам!
    Ворогам України і маскалям тричі! - Смерть, смерть, СМЕРТЬ!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)