Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. - тогда Ваша матушка проявляет патриотизм, а не национализм.

2. lagun68

lagun68 Member

Може iй ще далеко до Олега Тягнибока,але вона на вiрному шляху!:good:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви вважаєте Тягнибока еталоном націоналіста?
    На всяк випадок перевірте свою генеалогію... Мо якийсь предок по статті п"тій не відповідає чесному, чистому образу... українця?

4. lagun68

lagun68 Member

Цiлком приймаю Вашу версiю-може колись моя бабця согрiшила с евреем:)я не заперечую,але на мiй погляд Олег Тягнибок-единий лiдер на Украiнi здатний навести лад у нашiй Державi !

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Йой!
    Невже Вас в школі не навчили, жи "віра в доброго царя до добра не доведе"?

• Подобається Подобається x 4
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Почему расизм и национализм опасны. Для самих ее носителей. В мягкой шутливой и доходчивой форме.

Сцена из фильма "Be cool" Начинается словами : "Я не знаю как там у вас в Украине" Трагично заканчивается....ПОчему то опять для расиста с Украины. Его ошибка была, что он произнес слово, которое считается расистским. Не русского назвал москалем (ибо они видимо более терпеливые), а афроамериканца назвал по расистки.

ПРОчитанная ему лекция перед смертью была поучительной. Там примерно было так, "не прикидывайся что ты такой как мы, не используй слова, если не понимаешь их смысл, скажи спасибо, что мы тебя обогатили культурно и иди своей дорогой...." И отправил его ......"своей дорогой ":)

http://www.youtube.com/watch?v=oAUN9zQvxi0

Останнє редагування: 17 сер 2009
  7. levandivka

Москаль загинув від негра? Яке безглузде самогубство... (с)

• Подобається Подобається x 1
  8. Чернобылец

да нет украинец. Слава об украинцах как националистах\расистах донеслась до Голивуда.

9. levandivka

Кляті москалі... (с)

• Подобається Подобається x 3
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Який же він українець, якщо морда набрякша з будуна? Впертий і дурний, як москаль. Українець ніколи в житті, будучи в такій ситуації не вів би себе так по-дурному. Це стиль москальсько-більшовицького репертуару наподобі: " Вийшов один і сказав курнному, я комсомолець. стріляй!..." Той, хто поставив цей фільм, скоріш за все закінчив Російський університет дружби народів (РУДН) /Університет дружби народів им. Патріса Лумумби/. Навчаючись в Москві, наслухався різних байок і вирішив зробити собі імідж борця з націоналізмом. Досить тупа і нерозумна сцена, а негр - то вилитий москаль, який народився в москальській сім"ї і за москальські гроші потрапив в Голивуд...:haha:

• Подобається Подобається x 2
  11. Чернобылец

Неплохо сказано.

12. консультант

Не розумію чому москалі націоналізм поєднюють з нацизмом, а не з патріотизмом?
    Попробуйте місяць в столиці України розмовляти російською, а потім місяць в столиці Росії українською. Цікаво, чи повернетесь назад, в Україну?:haha:
    То де більше націоналістів в Україні, чи в Росії? Москаль завжди діє по принципу- найкращий захист- контратака. Сам є найбільшим націоналістом і навіть шовіністом і при цьому намагається повісити свій ярлик на звичайного патріота-українця...

Останнє редагування: 18 сер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  13. Salata

Salata Well-Known Member

А потом месяц в столице Италии, Франции, ЮАР, например :crazy:

14. консультант

Як не дивно, але вони не мають абсолютно нічого проти українського патріотизму, на відміну від москалів. Тому Ваша репліка напевно недоречна...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А Вы не смейтесь. Во Франции вам скажут, что вас не понимают. А в Москве даже если по-русски с мягким украинским акцентом будете говорить можете пострадать начиная от различного рода уродов типа скинхедов, заканчивая милицией.

16. night

night Well-Known Member

Бо москаль завжди бачить все лише у вигідному для себе ракурсі.

17. Salata

Salata Well-Known Member

Это Вы расскажите тем 50 где-то крымчанам, с которыми я училась и которые там уже разное количество лет живут. Видно, не теми улицами ходят:) Акцент у всех правильный, южный. У многих до сих пор.

Да вобще Вы на слух краснодарца от харьковчанина отличите?

18. Про москалей тут:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=529548#post529548

В теме "национализм" оперировать лучше понятиями национальности и политической нации.

19. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Не розумію чому націоналісти (українські) націоналізм поєднюють з патріотизмом, а не розрізняють ці поняття?
    І чомусь??? цей ракурс завжди!!! невигідний для націоналіста (українського).

20. консультант

Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю. Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап.

Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини. І дійсний (а не змішаний із шовінізмом, з його намаганнями довести виключність та зверхність «своєї» зростаючої етнонації) націоналізм обстоює право на, державність усіх (як корінних, так і некорінних) етнічних угруповань народу. Коли мета перетворення певного народу на державну націю вже досягнута, націоналізм тим самим остаточно виконує свою історично-конструктивну роль і від нього має залишитися лише патріотизм.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Націоналізм

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)