Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. LOCO

LOCO Active Member

ці слова не є фактованими це припущеня одної або групи людей які як я вже казав сприймають бажане за дійсне!

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Не собираются во Львове поставить памятник воякам УПА "За спасение евреев от немцев"?

Советский Народ, пан Левандовка.

3. terrible

terrible Well-Known Member

хотілося б знати, в чому їх експерементальність... і я при якій першій спробі використання себе який вони спричинили опір...:)

Полковнік... Ви ж Полковнік :))) Ви ж знаете, що людина бере зброю в руки-ясно, що не квіточки нюхати буде йти... які можуть бути закиди? хотілося б хоч один доказ, що вони підстрелили когось якось не так, як будь хто інший...

4. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е.
    1. Евреев не убивали.
    2. УПА спасала евреев.
    Вопрос. От кого спасала, если им (евреям) ничего не грозило?
    Гетто во Львове тоже НЕ ФАКТОВАНОЕ?

Они ВСЕХ подстреливали именно ТАК!
    Я ведь с этим и не спорю.
    Хотя, учительниц, ветеринаров и агрономов, наверное, можно было как-то и по-другому подстреливать....
    Не знаю, не знаю.
    Вам ТАМ виднее.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

В якому році/місяці?.. ;)

6. LOCO

LOCO Active Member

Упа їх не рятувало це показує те що ніякий ОУНівський підрозділ не брав участь у Холокості!!

7. Полковник

Полковник миється в бані

Смотрю, Вас это несколько раздражает.
    А Вы от ЗСУ не откашивайте.
    25 лет в сапожках походите (это образно, не надо заводить спор о видах военной обуви).
    Глядишь - ТОЖЕ до полковника дослужитесь.....

В 1974 (тысяче девятьсот семьдесят четвёртом)!
    А в каком ещё?

8. terrible

:)))
    та не плутайте... який же тільки хлам у Вас в голові, якщо ви таке видаете:sad:

PS не ображатйесь, отим "Полковнік" я просто підкреслив, що Ви - військова людина... і маєте розуміти... :blush:

9. LOCO

LOCO Active Member

Я нерозумію може я для когось кажу щось нове?Їх експериментальність у тому щоб подивитися чи можливо використовувати українських людей у своїх інтересах які сходилися тільки в одному...Бородьба проти Радянської Влади!

10. Полковник

Полковник миється в бані

И як? Подывылысь?

11. terrible

та ні... мені наврядчи :)
    не перший досвід використання українського підрозділу в німців-не забуваемо про Український легіон Сушка в 1939...
    з німецького полгляду-ДУН лише диверсійний підрозділ. що там дивитись? з українського погляду-ясно, певно?
    та і з командуванням там не зовсім як Ви кажете. про Нахтігаль не памятаю, а Роландом командував Побігущий, а ротами в ньому командували двоє німців та двое українців:dntknw:

12. LOCO

LOCO Active Member

Непамятаю точно читав у книзі що піднімалися німецькі документи в яких було зазначено що що ці підрозділи були роспущані при масовому не виконані приказів....

на момент початку війни задекларована уголос німецька позиція супроти українців виглядає досить привабливою і обнадійливою (так, відомо, що напередодні війни Гітлер серйозно розглядав доцільність створення української держави під німецьким протекторатом, але вже перші воєнні успіхи довели його до стану ейфорії і невиправданої впевненості у перемозі без підтримки "підкорених народів"), хоча вже у 1939 р. передачу Гітлером Карпатської України Угорщині було сприйнято як тривожний сигнал..
    Та головний удар був попереду. Ще на другому конгресі ОУН(б) у Кракові 1941 р. наголошувалося на необхідності у випадку війни продовження всіма силами революційної боротьби "за визволення українського народу без огляду на всі територіяльно-політичні зміни, які зайшли б на терені Східньої Европи", цю думку було уточнено і пізніше, у травні 1941 р.: "на звільнених від московсько-большевицької окупації частинах української землі, не ждучи на ніщо, ОУН проголошує будову Української Держави, встановлює владу, яка має зорганізувати державне життя в усіх ділянках та керувати ним". Отже, ОУН(б) вважала проголошення української держави на звільнених від большевиків територіях природнім і не мала наміру чекати на німецьку

Останнє редагування модератором: 12 кві 2009
  13. terrible

знаю я це все... навіщо писати?:)

14. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Да...известное дело. Евреи-врачи под страхом смерти лечили как и бойцов УПА, так и мирных жителей... Относились к ним хорошо, даже дорожили ими. Но... были в последствии убиты. Очень показателно...хорошо характеризует боевиков ОУН-УПА.
    :sad:

15. smbds

smbds Well-Known Member

Cлід вважати, Ви при цих злодєяніях, що від них кров холоне у судинах, тримали свічку? Cвідком були? Співучасником? Виконавцем? Жертвою?

А якщо не тримали та не були, то залишається тільки подивуватися Вашій феноменальній обізнаности і большевицьки-залізобетонній категоричности

Знов-таки: "как ето трогатєльно - серп і молот і звєзда" (с)

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви забули ще один важливий атрибут:

17. Змейка

Змейка Well-Known Member

С теми, кто на самом деле "спричиняв опір", немцы не цацкались.
    А почему не расстреливали? Или у вас были какие-то особенные, добрые немцы?

18. Konrad

Konrad миється в бані

Може хто нагадає старому адвокатові...А за що таке нацисти,та знищували євреїв,починаючи з Хрустальної ночі,що і Совєтський Союз
    тішився не натішився ними,аж до 1938 року,поки і не підписали Пакт Молотова-Рібентропа?Це були справи німців-росіян,а чи нацистів-комуністів?
    Так Навіщо і За Що питаю ж?

19. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. КОМУ надо напомнить?
    Что за старый адвокат?
    Еврей?
    Нет?

20. Konrad

Konrad миється в бані

Нє а...Галичанин,бойко,українець,одноплемінник Тих,Хто рятуючи себе від Них і Вас,рятували також і евреїв в той час!
    А Ви з котрих будете: з Них,чи з Вас?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)