Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Націоналізм

Що такого крамольного сказав Лужков? І "подібні клоуни"?

Так.

Та Ви шо! І від кого ж це таким чином можна захиститись?

Я пропоную бути реалістом і не вимальовувати з Росії ворога, а будувати нормальні стосунки. А наша сьогоднішня влада так робить.

• Подобається Подобається x 1
  2. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Як я вже писав хто не хоче почути не почує, я просто переконаний що це стосується Вас особисто.

Але всетаки, до теми
    цікава думка далі
    http://ut.net.ua/art/164/0/866/

А далі, раз вже розбіглись, розпишіть нам "западенцям", "бандєрофцам", "сфідомим" як по вашому мають виглядати такі стосунки з боку України, що повинна зробити Україна щоб не ображати так дружньо налаштованої до нас РФ.

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

Должно вас заинтересовать :) Актуальная темка из украинского, правда Севастопольского форума ;)
    http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=11&t=89648

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

процитую подерв’янського....
    його вислів чітко характеризує більшість оцих людей:
    камєнний долб***б!

5. Капітан

Капітан Well-Known Member

Эххх, хоть и спешил на работу, но специально зарегился чтоб добавить карму :)

6. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Щоб там не писали мушу зазначити одне
    відважні адміни на цьому форумі (в чужій для себе країні)
    :D
    У Львові наприклад бояться, що хтось щось не те не на тій (не на двомовній) мові напише і адмін піде до цюпи.
    А тамті не бояться, хм... таки страшна сила той ЧФ.

7. Окріс

Окріс Member

Заяви начальника генштабу, як і заяви Путіна, свідчать тільки про те, що вони відстоюють інтереси своєї держави. А не зазіхають на інтереси України. Чи тільки Україна може дбати про свої інтереси? Україна - в НАТО. Вони відповідні заходи. То де ж тут ворожість? Вірніше, з якої сторони є прояви ворожості?
    В жодному випадку не хочу виганяти законослухняних громадян України російського походження, чи якось утискати їх.Я лише хочу відстояти свої права, права моєї родини і інтереси української більшої чатини (стараюсь висловлюватись у струї Вашого попереднього допису) багатонаціонального народу України.І одне з цих прав - розвиток і зміцнення української державної мови, а також право не розуміти чи не знати у своїй Батьківщині чужих мов.При чьому хочу щоб мене розуміли і я розумів при спілкуванні не побутовім.А на побутовому рівні я з своїм сусідом росіянином і іншим італійцем (які не знають української мови) я і без слів чудово спілкуюсь і трошки приятелюю.То де ж тут ворожість ? Вірніше, з якої сторони є прояви воржості?

Додано через 4 хвилини
    Вибачте мою не слабу оріїнтацію у Вашій кавярні.Це мав бути допис для Степанича.

8. Степаныч

Що і потрібно було довести! Ігоре, людина упереджена, з комплексами бачитиме образу або загрозу у самому невинному! Якщо у невеличкої на зріст людини є комплекс щодо цього, то тільки скажіть, що він маленький, - станете його ворогом. Хоча Ви тільки констатували факт, і не мали на меті нічого іншого. А людина без комплексів і відреагує адекватно.
    Десь є стенограма виступу?
    А що, не доведеться? Україна прямує в НАТО. Потрібно вирішити усі питання з сусідами щодо території. Ви що, боїтеся, що виявиться, нібито Крим передали незаконно? Якщо законно - нема чого боятися. А якщо дійсно тільки рішенням ЦК КПРС??? Отут вже буде фокус!

Джерело відстало від часу! Росія вже давно не "відгризає". Вона напускає купу злобних орків! :) Підкажіть там при нагоді.

Ви мене або з кимось сплутали, або маєте намір образити.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добре! Значить "Чемодан-вокзал-Росія" стосується і їх. :)

10. Степаныч

:padonak: :clapping: :D :D :D :y:

11. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Думаю десь є але навіщо, ви й так вважатимете Лужкова і "іже с німі" добрими друзями для України.

Хто такі орки? Нажаль книжок про Гірі потера не читав ... то й не багату з того знаю

1) "дуракам закон нє пісан"
    2) "закон як дишло куди повернеш туди й вийшло"

і так далі.

Ви такі наївні або так сліпо закохані в росію що аж нудно (тошно) стає.
    Якщо законно то як саме? Поясніть мені дане твердження, поясніть що таке розумне ви мали на увазі. Я вам дав лінк на статтю, в статті написано що передача і криму і Севастополя відповідало і конституції СРСР і конституції УРСР... тобто законодавству любимого вами серисеру. а ви мені тут пишете "якщо законно?". Напевно ще мало відповідати законам царської росії або ще Бог зна чого ...

Додано через 2 хвилини
    не просто написано а обгрунтовано

12. Богданович

Богданович Well-Known Member

У тому-то й річ, що з юридичної точки зору не доведеться. Питання Криму й Севастополя вирішені згідно міжнародного права. А от Росія обурюється, що в 2008 президент України ввічливо нагадав, що 2017 рік для ЧФ РФ не так вже й далеко, і порушувати Конституцію України для них (ЧФ РФ) не планують.

13. Степаныч

Де Ви ТАКЕ в мене прочитали???

Та то я так намагався алегорично пошуткувати. Мабуть, невдало. Проїхали.

Не зрозумів, до чого це.

От, блін!!!!!!!!!!!!! Невже так важко зрозуміти? Читайте по губам: Я В РОСІЮ НЕ ЗАКОХАНИЙ! АЛЕ ЦЕ СУСІДНЯ ДЕРЖАВА! ІЗ СУСІДАМИ ПОТРІБНО МАТИ НОРМАЛЬНІ СТОСУНКИ, А НЕ ЧУБИТИСЬ! ГОЛОВНЕ: МЕНЕ ЦІКАВЛЯТЬ ЛИШЕ, ВИКЛЮЧНО, АБСОЛЮТНО, ТОТАЛЬНО ТІЛЬКИ І ТІЛЬКИ ІНТЕРЕСИ МОЄЇ КРАЇНИ - У К Р А Ї Н И!!! Ми тут на Росії зациклились. Але такий підход повинен бути АБСОЛЮТНО З УСІМА КРАЇНАМИ, ПЕРШ ЗА ВСЕ З ТИМИ, З КИМ УКРАЇНА МЕЖУЄ. То що, по-Вашому, я у них усіх закоханий??? Звісно, може знудити...

Щодо останнього абзацу не буду посилатись лише на своє сприймання. Пошукаю лінки, напишу.

А взагалі моя точка зору щодо Криму: він залишиться Українським увесь без виключень. Уся ця суєта як з нашої, так і з російської сторони потрібна лише політикам. Нашим і їхнім.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пропоную обговорювати не форумлян, а Націоналізм...
    Та ж то - москалюги! Злобні-злобні... :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Степаныч

Та ніфіга там не обгрунтовано. От де обгрунтовано:

Цитати: " Передача области произошла с соблюдением всех предусмотренных Конституцией процедур.
    ...
    Хотя Крым является регионом с чрезвычайно острыми проблемами, их решение сегодня возможно с участием российских партнеров. В конце концов все в Украине понимают экономическую выгоду превращения бывшей «всесоюзной здравницы» во «всероссийскую здравницу». Но Крым останется украинским"
    .

http://www.zn.ua/3000/3050/45530/

Додано через 6 хвилин
    Неправа Росія. Хто проти?
    Але як думаєте, "обурювалась" би вона, якби Україна не планувала вступити в НАТО? Інші підстави (російська регіональною, проблема Голодомору, твердження про окупацію і т.д. і т.п.) - не так важливо.

16. Богданович

Богданович Well-Known Member

Повернемося до націоналізму, як нас закликає недремне око пана Левандівки! ))

Подам одне тлумачення, яке вважаю некоректним: ідеологія і політика в царині національних відносин, яка проповідує зверхність національних інтересів над загальнолюдськими, панування однієї нації за рахунок пригнічення іншої, розпалює національну ворожнечу

Ваші думки, пані та панове?

17. Степаныч

А в чому некоректність? Очевидно, що так. Я б тільки замінив слово "інтересів" на слово "цінностей", і тоді б цілком погодився.

18. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Дужжжжжжжжжжжееееееееее слушне зауваження, вибачте схибив з "праведного путі" і не те понаобговорював, я розумію що обговорення того хто тут є психіатр, хто і як самолікується (к-ка сторінок назад) значно більше підпадає під тему Націоналізм ніж неприховувана любов до сусідньої держави.Постараюсь виправитись і надалі більше про націоналізм (баню, психологію і т.п.) писати.

Додано через 22 хвилини
    Це по вашому не обгрунтування того що належність Севастополя Україні відповідала законам СРСР?

Додано через 38 хвилин
    Підредагую трошки
    Ідеологія і політика, яка проповідує вищість національних інтересів над особистими чи класовими, всебічний розвиток нації та держави за рахунок жорсткого відстоювання національних інтересів.

19. Степаныч

Дійсно, "виправилися"...

Просто порівняйте ці дві статті. А не наводьте витяги із одної. Переконаєтесь самі.

20. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Не буду я нічого порівнювати, бо я не протиставляю ту статтю тамтій.
    А витяги навів тільки щоб показати що стаття таки до теми, щоб ви мене не звинувачували що наводжу лінки на речі які "ніфіга не обгрунтовують"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)