Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Націоналізм

Аби не москаль!.. (с) :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ой-ой!!! Только не Москаль!!! Он у нас нагубернаторил... Разморозил Алчевск... Да и Вам его не советую...
    "Померзните к свиням.." (с) М. Булгаков

• Подобається Подобається x 2
  3. Окріс

Окріс Member

На мою думку, націоналізм український, корисний лише при застосуванні його як ідеологію лишень за кордоном, де проживають етнічні українці.В Україні ж, ця ідеологія більш негативна, ніж корисна.Так як українська нація домінуюча, сьогодні, в Україні, то правильно буде пропагувати патріотизм - ідею здатну об'єднати на території України задля розбудови української національної ідеї не лишень свідомих українців і прогресивних представників національних меншин, а й, що найголовніше демократично настроїних "малоросійських" українців. В той час, як націоналістична ідея, сплюндрована за радянських часів, на теренах України юбов'язково викличе посилення націоналістичних тенденцій у національни меншин, і викличе спротив у національно несвідомих демократичних українців.Адже демократія в крові кожного українця з непам'ятних часів.І з цим треба рахуватись.Досить галасу.Треба ідея, яка дасть потрібний результат.
    З повагою, Окріс.
    P.S. Сподіваюсь, це повідомлення появиться на Вашім сайті.

4. premium

premium Well-Known Member

По-перше, з піною в роті щось можуть доводити лише несвідомі, оскільки неусвідомлюють що доводять.
    По-друге, поганими були і є москалі, а росіяни просто є сприятливим середовищем для них.
    І по-третє, асиміляція - це хороша справа, але якщо вона відбувається природньо. Наприклад, приїхав імігрант з Росії в Україну - так вивчи мову, поважай місцеву культуру, або хоча б не хами. А поки навпаки, ще невстиг речі розпакувати, а вже себе корінним називає і вимагає російську мову йому тут запровадити, російські військові бази, кінопрокат... :moskali: і таке подібне.

5. Дальневосточник

В каждой шутке есть доля шутки... Посмотрите 4 постами выше, что я написал... Особенно прочтите ссылку...После этого подумайте - кто не успел "вещи распаковать"... :D

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Зрадійте, але зараз зворотна тенденція, росіяни та деякі українці покидають Україну. Та й загалом беручи, от Ви багато знаєте росіян які останнім часом приїхали жити до міста Терноніля й, от гади, не вчать української? :)

Або я погано знаю українську і щось не розумію, або Ви кажете дурницю... Але чим розрізняються москаль і росіянин я не зрозумів. Поясніте, будь ласка!

7. levandivka

Вже написано!
    Багато разів. Читайте уважніше... :)

8. Дальневосточник

Позволю себе свой вариант - it-шный -москаль - это aliasName кацапа.... :)

9. levandivka

А де "стислий переклад"?! :)

10. Дальневосточник

Не, мужики, не невольте! Яж - как та собака - все понимаю, а сказать не могу... :)
    Перевод - эт сами.... :)

11. Окріс

Окріс Member

Дякую, що звернули увагу на мою висловлену думку. Мушу повідомити, що для мене свідомі українці - ті, що усвідомлюють себе як вільну людину і одночас як частину нації чи українського народу, і при тому доводять це хоч якось.Друге: я поважаю сьогоднішню Росію і її народ.Росія зараз не лише домінує на більшій частині пострадянського простору, а й досить успішно поширює свій вплив (навязує свою волю) на інші країни, в тім числі і країни Європи.Але, на жаль проводить зверхньо-агресивну політику проти моєї держави, в тім числі і русифікацію українців навіть на теренах України.Тому, рахую, що необхідно з усією повагою до серйозного противника боротися чи опиратись (хто що може) всіма доступними засобами.Бо справді негідно буде втратити зараз Україну.Ось логіка.

12. Богданович

Богданович Well-Known Member

Будь-ласка, поясню, по-російськи:
    Москали – существа с короткой и гибкой памятью агрессивные и постоянно враждующие. У них всегда есть враги, как правило коварные – или натовские фашисты, или ватиканские сатанисты, или дикие гуцульские бандеровцы, или мировые масоны-сионисты. Москали – любители раздавать ярлыки. Все, кому что-то не нравится, превращаются в фашистов, вражеских шпионов, предателей и просто врагов народа. Они лучше помнят то, что поросло 300-годовым мохом истории, чем то, что было 15 лет назад, поэтому, как правило, много ностальгируют. Их память – исключительно выборочная, самовлюбленная и самовозвеличивающая, недиалогическая и несамокритичная.Москали – по большей части существа светлого будущего, к которому идут из достаточно темного настоящего. Это светлое будущее, достаточно тусклое и малосодержательное, впрочем, успешно и нагло навязывают другим. Ну, а кому не нравится – они не виноваты...
    «Наукой доказано – украинского языка не существует!» - слоган , псевдонаучного вида москаля. Эти люди настойчиво деконструируют любые альтернативные "русскости".
    "Тупой вонючий жлоб-хохол" не дает жить бытовому москалю, "антихристианский мазепинско-петлюровский укрожидомасон" - религиозному москалю, "хохол, которий тырит газ" - экономическому москалю. "Говори со мной по-человечески(по русаки)!", - требует продавщица родом из Полтавщины или Хмельнитчины в киевском супермаркете – вот вам и базарный москаль.Среди москалей – те, которые отреклись от себя, инертные люди, напуганные (а потому агрессивные) индивиды, а также глубоко убежденные в своей миссии имперцы. Так что, как видите, мотивация быть москалем – совершенно разная.
    Москали разговаривают матюками, а не просто ругаются ними, как обычные люди.Каждым словом в разговоре они вступают в неестественную половую связь со своими собеседниками и их родственниками, а также с деревьями, машинами, странами, мыслями, большими философами и животными, которые случайно пробегают рядом. Иногда складывается впечатления, что видят они не глазами, а гениталиями.
    Их речь – это, по сути, изнасилование мозга, нахрапистое, насильническое, навязчивое превращение мира в пенисы и вагины.
    Москали – зазнайки и бахвалы, по большей части хамы. Они одолжили большую русскую культуру для того, чтобы ней хвастаться, а также для покорения нерусских народов и растворения их "ненужных" культур.
    Россиянам серьезно не повезло с москалями – вместе с имперским размахом для своей культуры они получили штамп оккупантов в придачу.

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не звернули увагу на лапки у моєму дописі?
    А з Вашим формулюванням, якщо без лапок, погоджуюсь повністю. От тільки ще потрібно усвідомити, що український народ багатонаціональний. І КОРІННИМИ українцями (як громадяни України) є у тому числі дві найбільші національності - українці і росіяни. Останні в Україні не є емігрантами, чужинцями, другорядними. Так склалося історично, що території, на яких вони проживали, опинилися в кордонах сучасної України. Або ж це люди, які приїхали на територію України тоді, коли був СРСР. Тобто, в межах однієї держави. І коли зараз їм рекомендують "чемодан-вокзал-Россия", то це у корені неправильно. Як і те, що не враховують їхні законні вимоги. Маю на увазі мову. Ну скажіть, чим зашкодить Україні визнання російської регіональною? Та навіть другою державною?

І в чому це проявляється? Переконаний, що це не відповідає дійсності. Тому що крім галасу нічим не підтверджується. Де факти?

Додано через 2 хвилини
    Прекрасная характеристика! Касается и хохлов.

14. 1h0r

1h0r Well-Known Member

:D

Візьдє

15. Богданович

І скажу... Відомо, що у випадку існування двох конкурентних мов на одній території, за всіх рівних умов слабша з них гине. Я не хочу створювати умов для загибелі української мови. А Ви???

16. 1h0r

1h0r Well-Known Member

не бачить той хто бачити не хоче

17. Богданович

Увімкніть телевізор - яка частка програм російськомовна з тих, що йдкть не на кабель. Підійдіть до кіоску - порівняйте кількість газет-журналів цими мовами. Якщо це не повільна русифікація - запрошую на мою інавгурацію як Папи Римського.

Інцидент з Тузлою - вигадка, заяви начальника Генштабу Росії Ю. Балуєвського - нахабна брехня русофобів, газ ніхто й не пробував відключати, ЧФ РФ дотримується міжнародної угоди, ЕСМ не паплюжив прапора на Говерлі... Я мабуить хворий на параною і шизофренію.

18. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Я б поправив не слабша а менше підтримувана

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви вважаєте українську слабшою??? Чи не здається, що це якраз і є відчуттям меншовартості? Особисто я не вважаю українську слабшою.

Додано через 10 хвилин
    Даруйте, ну це вже шось не теє... До чого тут Росія? Вона заважає збільшити частку україномовних програм? Обмежує кількість газет-журналів українською? І все це в Україні???????

1. Інцидент з Тузлою чим закінчився? Що зробила Росія?
    2. Заяви начальника генштабу, як і заяви Путіна, свідчать тільки про те, що вони відстоюють інтереси своєї держави. А не зазіхають на інтереси України. Чи тільки Україна може дбати про свої інтереси? Україна - в НАТО. Вони відповідні заходи. То де ж тут ворожість? Вірніше, з якої сторони є прояви ворожості?
    3. Газ. Ми їм гроші - вони нам газ. А Ви хочете інакше? З якого дива?
    4. ЕСМ - офіційні представники Росії?
    5. Не думаю, що хворий. Упереджений. Це не хвороба.:)

20. 1h0r

1h0r Well-Known Member

[quote;311930]ЕСМ - офіційні представники Росії?[/quote]
    А Лужков і подібні клоуни?
    Ні?
    Також ні,
    а ну та
    Росія абсолютно неагресивна добросусідська держава

Не питання в тому що вона агресивна питання в тому що ми повинні адекватно захищатися
    Адекватний захист повинен включати в себе багато чого і одним з перших це захист української мови (розвиток) і недопущення прийняття всяких там "регіональних" мов.

---------------------
    "Розтриндіти" на весь світ брехливу інформацію НА ПОРЯДОК ЛЕГШЕ ніж її потім спростувати. Чого варті наприклад інформації типу "найпопулярнішої дитячої забавки в Україні - ляльки Гітлера".
    Чи ви пропонуєте йти таким самим шляхом, шляхоми брехні і наклепів?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)