Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Націоналізм

Глянув результати голосування. дуже повчально...

2. Все она же...

Все она же... миється в бані

Ну и сидите сами,раз Вам Ленин не нужен ! Тьфу!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

ТАКіх друзєй... (с)

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:clapping:

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

звичайна констатація....
    а шо таке?...

зустрічне питання: я маю це приховувати, бо не дай Боже це когось образить, чи хтось подумає, що я натякаю на чиюсь "недолюдяність"?..

Додано через 6 хвилин
    ми з вами по-різному розуміємо любов...
    пс. відповіді не чекаю, бо знаю, що її ВЖЕ бути не може...
    "долюбилися"...

6. 1h0r

1h0r Well-Known Member

(с)Олег Скрипка
    http://www.ut.net.ua/art/166/0/689/

Правду каже чи помиляється? Цікаве припущення...

Інтересно, от як би так взяти всіх :moskali: зі Львова відправити на роботу в Москву а потім, уявляєте вони всі повернуться (ну це ще уявити можна на відміну від решти :) ) і всі справжні українські патріоти і націоналісти :naci:

:)

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Мне идея понравилась. А для обмена опытом такое же количество из Москвы во Львов. Оторвать от кремлевской пропаганды, прописать украинские песни, кормить исключительно салом и лаской и перевоспитать. :) Можно двойную выгоду получить.

Боюсь с салом и лаской не получится. Или ошибаюсь ?

8. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Чим власне відрізняється ЗУ від східної і центральної. Це власна к-тю спожитого сала на одиницю населення.
    Ну може і їдять тут в нас сало але на нього тут не моляться, пам"ятників салу не встановлюють і найбільших канапок з салом тут не виготовляють.
    Це так до слова. Може ми й бандерівці (кожен з кулеметом під стріхою) але аж ніяк не "затяті салоїди"

Додано через 7 хвилин
    Так що салом напевно таки не "получица"
    а ласкою, хм... також сумніваюсь
    все залежить
    закон Ньютона знаєте?
    Сила дії дорівнює силі протидії.
    Враховуючи що дія накопичувалась довгий час, протидія адекватна не вдалась ... тобто на ноль ми ще не вийшли, як мінімум упередження залишилось - не ми в тому винні, не ми.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Образить? Ні, я думаю. А от Вас принижує.

10. duncan

може мене має принижувати те, що предки мої слов’яни (анти)?...
    чи я маю зректися своїх предків, щоб бути "політкоректним"?..

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тю, яке ж сало? 20грн. за кіло! Це ж треба вміти працювати, заробляти... А в москаликів, як відомо, з цім кепсько, отже нє палучіцца.;) Що до "ласкі", краще Пупера не варто вигадувати:

Я теж голос додав в опитуванні.;)

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот и я сподобился... Но - в другую сторону - хотя бы из-за вот такого:
    "...7 мая в Крыму стартует акция «В каждом окне — российский флаг», посвященная 63-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне. Об этом агентству «Контекст-медиа» сообщила Надежда Полякова — глава Крымского отделения Международного молодежного фронта «Прорыв», выступившего инициатором и организатором акции.
    По информации Н.Поляковой, также в числе организаторов акции «В каждом окне — российский флаг» — общественное объединение «Русское содружество»..."
    Так говорите - национализм - абсолютное добро? И даже - такой? А я думаю - национализм - он не управляемый.... Зубную пасту назад в тюбик не затолкать... Да - как тут справедливо писали - вступят в действие законы Ньютона (о действии и противодействии)... Оно нам - надо? Нам больше нечем заняться в нашей стране?
    P.S. Отдельно замечу - с фашизмом в нашей стране боролись под разными флагами. И вполне понятно, когда ветераны этой борьбы вывесят сине-желтый флаг или красный со звездой... Но вот какое к этому празднику имеет отношение триколор - я ума не приложу...

13. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Сталін 25,05,45:

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Звичайна провокація. Згодьтеся, люди самі не мають прапорів, це хтось повинен завезти та прилаштувати, отримати за цю роботу гроші. Тобто я б не порівнював подібну акцію з націоналізмом, це трошки різні речі. Це скорше шовінізм, підбурювання, притаманний північному сусіду. А виконавці, звісно місцеві, знайшлася рабатьонка комунякам-вітренківцям. Це для них спосіб життя.

Додано через 4 хвилини
    Ні:)

15. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Ну от власне, неправильно поставлені питання. Що таке взагалі абсолютне добро? І чи воно взагалі буває...

А щодо триколорів в Криму це не націоналізм, це імперський .... шовінізм (боюсь неправильно вжити термін). І власне щоб гідно протистояти таким явищам потрібний здоровий український націоналізм, як ідеологія, як спосіб життя і т.д.

16. duncan

щось я не зрозумів....
    це російска федерація перемогла у другій світовій?... [​IMG]

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Из пространной цитаты людоеда я так и не понял - какя связь между российским триколором - и победой во второй мировой... Позволю себе сделать допущение, что для части наших сограждан русский (по происхождению) - автоматически равняется Россия? Ну так они ошибаються. У меня - русского - не возникает желания поднимать триколор. Более того - я не понимаю, почему его надо поднимать?
    Чтобы пофартить националистам? И одним - и вторым?
    А бывает - нездоровый? :)
    Или - нездоровый - любой отличный от украинского?
    Я думаю - противопоставить надо образованность, культурность, демократию.

18. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Нема. Це якщо розумно
    а якщо по імперськи то є
    Російська імперія - СРСР імперія - Росія тепер - один ланцюг, одна держава, неперервна історія і т.д.

Вони ж не признають СРСР як союз "братніх народів" і ніколи не признавали і ніколи так не було. Вони вважають себе вищою нацією, і вважали завжди і дарма що Сталін не росіянин, він також приписав себе до росіян вищої нації.... Німці також вважали себе вищою нацією, арійським народом і т.д.
    Хто вони? Росіяни, російська влада, народ російської федерації, колишні громадяни СРСР на теренах колишніх республік ... Не знаю, може не конкретно виразився хто вони. Але вони є і вони так вважають, і їм в тому РФ допомагає

Що ви можете закинути українському націоналізму?

Проблема не в націоналізмі а в визначеннях
    Треба визначити що то є таке націоналізм і все.

Культура
    Освіта це все добре, це все потрібно
    культура національна, освіта така яка не дає забути "хто ми і звідки" і .т.д

Демократія- дуже добре, але демократія а не вседозволеність
    Прапо РФ в Криму це вже не демократія це вседозволеність

19. levandivka

Тю...
    Триколор - не націоналізм, а звичайнісінька диверсія. І завозити їх не треба, з минулого року лишилися... Забули?

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дальневосточнику, абсолютно правильно кажете про триколор.
    Підняття іноземного прапора на вулицях регламентується чіткими міжнародними правилами.
    І дехто в Криму повинен це пам"ятати.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)