Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Націоналізм

думаю, що Данило та інші мої однодумці мене підтримають, якщо я скажу, що це рішення Путіна мало не єдине, яке я готовий енергійно з ентузіазмом, на громадських засадах виконувати і пропагувати на Україні! :)

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Нардепи. Недоторканість. Зрада. Маєткарі.

Національна ідея

• Подобається Подобається x 2
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Любов до ближнього, суспільна воля, вміння почути один одного. Було б добре.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Суспільна воля відносно чого? Наочний приклад: битва зі шведами під Полтавою. Одні вважають Мазепу зрадником і вважають перемогу над шведами святом. Інші - навпаки. І кожний має свої аргументи. "Не можна йти вперед з повернутою назад головою"(с). А державна політика як раз така. Замість того, щоб об"єднати народ перспективою, його роз"єднують минулим.

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме так, народ просто хоче жити, політики-нардепи крутять, а що допис опинився тут - хай так і буде.

• Подобається Подобається x 1
  6. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Як на мене, ця Нацыональна Iдея, потребуе значних доробок i корегувань. Бо вона наскрiзь проникнена лiберальною м`якiстю i кволiстю. Це iдеологiя слабких. Вона не здатна пробудити гордий лицарський свободолюбивий Дух украiнця. Наприклад роздiл "СИНТЕЗА": "поєднати цінність і свободу індивіда з важливістю колективу-громади, збалансувати права особи і спільноти, поєднати демократію і ієрархію, збалансувати ставлення до матеріального і ідеального." Це утопiя, неможливо поэднати полярнi речi, i догодити водночас i Сходу i Заходу теж неможливо. Треба визначити шлях, напрямок руху. Iнакше Украiна постiйно буде роздиратися внутрiшнiми i зовнiшнiми протирiччями.
    "Україна – це діалог...". Тiльки з позицiiсильного, самодостатнього, рiвного партнера. При умовi вiдстоювання виключного Нацiонального iнтересу, без будь якого пiдлабузництва.
    Лише чiтка, тверда, нацiональноспрямована полiтика забеспечить впевненiсть i гордiсть украiнцю, росквiт державi, i повагу з боку iнших краiн i народiв.
    ... P.S.: Хоча, бесперечно, э i багато позитивного i достойного уваги.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І шо?..

8. Дуд@риК

А то... що в нас покищо такої політики нема. В нас панує політика балачок, фальші, і хаосу...

9. levandivka

Оно ТАК. І в нашому Салуні ТАК.
    Але якщо в Салуні почати наводити лад, то балачки-гасла першими полетять у кошик.
    Ви готові постити інакше, без гасел і балачок про підрив пам'ятників? :)

10. Дуд@риК

Гасла підіймають народи, вимальовують цілі, об`єднують однодумців.
    ...щодо підриву пам`ятників, добре, я згоден припинити подібні заклики на форумі. :)

11. levandivka

А я думав, що реальні дії, реальна необхідність щось робити.
    Наприклад Майдан: люди відчули необхідність і вийшли. А комплект гасел - що лопати з молотками, можна різні підбирати.

12. Дуд@риК

... але одні об`єднають, а інші ні. Тому вибір гасел - справа відповідальна.
    А необхідність дій люди вже давно відчувають. Бракує поштовху, Проводу, здатного повести за собою. От я і пропоную тим хто хоче діяти і знає як, об`єднатися.

13. Степаныч

Можна пару-трійку гасел?... Щоб зрозуміти.

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Эти подойдут?:cowboy:
    1.Человек,человеку - волк!
    2.Каждый сам за себя!
    3.Увидел - сьешь!Не сьел - спрячь!
    4.Куй железо,пока в сани не залезло!

15. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

звернися до 2небайдужих2, запишись до них у волонтери. вони сьогодні у нашому місті проводять акцію. на жаль, я не пішла. хоча коли вона проходила у Полтаві, то їздила до них. детальніше на сайті http://www.nbb.com.ua/ я вже заповнила анкету

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну чому ж утопія?! цілком природні речі. Доприкладу: планета Земля одна єдина і неподільна, і при цьому вміщує полярні речі - північний і південний полюс, при цьому вони прекрасно поєднуються та спільно функціонують, кожен виконує свою задачу :)

Майдан без гасел????
    це вже - міф!
    якщо б не було гасел ("Ющенко - ТАК!", "Разом нас багато, нас не подолати!" і т.д.) жоден майдан би не зібрався і навіть не зауважив би необхідності зібратись!

17. levandivka

Нафіг Майдан! Перманентне мітингування - діагноз.
    Давно пора робити справи а не мітигувати.
    Вас ще не нудить від гасел?

18. Степаныч

Я ЗА!!! Шо робить?

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

....десь я вже таке чув....

Додано через 2 хвилини
    ...ну "нафіг" ненафіг....але Майдан відкрив нову сторінку в розвитку Української державності....а рушійною силою, що підштовхнула людей до боротьби на Майдані - були саме гасла, так ненависні Вам....

....можливо це і погано....
    ....але не назвавши дію яку збираєшся вчинити - ризикуєш так і не вчинити таку дію....

...а на форумі....ну гасла дійсно зайві....вони всерівно нідочого не призведуть....мені більше подобається на форумі "поштовхатись дупами" (С) :)

20. Степаныч

Нє!!! Там було "что дєлать"!:beee:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)