Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Sandy

Sandy GRAND

Відповідь: Націоналізм

Співвідношення українців/татарів/росіян, що мешкають у Криму - ось вам і відповідь. Звідки в Криму можуть взятися українські націоналістичні сили, якщо Крим історично не був українською територією?

2. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Організаторські здібності не головне. Головне реальне бачення ситуації, любов до Батьківщини і нації і барання жити і працювати задля процвітання Україниі українців. Якщо то в тебе є, то нам по дорозі.

Додано через 39 хвилин
    Шановний, ви не знаєте історії, або знаєте її з неправдивих джерел у перекрученому вигляді. Проявіть цікавість і проведіть більш глибоке вивчення історичної літератури, тоді й поговоримо.
    А щодо співвідношення націй в криму, то татарів - 11-13%, але Міджіліс існує і діє. Запевняю, що українців в Криму набагато набато більше ніж татар. Росіян теж багато, але не слід плутати поняття "російськомовний" і "росіянин"... З багатьох обставин українці Криму змушині були розмовляти російською, і для багатьох вона стала мовою спілкування. Але від того вони не перестали визнавати себе українцями, тож не перестали бути українцями. Тому Ваше пояснення вітсутності в Криму українських націоналістичних течій, не є переконливою. Вибачайте.

• Подобається Подобається x 6
  3. Danilo

Danilo Well-Known Member

На мою думку, дуже важливим кроком до мирного співіснування є велике переселення росіян до Росії, яке проголосив Президент РФ Володимир Путін. А й справді, як можна пишатися своїми величезними просторами, якщо вони є фактично неосвоєними? За даними російської офіційної статистики на один квадратний кілометр громадян припадає так мало, що один до одного не докричатися. Воістину росіяни походять від слова розсіяні. Це ж найменш заселене місце на планеті. А тому правильно каже Путін стосовно того, що треба акумулювати людські ресурси в самій РФ. Бо зазіхаючи на чуже можна і своє втратити. Свій до свого…., так би мовити.:D
    Офіційний сайт РФ про переселення росіян на Батьківщину: http://ruvek.ru/migration.html

• Подобається Подобається x 3
  4. zenyk

zenyk Well-Known Member

супер. як буде шо треба - кажи

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ех, молодість, молодість! Романтика, героїка... "Історія вчить тільки тому, що вона нічому не вчить"(с).

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

то Ви мали наувазі: "...для чого цей альтруїзм?....", чи: "...глупості говорите! яка вам Україна? прийде москаль і всіх повинищує! так що бережіть себе і не говоріть недозволеного!...." ?

7. Степаныч

Я маю на увазі, що любити націю неможливо. Усі ці призиви до наївних і екзальтованих людей. Боротися можна тільки за одну ідею - ідею благополучного, спокійного життя для своїх рідних і близьких. ВСЕ, КРАПКА! От Ви ж проти більшовиків. А яка була прекрасна ідея: "Свобода, рівенство, братерство", "Людина людині друг, товариш і брат", відсутність експлуатації людини людиною і т.д. І що отримали? "Революції задумують мудреці, очолюють фанатики, користуються їх плодами негідники"(с, не дослівно, але близько до оригіналу).

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

цілком погоджуюсь. Однак самотужки боротись можна тільки з вітряними млинами як Дон Кіхот. Тому є необхідним гуртуватись і разом боротись за спільні інтереси. А оскільки спільні інтереси є в близьких людей, тому зібравшись разом ми зможемо чітко простежити, що ми всі українці - одна велика родина зі спільними інтересами, а це і називається - НАЦІЄЮ!

• Подобається Подобається x 6
  9. Степаныч

В принципі погоджуюсь. З одним уточненням. Якщо кожний буде турбуватися про своїх близьких, то ніхто не буде підтримувати тих 2% фанатиків, які готові жертвувати своєю свободою, життям, життям своїх близьких за ідею, за черговий "-ізм". Живи сам, не заважай жити іншому. Свобода однієї людини закінчується там, де її реалізація обмежує свободу іншої. Прості, зрозумілі, абсолютно реальні принципи.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Думка у Вас правильная.
    НО, считаю, что процесс-то идет...
    Может, медленнее, чем бы хотелось, но идет.
    За 2007 год на ПМЖ в Россию прибыло 370 000 человек.
    Много или мало?
    Это как посмотреть.
    Можно сказать, что за год в Россию переехало сразу полЛьвова.
    Грубо говоря, ежедневно в Россию переезжало 1000 человек или почти 330 семей.
    Т.е. (очень грубо) каждый час Россия принимает по одной семье (папа, мама, ребенок).
    Думаю, что это неплохие темпы выполнения программы Президента.
    Кстати, а как у ВАС?
    :moskali:

11. zet

zet Дуже важлива персона

Полковник, а к нам на работу устроился переселенец из России, видать не слыхал о грандиозных планах Путина. Я уже молчу о вернувшихся с Дальнего Востока... (тоже, видать, телек не смотрят.. :) )
    Правда, наши не додумались поштучно всех пересчитать..

• Подобається Подобається x 1
  12. Львiва

Львiва Well-Known Member

А что Вас удивляет?
    На Дальнем Востоке и на Севере России очень много украинцев.

13. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Зет!
    ПРИВЕТИК!!!
    Давненько Вас не слышал.
    Я ведь не со злобой пишу - я Даниле отвечаю.
    Конечно, миграция идет по всем направлениям - запад - восток, восток - запад и т.д и т.п..
    Я о тенденции.
    О том, что Президентская программа буксует, но ИДЕТ потихоньку.
    Это радует.
    (А Данило энд К почему-то подтрунивают...)
    Вот в чём фикус-пикус.
    ИМХО,

14. zet

zet Дуже важлива персона

Да меня-то ничего не удивляет, это Полковник с Путиным решили пересчитать только прибыль населения с Украины, забыв убыль посчитать..:no:

Додано через 4 хвилини
    Тенденция такая же как и раньше была, взаимокомпенсирующая. Народ поближе к родне мигрирует, не более того. Я по своим знакомым знаю, что заработать на квартиру едут (да и то гораздо меньше слышу об этом, т.к. на Запад выгоднее..), а квартиру дома покупают. В глубинку России ехать неохота, вся родня здесь. В Москве, конечно, соблазнительно, но все равно не по карману. Так получилось, что из моих знакомых, чаще всего выбирают Днепропетровск.

• Подобається Подобається x 2
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно, пусть ТАК!
    Зет, с Вами даже спорить не буду.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Любопытно же совсем другое, Полковник, из Израиля часть народа возвращается в Кременчуг...Видать, неспокойно там все-таки стало...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Боже, Избавь, Вам ЭТО сказать СВИДОМЫМ!!!!:cowboy:

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але,як звучить - НЕСВІДОМИЙ.
    Символічно.І показово.
    Клас!

19. zet

zet Дуже важлива персона

А то ШО?! Полковник, Кременчуг до войны вообще был еврейским городом, типа Бердичева. Но во время войны фашисты много уничтожили народа, и от города практически ничего не осталось.. Тогда национальный состав несколько разнообразился, но смешаные браки это норма жизни и никого никогда здесь не напрягали. Так что национальный состав довольно пестрый. Но детки иногда отжигают. Дочь друзей выбрала национальность - украинка, удивив родителей (мама русская, а папа-карел "там как-то подругому звучит, но точно не помню.."). Заявила, что б им не обидно было...

• Подобається Подобається x 3
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Это хорошо!
    Это правильно!
    ОНА ведь на Украине живет!:naci:
    Такой опыт надо пропагандировать!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)