Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Відповідь: Націоналізм

Безперечно, якщо я є патріотом, то ним і залишатимусь, навіть якщо зовсім не буде в Україні патріотичних партій чи об`єднань. Але південь, схід України... там є робота для правих патріотичних сил. Там в них є величезна потреба. І це потрібно насамперед Державі. І тому мені сумно, що в Криму якщо й є такі об`єднання, то вони чомусь не діють.

Додано через 12 хвилин
    Вітаю, Юлечко! Твій знайомий помилявся. В Криму є патріоти, і вони ТІ. І я згоден, що патріотам взагалі, і Криму зокрема треба гуртуватись.
    А ВО "Свобода" мене тим і розчарувала, що замість того щоб приймати допомогу від людей які самі її пропонують, висувають якісь дивні умови... Я маю на увазі "... приведи ще двох друзів, тоді..." і т.і.

• Подобається Подобається x 1
  2. Sandy

Sandy GRAND

Пригадаємо ідейного батька українського інтегрального націоналізму Дмитра Донцова:

"Не роблю тут реклами ні фашизму, ні большевизму: чим скінчиться один - не знаю, що другий скінчив повним банкрутством - очевидно. Але мені ходить не про їх внутрішню політику, лиш про методи захоплення державного апарату і його скріплення (се ж завдання стоїть перед нами!), а в сім відношенні і фашизм, і большевизм і досі лишаються прикладами того , як се треба робити"

Додати майже немає чого. No comments...

3. kYula

kYula Well-Known Member

Та, нагадує принцип "Ейвону" :)
    Виходить - Ви отримали розчарування від "Свободи" тільки тим?
    А Ви не цікавились УНА-УНСО?"Тризубом"? Молодіжним націоналістичним конгресом, КУНом? Народним Рухом?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Даю довідку.
    Надворі 2008 рік.
    ЗІ.Можливо хтось забув...

5. Дуд@риК

Мої вітання, Юля. Я отримав розчарування бездіяльністю кримської "Свободи". Тим, що вона не приймає участі в заходах на честь українських державних свят... На день Злуки принаймні не було жодного представника "Свободи".
    Народним Рухом в теперішньому вигляді теж не цікавлюсь, бо він дуже вде братається з кримськими татарами. Занадто братається.
    Щродо інших сил з наведеного тобою переліку, подумаю.
    Дякую

6. Romko

Щоб бути патріотом України,обов’зково вступати в якесь...якусь партію?:cowboy:

7. kYula

kYula Well-Known Member

Коли патріотизм лише в серці і людина залишається з ним наодинці...користь з того?:cowboy:
    Хіба не "разом - ми сила?"
    А політичні та громадянські організації несуть за собою вплив як і на населення, так і на владну політику.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Видно я вже старий.
    Але,коли я бачу,що головою КУНу став Івченко,коли бачу,ким стали Шкіль і т.д.,то однозначно - ні в яку партію я не ходок.І не їздець.

9. kYula

kYula Well-Known Member

Тягнибок також негативно про це відкликається:
    Ким стали Шкіль? На мою думку, це досить розумний політик, в адресу якого, я ніколи не чула і не бачила якісь наїзди з приводу того, що він когось обікрав, зрадив, вбив...

10. Romko

Дозвольте мені мати свою суб’єктивну думку.Як про багатьох інших.
    ЗІ.Випробовування владою проходять не всі...

11. kYula

kYula Well-Known Member

А хтось не дозволяє?)

Не всі...
    Я не розумію: це так важко пояснити Вашу суб"єктивну думку? Чи я вимагаю переконань?!:)

12. Дуд@риК

Юля, привіт. А ти сама є членом якоїсь партії? Бо я, зі своїм націоналізмом в серці і проживанням в Криму не знаю куди подітися. Націоналістичним за назвою і програмою партіям я чомусь не потрібен, а націоналістичних за духом і переконаннями знайти не годен.
    Нещодавно гуляв на площі "Советская" в сімферополі, бачив там пам`ятник "советским воинам павшим от рук боевиков ОУН-УПА", то думаю, може підірвати цей непотріб? Де тільки вибухівку взяти?

Додано через 22 хвилини
    Закликаю всіх, хто має націоналістичні погляди і хто прагне ДІЯТИ а не дискутувати, гуртуватися. Припинити хаос і безлад в нашій країні спроможні лише націоналічсти. І не поодинці, а лише об`єднавшись. Переконаний що такі знайдуться. Якщо ми згуртуємось навколо Ідеї Нації і покажемо свою дієвість, народ нас підтримає. Бо всіх вже добряче дістала аморфність, інертність і беспорадність наших "лідерів". Україні потрібна сила здатна стати проводом. Яка змусить повірити людей в реальність змін на краще. Створімо таку силу разом.
    igorduda@ukr.net

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

РАШИЗМ. Процвітання російського націоналізму в Україні.
    Російські націоналісти це реальність. Це сімнадцятирічна історія саботажу, провокацій, пропаганди людиноненависницької ідеології, це систематичне приниження всього, що може бути на користь розвитку української державності. Чому того хто захищає українську мову називають українським націоналістом, а того хто за російську мову не називають ніяк?
    Російські націоналісти реальну владу мають на місцях пролізши в органи місцевого самоврядування і в парламентські фракції всіх кольорів, і в залежності від ситуації переважно виступають за:

• 1. Відновлення російської імперії ( СССР, або іншу форму панування Москви над Києвом);
    • 2. Насадження московського варіанту православ’я на всю територію держави;
    • 3. Під прикриттям так званого інтернаціоналізму ( який у виконанні комуняк та рашистів завжди був нічим іншим як приховуванням російського націоналізму.) відстоювати інтереси виключно Москви та всього московського ( культуру, мову, історичний вплив тощо). весь текст

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це точка зору Андрія Павловського. Якась маленька доля істини є. Як є вона і у людей, які вірять в інопланетян, паралельні світи, зглаз...

15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"Відновлення російської імперії ( СССР, або іншу форму панування Москви над Києвом"

Неужели кто-то в серьез в это верит?

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

спростуйте наведені твердження - і ми переконаємось, що російський націоналізм це видумки!

а наразі твердження є, вони повністю відповідають тій сумній дісності, що ми маємо на Україні, і ні один росіянин не збирається відмовлятись від своїх націоналістичних вимог до уряду України

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"російський націоналізм це видумки!"

Больше похоже на детские "страшилки".
    Нужно ведь чем-то пугать, для достижения какой-либо цели, например, - "вступление в нато".

18. Дуд@риК

Нажаль саме так воно і є. Я вже висловлював своє обурення щодо ситуації в Криму. Тут є, і активно діють націоналістичні сили, але нажаль чомусь не українські. Є "Русский блок", є "Русская община Крыма", є нарешті Меджиліс Кримськотатарського народу. Всі ці організації активно діють на півострові захишаючи інтереси своєї нації. А реально діючой української націоналістичної сили нема. І не лише в Криму, а й на Україні я не можу таку назвати, на привеликий жаль.
    Кого це теж хвилює, може об`єднаємося і прочнемо діяти?

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

....шось слабенькі у Вас "спростування", якшо їх так можна назвати....

...хоча цілком у Вашому стилі, типу: "ви што тєлєВІЗАР(д) нє смотрітє?" :)

Додано через 2 хвилини
    цілком Вас підтримую. Тільки, нажаль, організаторська жилка в мене відсутня....

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"....шось слабенькі у Вас "спростування", якшо їх так можна назвати....
    ...хоча цілком у Вашому стилі, типу: "ви што тєлєВІЗАР(д) нє смотрітє?"

Убойный аргУмент.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)