Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Націоналізм

Українську, німецьку, французьку, ефіопську...
    Звідки же взяти "національні кадри" ?

"... сидели думные бояре и злого духа пускали в кафтаны..."
    (до речі, мабуть це сучасний репортаж ??

2. Полковник

Полковник миється в бані

А утечка мозгов в США - это правильно?:cowboy:

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Когда к власти приходят суки - собачья жизнь наступает у всех. / В.Шендеровіч/

• Подобається Подобається x 2
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Здається що такі дурбелики, які репетують дуже, і без того не становлять ніякої загрози для жінок. :D Тобто краще язика вирвати, гуманніше.:)

Так само мій батько вирішує проблему.

Полковнику, от Ви ж утекли з України до Московії, хоча не знаю чи можливо тут це порівнювати, коли мова йде про якісні мозки?
    :D

5. bora

bora Well-Known Member

Такі конфлікти вирішуються коли Ви просто берете і платите за ту бабусю, яку шкода. І все. Принаймні, для себе я вирішила, що це краще ніж роздавати удаваним убогим, що просять не знати чи то на пиво чи по звичці.

• Подобається Подобається x 8
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

А завжди старі приймають таке з подякою?

7. bora

bora Well-Known Member

Вовка боятися - в ліс не ходити). Ви вирішуєте конфлікт не з ними, а ставите на місце хамовитого водія. Певно, що реакція залежатиме від того як саме Ви поведете себе.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тобто "бабло побеждаєт зло"? А моя бабця коли чула оркестр грав поховальну мелодію, завжди засмучувалась, а потім додавала : "Всіх не проплачеш". Перефразовую "не проплатиш".:)

9. Bogun

Bogun Well-Known Member

У мене в місті і будь-кого з пенсійним посвідченням не бажають у маршрутку брати задарма. Хоча жаль бабусі (багато витерпіла за життя). Але водії маршруток, за моїми спостереженнями, повсюди зухвалі. І вмикають всіляких шансон, буцімто тіки що з буцигарні на дорогу. Живуть грошима і думають ними.

10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

как же это на речи бесноватого Ади похоже и присных его.Опомнитесь,милейший,в своей ненависти вы можете слишком далеко зайти

11. Boris_Kiev

Прикиньте нац. склад "мізків":
    % євреїв (і якої "хвилі")
    % українців (і якої "хвилі")
    % росіян (і якої "хвилі")

Напевне, дуже сильно Ваш СССР (Росія) піклувалися про євреїв (українців, росіян).

Ось один приклад: був такий собі совєтський єврей на прізвище КалИна. Інженер-теплотехнік-енергетик.
    Загнала його совєтська родіна на Далекий північний схід (за розподілом). І запропонувуав він новий принцип транспортування газоконденсату одночасно в замороженому, рідкому та газообразному вигляді. Його не тільки висміяли але й звільнили з пілприємства - щоби не ліз із дурницями.
    І він емігрував. Там, в Штатах, винайшов так званий "Цикл Калини" - турбулентно-ламінарний теплообмін в парових агрегатах теплових електростанції.
    Підняв коеф. корисної дії на 6 (!!!) відсотків (це Вам не рішення з"їздів партії - підняти на 30% іменем революції)!

Фурор на весь світ ! Тепер Калина забезпечений на 4 покоління. Проводить час, відвідуючи курси для гурманів, в тому числі з культурного споживання колекційних вин. А російська енергетика як була в дупі, так і залишається. І ніхто не робробляє родовища газоконденсата, бо Калина був розумним - все своє тримав при собі.

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Алё , Борис , так ведь и Ваша энергетика там же!Странная у Вас логика - пример берёте из СССР , а выводы уже на России делаете

13. Boris_Kiev

А яким кінцем Калина був до України ? А я - до Росії ?
    Такі люди, як Калина, належать всьому світові.
    Тут не Калина винен, а совкова система. не цінували людину, платили 160 дерев"яних (а відеомагнітофон тоді коштував 3000 дерев"яних).
    Це тільки один зі 100.000 прикладів.

Тішуся одним - що російський ВПК вже не той. Світові спокійніше.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Той, Борис, уже ТОЙ!!!!

15. Boris_Kiev

"Той" - англійською мовою - "Іграшка".
    Грайтеся в солдатиків, паліть з ракетниць.
    Той, той !

16. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно получается!
    Когда вы говорите "ТОЙ", то это значит "ТОЙ",
    А когда я говорю "ТОЙ", то это уже "игрушка"...
    Двойные стандарты, Пане Борис!

• Подобається Подобається x 1
  17. ugra

ugra Well-Known Member

Уважаемые УКРАИНЦЫ, что вы всё плачитесь и жалуетесь друг другу, о том, что маскали вас называют ХОХЛАМИ, что вы возводите это до уровня национальной проблемы и наполном серьёзе обсуждаете это, что ж вы такие нежные, обидчевые, что оскарбительного несет вам это слово? Не ужто вы думаете, что москаль назвав вас хохлом непременно желает вас уколоть? Чушь собачья!
    Для русского "ХОХОЛ" - это либо направление, т.е откуда человек (Украина), либо характеризует ОПРЕДЕЛЕННЫЕ качества человека: - хитрый, находчивый, ловкий, хозяйственный (всё для семьи, для дома). Не вижу ничего обидного. Лично я и сам, частенько употребляю "Я ж хохол!" и малого своего в шутку тоже могу назвать - хохлёнок! Когда он начинает хитрить или делать пищевые запасы :) он у меня тоже маленький украинец, но он почему-то не обижается... :) Так что больше юмора госпада! (и меньше комплексов)

18. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ви можете себе вважати хохлом, я радий за Вас. та коли росіянам я кажу на них кацап чи москаль, вони ображаються. Як москаль, так і кацап - це вияв хитрості і находчовості цього народу. такі хохли, як Ви нехай радіють і носять горду назву хохол. А для мене це залишиться образою, як для росіян кацап.

То радійте і піддакуйте.

19. ugra

ugra Well-Known Member

Борис, весь вопрос в целесообразности, в Англии например тоже ФУуурор, там государственая программа поддержки развития и внедрения электростанций на био-топливе, а проще дерьме. Но это совсем не значит, что Россия должна броситься сломя голову переводить все свои ТЭЦ на фикалии. :)

Да ну бросьте...
    Живу среди них 20 лет, ни чего подобного не замечал.
    Всё зависит от того, как вы это говорите.
    Если с плювком в спину, то может и обидется. :)

20. ugra

ugra Well-Known Member

Кстати! А как вам нравяться такие часто встречающиеся выражения на львовщине "ты що волыняка?!" (русская версия: "ты что чукча?!"), "знаешь як на волыни пiдлогу моють? Видрывають дошки та на рiчку везуть" и много других присказок в которых жителя волыни выставляют полудурком. ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)