Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Відповідь: Націоналізм

Краще б Ви картини малювали! З Вашим дальтонізмом Ви маєте шанс переплюнути Поля Ґоґена!

• Подобається Подобається x 1
  2. volk

volk Well-Known Member

Ви ще скажіть, що то гей-парад.

3. Mike

Mike Well-Known Member

:) свята простота...

Якщо питання останнії виборів (бути чи не бути) було вирішено на зустрічі Ахметова з Ющенко, то спитайте себе, скільки реальних сил в Україні? вочевидь дві. Одна - Ахметов и К, тобто це гроші вкрадені у нас з вами. А інша? що таке інша? звідки в неї гроші? Ніяких думок?
    Ото вам і відповідь буде на кого робить Ющенко. :)
    В усякому разі не на народ України.

Додано через 3 хвилини
    :)
    Робите конкуренцію Задорнову?

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

...а хіба хтось колись згадував про дії австріяків, румунів, угорців та поляків з німцями в сенсі творення історії України?????....то Ви вже шось собі видумали....

...історія України - є історія створена самими українцями і ніхто за нас цю історію творити не буде!

5. filaret

filaret миється в бані

Чесно говоря незнаю, какие там книги вы читаете, скорей те которые Поляки написали :) Просто книги истории пишутся в угоду существующей власти. И историки публикуют исторические факты которых никогда небыло, или преукрашеные до некуда факты которые были. А на западе у вас Всегда чемто недовольны были Николай 2 был от Австровенгерского, и Прусского иго Берег. Волею судьбы Комуняки пришли шоб они не ладны были, тоже не проканало, Пришла всеобъемлющая демократия в кавычках один хрен не славо Богу , Придут Фашисты вот увидите тоже народ недоволен будет. Как пить дать.

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

то ж скажіть: за що воювали українці в складі ЧА?

7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Блін! Прочитав це все....сів...і оторопів! Чому так все ускладнювати? Невже не зрозуміло, що де 3 українця там 7 партій! Та не партійці ми...ми АНАРХІСТИ а об"єднуємось бо гуртом і батька краще бити. побили та розбіглися. І що за ідея НАЦІОНАЛІЗМ? Поки ми будемо сперечатись НАЦІОНАЛІЗМ чи НАЦИЗМ нас з"їдять з нашою незалежністю. Потрібно забути ці слова! Згадати що є слово ПАТРІОТИЗМ яку не пахне ніякою національністю. І тільки ПАТРІОТИЗМ об"єднає Україну.Потрібно щоб кожний з гордістю міг сказати " Я ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ!". Але це буде тоді коли для визволення свого громадянина УКРАЇНА зможе відправити свії " ШОСТИЙ ФЛОТ" в любу частине світу, тому, що найголовніше багатство України буде її громадянин. Не на словах Конституції а в дійсності!

з повагою ПАТРІОТ УКРАЇНИ

• Подобається Подобається x 2
  8. Відповідь: Націоналізм

Далі Базар Чіста для ПраФФФесароф !
    ----------------------------------------------------------------------
    І уж канєшна, какда гаварят Узбєкі - абізательна добавляют "как гаварят Латиши - Се Ля Ві" ! А кагда гаварят Французи, то тут уж, нікуда нє дєтся всєгда добавляют "как гаварят Узбєкі -Се Ля Ві" !
    ----------------------------------------------------------------------
    P.S. Французи ж бо - недалекі, не знають бідаки:
    "Ібо фраза ісконно !!! русская !???" А індуси не знають "Гдє ісконная родіна слонов".
    Шасс filaret, стане на табурет - і нам всьо ісправіт. І будєт нам счастьє !

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Уточніть, будьте добрі, Ви - патріот України, чи "Патріот України" (з тої фоти).

10. Шинкарь

Шинкарь Well-Known Member

Понятно, у кого есть неудобные вопросы к Ливандовке по этой фотографии, те - идиоты.
    Прально, пан сама объективность?

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот это и есть национализм - унизить своих сограждан, говорящих на другом языке карикатурно коверкая этот язык.... Когда-же мы сможем эту банду таки геть с нашей земли?

12. levandivka

Ні, не вірно.
    Спеціально, для тих, хто в танку вимушений повторити весь 479 пост:

Знаєте, є у поляків рекламний штамп "нє для ідіотув".
    От і я "тиражую" "нє для ідіотув", з відповідним коментарем:
    (червоним виділив спеціально для Вас, Шинкарю).
    Трудно... /кінець поста 479/

п. Шинкарь, сліпота і "незручні питання" - різні речі.
    Будьмо уважні! Філарет - нам не согражданін. Принижує себе власноруч Російською володіє слабо, хоч і позиціонує себе росіянином з Москви, пише, виключно глупоту. саме цим викликана пародія.

А от чим викликаний Ваш пост - не знаю, але починаю підозрювати... :)

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось читаю я дописи на цій гілці і так хочеться звернутися з порадою до Шінкаря, Чєрнобільца і інших таваріщєй - славних прєдставітєлєй рускава рабочєва класа.
    Таваріщі! А воно вам потрібно? Я маю на увазі нашу, українську історію. Ну не цікавить вона вас. Знання ваші тут рівні нулю, а то і ви в мінусах, так як викормлені на краткам курсє...
    Лишіть нашу історію нам. ОК?
    Ви ж маєте що вирішувати. Ось кілька прикладів - Пугачов і Разін, сонм самадєржцев, Чапаєв, Варашілав, Маладая ґвардія, Лазо(в пєчуркє) і аж 26 бакінскіх камісарав. Ну і Пупкін І на закуску. Бачите як багато! А ви в нашу історію вмішуєтесь...

14. Дальневосточник

В процессе улучшений форума уменьшилась информативность...Ну - это как всегда :)
    По сути - пан Банду_таки_геть - уж никак не "москаль" :)
    Да что тут подозревать - я не позволяю себе стёба над языком оппонента - и не оставлю без внимания стёба над моим родным языком....

15. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я не не націоналіст і не нацист, не русофоб і не русофіл, не семіт і не антисеміт і т.д. Я ПАТРІОТ УКРАЇНИ! а на фото кучка скінхедів. патріотом потрібно бути в душі і любити свою країну а значить і людей,які в ній живуть , будь то українці чи росіяни чи жиди чи взагалі негри, якщо вони поважають мою країну, якщо ні я буду з ними боротися!

• Подобається Подобається x 4
  16. levandivka

Педро, хтось мусить сємочкі лузгати на пр. Свободи, а когось - "хлєбом нє кормі", дай поплюватися на ЛФ.
    Трудно...
    Але в баню можна відправляти тільки за серйозні порушення. За сміття - невільно...

• Подобається Подобається x 2
  17. Дальневосточник

to levandivka:
    Видите, о чем я?
    а эти мои земляки - чем провинились перед Украинской историей? Не состояли в ваффен-сс?

18. levandivka

Не бачу! Бо викривлень немає, є українська транскрипція. кілька букв загубив - ТАК то ж не умисно.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пардон, вже виправив...

Додано через 2 хвилини
    Нічим. Кажуть, що вони взагалі міф. Ну не було в природі цієї молодої гвардії. Чого і Фадєєв пустив кулю собі в лоб. Борис може більше розповісти про цю історію.

20. Дальневосточник

К Вашему неудовольствию сообщу - были. И воевали. И погибли от рук сс - причем достаточно экзотическим способом - сброшены живьем в шурф шахты....А вот чего не было, и что приписал писатель (кста - роман - не исторический документ!) - так это "большевистского" руководства...И я вполне понимаю, почему хочеться, чтобы "это был миф" - ведь тогда можно говорить о героизме войск сс и их предводителей....И, соответственно, удоставивать геройских званий...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)