Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Націоналізм

Що ж у Вас за звички..?
    Не всі мочаться за рогом!
    "Де море?" - це з анекдоту про психічно хвору дитину, яка не слухала відповідь тата "та ж ось, перед твоїми очима", і перепитувала "де море?"

Додано через 8 хвилин
    Вибачачайте! А ми, бідаки не "великими", а просто "асфабадітєлямі" називаємо окупантів. то нічо'? Не образитесь?

• Подобається Подобається x 1
  2. filaret

filaret миється в бані

Вот я думаю о такой фишке. Замутить бы встречу Ветеранов УПА и ВОВ, пусть покалякают подушам. Ведь Ветераны Немецких вооруженных сил встречаются же с нашими Дедами, и подружеский о друг друге отзываются, хотя еще 60 лет назад стреляли друг в друга. :)

3. Оля

Оля Старожилка форуму

А я думала, що так французи говорять.:8: Чи з Moscou краще видно? ;)

4. levandivka

1. Цитування зображень заборонене на ЛФ.
    2. Мутна пропозиція щось мутити.
    З понеділка?..

5. filaret

filaret миється в бані

Извените, но я Русский и по Украинский погано молвлю. тем не мение стораюсь понять вас. Украинский народ тоже такой же великий как и Русский, Ведь не даром Великое Русское государство называлось Киевская Русь, я не вкоем случае не принижаю вклада украинского народа в общие дела Великой Киевской Руси. Да и Вообще я считаю что все Славяне Белорусы, Украинцы, Русские, это дин Великий народ.

Додано через 1 хвилину
    Поверьте Латыши, и даже Узбеки тоже так иногда говорят.;)

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

Історія Східної України сталіна - це видумка, оскільки для сталіна, як і для багатьох теперішніх представників московської влади (затулін, жириновський і т.д. і т.п.) - України немає і не повинно бути.
    Тому таки - історія у нас з Вами одна, і творили цю історію - українці!

а дії представників москви - не можуть бути історією України, а можуть бути виключно історією дій москви!

7. Оля

Оля Старожилка форуму

І що це означає? В яких випадках так вони говорять? ;)

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

якщо вшановуючи воїнів УПА - Ющенко надав собі "політичну допомогу" - значить він зробив справу, яка потрібна народу України, так як політикам може помогти тільки підтримка людей!

9. filaret

filaret миється в бані

Побачил я и пришол к выводу что ветераны УПА за Януковича, флаги то Голубенькие.:moskali:

10. levandivka

Пропоную ремонтувати монітор, або - до окуліста!
    А вже потім підходьте до клавіатури. не можна ж ТАК людей смішити...

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Хвіларетік, а Ви не те, що не знаєте, що "се ля ві" це французький вислів, який перший доніс до слухачів СССРу( тому і всі колишні 15 республік його запам"ятали) М.Боярський, а те, що в Януковича прапори біло-блакитні... ;) А ще про УПА тут прийшли дискутувати.;)

12. volk

volk Well-Known Member

Цікаво спостерігати, як люди, які наголошують себе росіянами, не вміють написати речення на своїй російській мові. Де Ви її вчили, - в підворотні?
    Розумію, що сьогодні кожна людина, яка за своє життя прочитала три книжки на кшталт Макіавеллі, (при цьому так нічого й не зрозумівши), подає себе як грамотного настільки, щоб вирішувати світові проблеми, долі інших людей.
    Ще просив би в майбутньому не вживати слова "повірте", бо Ви не повірите мені, а я - Вам.

13. levandivka

Напевне, там де й нік філарета підібрано... :)

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

початок другої світової на всіх теренах України виглядав одинаково:
    - оскільки український нарід не мав достатніх коштів та воєнної потуги, тому Східна частина в своїй переважній більшості вступала в ряди ЧА, щоб мати можливість отримати зброю і воювати за Вільну Україну, а Західна Україна - вступила в ряди німецької армії - з тією ж метою, щоб мати можливість отримати зброю і воювати за Вільну Україну,
    - а от далі доля українців обох таборів розійшлась: Західна Україна спромоглась сформувати свою військову силу і продовжувала вже самостійно відстоювати Вільну Україну, а Східна - і далі була змушена "лити воду на млин совєтів", думаючи, що совєти подарують їм Вільну Україну.......

15. levandivka

Зенику! Смайли проставляйте! Бо Степанич може травму отримати, впавши від сміху. :)

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

спочатку хтів карму відняти, а потім почитав: людина абсолютно ні в чому не орієнтується....окупація ЗУ турками, голодомор (чомусь) - знову на ЗУ...всі біди в його розумінні від ЗУ....
    ....а гроші на ЗУ чомусь Сороса....

....гроші шановний: своїми ручками заробляють матері і батьки вимушено покинутих дітей в Італії, Іспанії, Португалії, США, Канаді, Німеччині і т.д.....а стосовно окупацій і голодомору - читайте книжки....книжки роблять людей мудрішими....

17. Mike

Mike Well-Known Member

Это ошибка, и ведение на провокацию. Происходит подмена понятий, нельзя отождествлять партийную линию с населением, т.е., говорить о галичанах как о членах ОУН(б) поголовно. На этом, собственно, и построена концепция раздела населения Украины - для востока поставлен знак равенства между местным населением и идеологией коммунизма, на западе население=национализм. Т. о., т.к. идеологии эти непримиримы, и делается вывод о непримиримости между людьми.
    Трюк этот стар как мир, у коммунистов это называлось "народ и партия едины", у националистов "національне визволення України".

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

так а кому ж вкладувати, як не нам же в свою ж державу?... :D

....повірте (а краще книжку почитайте) - Московія (тепер Росія) ніякого відношення до Київської Русі немає!

19. levandivka

Та ну його к бісу: не всім то тре' читати, перекрутить і ніц не зрозуміє.
    Най пітінівізор продовжує дивитися і бздуру про своє своїм оповідає. :)
    Шо ж ви ТАКе, Зенику, радите..?

20. Mike

Mike Well-Known Member

Давайте домовимося, що історія України це історія її населення, а не частини населення, бо інакше вийде, що історія ЗУ є історією дій австріяків, румунів, угорців та поляків з німцями. Зрозуміло?
    Не треба ототожнювати історію держави з історією партії.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)