Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Націоналізм

Нагадує!
    Нагадую, ми на Львівському Форумі (Західна Україна). Ми нікуди не премось, а п'ємо каву, талапаєм.

• Подобається Подобається x 1
  2. zenyk

zenyk Well-Known Member

та не переймайтесь так п. Левандівко - п. Міке побуде в культурному товаристві, вип'є з нами філіжаночку, другу справжньої львівської кавусі, освоїться і врешті розбереться в тому чим "загрожує" йому Українська держава, і для чого вшановувати героїв України (а не штучного утворення ссср)

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не забувай, що ми захопили "ісконно русску територію" - то тобі як двічі два на основі тої ж "русалки дністрової" доведуть, що Львів - це "руські землі". Тобто "схід" вже також і тут. А "захід" - це певно Штати та Канада ;)
    А насправді - пани зі сходу просто сторони світу переплутали - тому російський нацціоналізм преться з якимись надуманими проблемами, міфами та претензіями, на львівський форум ;)

4. levandivka

А я і сперечатися не буду, руські! (най не плутають з російськими).

Нічо' ! Зате обороти кави піднімаються, і банний бізнес розвивається! Най пруцця! :)

Наспівуючи:
    Маєм Київ ми столицю
    Україну - мати
    І не треба, москалі,
    Нам тут заважати! :)

5. afterstep

е - левандівко - ти ж чудово розумієш, що руські - то російські, тільки тоді росіян так називали!
    і від Бресту (рука не повертається від Мінську писати - хоч і старе то місто) - і до Києва, і від Архангельська (через Москву) і до Ізмаїлу - всі одною мовою говорили - руською ;) - Тобто - російською ;)
    --
    от тому самомі pilgrim - спробуй довести абсурдність цього твердження ;)

6. levandivka

Як каже Сявич, "а навіщо?".
    Афтере, не забувайте проставляти "кавычки", бо гарячі голови, ще й за чисту монету приймуть. :)

7. afterstep

відразу пишу відмову - мої пости всерйоз не сприймати! там суцільна лажа!
    --
    Думаю, багато бажаючих це підтвердити знайдеться ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. volk

volk Well-Known Member

УПА до ОУН має відношення не безпосереднє. Тоді РККА потрібно визнати злочинною на рівні ВКП(б). Крім того, на третьому конгресі ОУН в 44(!) році були переглянуті цілі і методи ОУН в бік демократії. І це в часи, коли навколо ще ні про яку демократію не могло бути й мови! Це свідчить про те, що головним завданням було створення української держави, навіть ціною зміни доктрини ОУН. То кого і в чому Ви звинувачуєте?

9. afterstep

"Ющенка в злочинах" - але не звертайте уваги ;)
    --
    чи ви й Зварича всерйоз сприймаєте?

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Майк, а скільки вони вимордували харківян в Харкові? Чи ваших етнічних саплємєнікав в Росії? Вони є наші герої, які боролися проти непрошених гостей зі Сходу, на своїй землі. І шкода, що не вдалося очистити нашу землю від тої смердячої нечисті.
    А за "злочинців" я б на місці модераторів відправив вас трохи охолонути в бані. Бо ви плюєте мені і багатьом тут на форумі в душу.
    Хочете посперечатися, йдіть на російські форуми і сперечайтесь чи Разін з Пугачовим були розбійниками чи народними героями. А тут Є ЛЬВІВСЬКИЙ форум і подякуйте що вам і вашим таваріщям тут дозволено хамити.

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та я вже казав,що найбільше УПА "звєрствовалі" на Сході і Півдні.На Заході,якось їх не було...
    Судячи з географії дописів.

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

...бідненькі...їм напевно треба надати статус учасників війни з УПА :D :D :D

13. afterstep

та й дійсно не було - не було потреби побрехеньки складати та бздурам радянським вірити ;)
    а от там, де УПА не було - всі страшно перейнялися долею кількох замордованих молодих вчительок ;)
    Ну, то як шуфрич в Дніпропетровську котів рятував... Така "душещіпатєльна" сцена!
    --
    Так і тут - вимордовані мільйони галичан - то фігня - і росіян так мордували, і українців східних мордували... А от чо вчительок за російську мову вбили, гади?
    ==
    Як в старому анекдоті - "Дам два предложения - по одному будут возражения... 20 миллионов расстрелять, и покрасить кремлевскую стену в зеленый цвет - А зачем стену красить? - Я же предупреждал, что по одному вопросу будут возражения..."

14. Городецький

Городецький Well-Known Member

Кому "їм"?

А не занадто різко, пане Pedro? Гадаєте проти ідеологічних штампів доцільніше боротися іншими штампами? Навряд чи ...

15. Romko

Дійсно,навіщо Разіна зачіпати?Ніззя![​IMG]

16. Mike

Mike Well-Known Member

Я не бачу тут серед останніх дописувачів жодної людини, яка б визнала очевидні речі, та змогла піднятися з місцевого рівня ментальності до рівня всієї України.
    Правий був пан Стахів - И в Восточной Украине во времена оккупации мне говорили: «Оставте Донцова! Украина — для украинцев!» — это невозможно; у нас «Шанхай», мешанина. А мне ведь руководители ОУН говорили, что наша программа — прежде всего — государство, а потом посмотрим, какое. «Нет! Уже нас обманывали, достаточно, — отвечали мне в Донбассе. Мы должны знать, какое государство будем строить!»

17. Городецький

Городецький Well-Known Member

Я б проголосував за такого Президента України! Але, нажаль, жодного не знаю.

18. afterstep

у вас аж надто своєрідне уявлення про "очевидні речі" ;)

19. Romko

Що Ви вважаєте "очевидними речами"?
    Прочитайте уважно гілку,зокрема мої дописи.
    Якщо Ви вважаєте,що інтернаціоналізм,який сповідували комуняки - "мой адрес нє дом і нє уліца..." кращий для України,то прямо скажіть.

20. Mike

Mike Well-Known Member

Тоді нас двоє, іншим - подвійна порція кави, Левандівка буде радий :)

Додано через 12 хвилин

Те, що УПА була військовою силою ОУН(б), а ідеологією ОУН(б) був націоналізм. І те, що указ зобов`язує, таким чином, святкувати день заснування військової сили партії націоналістів. І навіть не важливо яка ідеологія то була, важливо, що від імені держави зобов`язується святкувати чієсь партійне свято. А це заборонено Конституцією.
    А якщо завтра прийде якийсь інший президент, який зобов`яже святкувати день заснування НКВС? З`їсте мовчки, чи будете проти як ото я зараз під акомпанімент веселих "кавопивців"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)