Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. paschenkomax

paschenkomax миється в бані

Відповідь: Націоналізм

Шановний дядько Іван, що вам не сподрбалось в мому дописі з випадком про одного наглого москалика. То що були Ви, а тепер образились? Хоча я сумніваюсь що вам сімдесят років, як тому що їхав в маршрутці. Те бидло вскочило в маршрутку і почало крити матом голосно водіїв легкових автомобілів, що повільно рухались в пробці. Його попросили стулити пельку, бо жінки і діти, а він тоді почав крити тим ж таки матом хохлів. Він бачите приїїхав сюди в 1952 році на Автобусний завод і нам безтолковим жебракам створив робочі місця, за що ще й дякувати маєм йому.
    Це був типічний приклад чистокровного москаля.
    P.S ще й не платив за маршрутку фашист вонючий.

• Подобається Подобається x 2
  2. Forpost

Forpost Стоїк

А тре було сказати"заткнись казьол,утухни"і конфлікт був би вичерпано

3. Полковник

Полковник миється в бані

Это был типичный пример старого и больного человека.
    Дай Бог Вам до его возраста дожить.

4. Forpost

Forpost Стоїк

спостерігав в маршрутках зворотнє явище ,наших українських чистоплююв,бл...дь їде ,аж з рота пахне ,починають її захищати,нариваються на кофлікт,таких би розстрілював на місці

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

В нас також є подібний москалюга, постійно залазить в маршрутку відмовляється платити на підставі що він ветеран КГБ, я так тішуся як його з маршрутки викидають.

• Подобається Подобається x 3
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

главноє, дожить до такова возраста, но састаянія...

• Подобається Подобається x 1
  7. paschenkomax

Недавно жінка, років шістдесяти, зайшла в маршрутку і показала посвідчення політв"язня.Водій сказав що тре платити і висадив бо вона сказала що не платитиме. Хто в курсі чи тре їм платити? Опісля в маршрутці пішло жваве обговорення.І чомусь найбільше її очорнили дві комуністично-російськомовно-совєцькі бабусі. От де взялось в них стільки злості до тієї жінки-політв"язня???
    Мені її стало шкода що її висадили, ніби інтелігентна розумна жінка, вела себе спокійно і щоб не розпалювати конфлікт - вийшла і сіла в іншу маршрутку.

8. zet

zet Дуже важлива персона

А мне стариков жалко. Кинули им эту льготу, как собаке кость, лучше бы по-другому их жизнью озаботились. А то в маршрутке только 1-но льготное место, занято оно или нет, знает только водитель. Сердце кровью обливается, когда эти старики с просительно-униженными интонациями спрашивают свободно ли это единственное место. Если же место занято, то хамят у нас как раз не старики, а зажравшиеся водилы...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну це вони згадали молоді роки - так їх партія вчила - ум, честь і совесть нашої епохи.

10. Городецький

Городецький Well-Known Member

Як не дивно, але мені завше жаль тих старих, що намагаються їхати безкоштовно в маршрутці. Розумієте, людина мусить принижуватися і доводити що вона має право скористатися пільгою за поневіряння минулих років.

Не лише шкода, а й соромно за них. Дідо моєї жінки користується маршрутками виключно для міжміських поїздок і завжди платить. А для міста - користується громадським транспортом, де його пільга безсумнівна через явний вік. Він вважає побирання перед водіями нижчим за свою гідність.

• Подобається Подобається x 4
  11. paschenkomax

В.Симоненко

Коли крізь розпач випнуться надії
    І загудуть на вітрі степовім,
    Я тоді твоїм ім'ям радію
    І сумую іменем твоїм.
    Коли грозує далеч неокрая
    У передгроззі дикім і німім,
    Я твоїм ім'ям благословляю,
    Проклинаю іменем твоїм.
    Коли мечами злоба небо крає
    І крушить твою вроду вікову,
    Я тоді твоїм ім'ям вмираю
    І в твоєму імені живу.

12. volk

volk Well-Known Member

Ну так люди бывают разными... Просто туман в понятиях, как всегда. Для меня москаль - он всегда русский, но не каждый русский - москаль. Ежели на украинцев из житомирской, винницкой, черниговской областей во Львове некоторые особо прозорливые кричат "москаль", то кто тогда украинец я уже и не знаю. Наверно, поляк. Или мадьяр.
    Мне всегда забавно наблюдать в маршрутках хамство старших людей по отношению к тем, кто младше их. Когда им делают резонные замечания эти младшие, то "слухай,ти, - ти ще замолодий, щоб мене вчити!" - самое нежное, что можно услышать в ответ. То есть, если этому "молодому человеку" лет 25-35, то он полный дурак по определению, и ничего умного в принципе сказать не может.
    А у зажравшихся водил эти милые старички были отцами...

13. Bogun

Bogun Well-Known Member

Здоровий націоналізм потрібен для кожної країни. Але що занадто, то не здраво. І мені взагалі не подобається псевдонаціоналізм. З трибун одне, а з дій зовсім інше. Плести язиком кожен уміє.

Кожний росіянин - націоналіст. Можемо навіть згадати вислів: "За державу обидно". Смішно те, що самі націоналісти з ВЕЛИЧЕЗНОЇ країни, а русофобство і місцевий націоналізм шукають у маленьких. Це я більше про політиків кажу та деяких унікумів, а росіяни чудові люди, якби їх менше пропагадую проти України травили...?

А мені не подобається, що ДЕЯКІ росіяни, коли дізнаються що ти українець з будь-якого регіону України, навіть етнічних росіянин з Криму чи України. Кажуть:"Ты же ХОХОЛ". А про українську мову - малорусское наречия. Можеж радіти, ми всі з України не українці, росіяни чи поляки для деяких росіян з Росії. Ми всі ХОХЛИ, тебе це задовольнить.

14. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

таке хіба москалі кажуть

+1, влучно

15. volk

volk Well-Known Member

Отож. Бо немає для них України.
    А хохляндія - є! І багато в чому ми самі цей російський міф підтримуємо.
    І чим була би Росія, як не дикою московією, якби не було України. Але не все так просто.

ПС А чому мене це має задовільнити?
    Ви "ознаки приналежності" шукайте в змісті, а не в абетці тексту.

16. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я неправильно висловився. Тебе це задовольнить (подобається) таке ставлення. А проти них і слова не кажи, відразу український шовініст, русофоб.
    Москаль для мене це той росіянин у якого комплекс "старшого брата" чи українофобство у всіх проявах.
    P.S. Вибач, як новачок помилився, недочитав. Таке буває. Хоч майже одночасно прийшли на форум, не познайомилися.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

та все, що занадто - не здорово.

18. Полковник

Полковник миється в бані

:D :D :D
    Ага, Значит не только России перед Украиной покаяться надо, потом ещё благодарить - переблагодаривать!
    Здорово!
    Это уже наверное молодняк пишет - наследие перестройки!
    Борис, поздравляю!:moskali:

19. Forpost

Forpost Стоїк

А видите ,а Ви боялись....сцикухи ще по російськи розмовляють ,хлопці ні,можуть в морду дати,я сина заставляю читать русскую літературу

20. volk

volk Well-Known Member

Ну, зачем же благодарить, - никто этого не требует, да и не в духе России кого-нибудь за что-нибудь благодарить.
    Молодняк - это, видимо те, кому еще нет 60-ти.
    А Вы мне скажите, для чего надо было ни Киева в Москву перевозить Вышгородскую икону и многую церковную утварь, строить там подобие Софии Киевской, сманивать на службу московскому двору украинскую элиту, и т.п. Это тема целой ветки, всего и не скажешь коротко.
    Собственно, Ваш ответ как раз и показывает, что такое национализм.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)