Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. morze

morze Well-Known Member

я -російський націоналіст - це обісрати 1/6 Земної Кулі !!!

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Інтернаціоналізм в кожній окремій державі можливий лиш за умови підведення під один знаменник. Адміністрація Москви вже сі розпорєдила трудовим мігрантам здавати іспит з російсков мови. Нам теж пора врегулювати це питаннє, бо старі більшовицькі пердуняки вже однов ногов в могилі, а українську мову їк зневажали, так і продовжуют.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що це??? о_О

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це така штука дуже проста. В Британії інтернаціоналізм підведений під анголо-саксонський знаменник, в Радєнському Союзі і РФ-ії під російський, а в Україні буде під український.

5. kitana

kitana Banned

Асиміляція.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є Ленні Кравіц, ну американець, ні в кого сумнівів нема в тому, але американець багамсько-єврейського походженнє. А Євробаченнє був вигров норвежець білоруського походженнє, а вчора Євробаченнє виграла шведка берберського походженнє.
    В нас те саме, тіко українці російського походженнє нас витіснєют віци і поєснюют нам шо українці вони, а ми лохи. А наспровді їм Україна і не впираєсі, просто в падло було переїжжіти коли Союз сі розпов.

7. zherech

zherech Well-Known Member

Регулюйте-регулюйте. Смотрите ,только чтоб потом хлопцы со строек Подмосковья дружно домой не поехали.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені взагалі по-барабану хто в вас там в Підмосков'ї.

9. kitana

kitana Banned

10. zherech

Вам может быть. А вот некоторым Вашим землякам- не по барабану.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І їм по-барабану, в Росію не візмут - поїдут в Португалію.

12. Spika

Spika Well-Known Member

А чем лучше украинцы польского-венгеро-румыно-литовского происхождения лучше, чем украинцы русского происхождения?:dance2:

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не зрозумів запитаннє. В Англії жиют англійці-англійці і англійці-індуси. Ви в цій країні українець-індус. Ми тутка індуську мову приймати по конституції сі не збираєм і до Індії сі приєднувати також сі не збираєм. Або жиєте по нашим законам - або берете клунки і пензлюєте на історичну.

14. kym

kym Well-Known Member

Немає таких.... бо вони не розмовляють польсько - венгерсько-румунсько-литовською мовою..... а от рускі з українським паспортом розмовляють російською і не хочуть визнавати українську...

15. zherech

Не факт,что в Португалию возьмут.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну й шо? Ви ж жієте без Португалії, і вони прожиют. Ви дуже сі помилєєте шо на ваші робочі місцє тут молєсі всі.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Помиляєтесь. :)
    Я - русский, гражданин Украины - прекрасно знаю украинский язык.
    При этом с одинковой гадливостью отношусь что к русскому - что к украинскому национализму. :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та не займайтесі самообманом. Може два реченнє витримаєте, а потім знов переходите на російську.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я гадливо отношусь к националистам. особенно к тем. кто заставляет других людей переходить с родного языка на неродной. Вас к примеру, я не принуждаю перестать писать на суржике. Это - как видите - не мешает нам вести диалог.Некоторые вещи мне удобнее написать по-украински (ТАК точнее можно выразить свою мысль) - но делаю я это совершенно не с целью кому-то понравиться. :)

• Подобається Подобається x 3
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не смішіт людей, ви не те що не знаєте шо таке мова, ви навіт не знаєте шо таке суржик. Про доморощених філологів знаєте їк кажут? Не буду казов.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)