Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Подождите.
    А если сравнить с москалями?
    Воооот!
    Уже захотели ведь.

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

жодного москаля.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ваш мозок не може осягнути різницю між причиною та слідством, що й не дивно для апологета націоналізму...
    У сімдесятих роках, коли відсоток французів = громадян Франції європеоїдної раси складав майже сто відсотків, почався процес міграції з країн Азії та Африки. Те ж саме відбувалось і в інших країнах Європи. Мігрантам надавали житло ,соціально адаптовували, надавали допомогу тощо. І все би добре, якби мігранти працювали, дотримувались законів та вважали себе французами. Так ні, байдикувати, порушувати закон, жити за рахунок інших. При цьому не легалізувавшись... Ось на яких нефранцузів спрямований Національний фронт Франції. А якщо Вам, чи ще якомусь нацисту не подобається колір шкіри громадянина Франції Стіва Минданди, то радив би обернути свої очі на світоч демократії США з їхнім президентом...
    Так от, я теж проти безвізового режиму в Україні для всіх кому заманеться та надання їм громадянства за красиві очі... І до національності, а тим більше до смердючого націоналізму ,це не має жодного відношення...

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

І грають краще... :)))

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наслідком, чи шо? Слідство в прокурора.

Шо ви сі вчепили з США своїм, приїхали білі люди, винищили індіянців і зробили США, це шо, не расизм?

"Шахтар" уже майже схожий на збірну Франції.

Я насправді з усіх національностей не люблю лиш москалів, а всіх решту запрошую жити в Україну, нам треба свіжі сили. Кримські татари теж не люблє москалів.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Так москали это всё-таки национальность?
    Совсем меня на данном форуме запутали хохлы!

• Подобається Подобається x 4
  6. VasMT

Та й самі Надлюдський Бог Бандера не любив лише москалів... Ну ще троха жидів, і зовсім мало поляків... А так нічо, канає... Головне почати. З малого. А далі і до збірної Франції руки дотягнуться...
    Дякувати Богу, не Вам надано право для запрошення і в, між іншим, мою Україну...
    З моїм? о_О :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Жидів, їк ви кажете і полєків я навпаки поважію. І єдні і другі довго і наполегливо відстоювали свою державність, а інколи і зовсім були її позбавлені, але мали сили відновити. В цему вони багато в чому з нами схожі. Ющенко подружив Україну і Польщу, я вважію це одне з небагатьох його гідних досєгнень.

Степан Бандера жидів не любив не в принципі, а лиш більшовицьку жидівню, на кшталт Мардохея Леві (Карла Маркса), Льва Бронштейна (Троцького), і жидокалмика Володимира Улянова, онука Сруля Мойшевича Бланка.

Ну ви ж тут всюда постите про єкихось американців, які когось мають в морду бити.

9. VasMT

А як же Шухевич? о_О Невже помилявся Непомильний? А як же Бандера? о_О Невже зогрішив Святий?

Дивна Ви людина... :))) Йущченко, бач подружив... :)))
    А мені довелося подружитись із Польщею ще в далекому 77-му році, і пізніше, в 82-му, і ще пізніше, в 93-му... Ну а далі вже не було змісту здружуватись, бо човгали туди-сюди, як по свячену воду... Йущченко, бач, подружив його... :))) Цирк...
    :haha: Таки Вам варто спробувати себе в естраді... Я би на концерти ходив... :)))

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому помилєвсі, на кожен історичний момент є своя реальність. Тогди Польща провадила політику експансії, особливо по відношенню до України, догди треба було відстоювати себе, але польська держава жорстоко поплатиласі за це.

На даний момент політика Польщі мене цілком влаштовує, і їк люди полєки мене влаштовуют.

А москалі не мініютьсі, століттє минают - а то все дике плем'я, де би вони не з'євилисі - всюда нагадєть і всіх обматьожать (хоч вас взєти для прикладу, навіть далеко ходити не треба). І вчитисі не хочуть на помилках. Так шо я не переношу їх ні на побутовому рівні, ні на державному.

А шо тут сі розбирати? Не дивно шо СРСР першим визнав новостворену державу Ізраїль.

• Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

Націоналісти можуть оправдати будь-яку свою підлість... Але поляки, слава Богу, не націоналісти... Вони дуже добре пам"ятають концтабори... Тому відношення до цих чуваків у них не двозначне... Навіть зараз.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можна подумати синьожопі не можуть.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а комуняки навіть не виправдовуютсі:mocking: а нашо....і так цілий світ знає хто вони

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені так і не поєснили за єким принципом більшовики стают синьожопими. Єк індивідуалістичний підхід олігархії сі вписує в теорію марксизму-ленінізму? А я сам поєсню, бо оппоненти слабонькі, смайликами апелюют, немає ніяких ідеологій - де сильнійша промоскальська партія - там і наші підкацапники.

15. VasMT

Звичайно. Тому різниці між ними немає жодної. Ні між націзмом, ні між націоналізмом, ні між большевізмом...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прошу сі помилувати, москаль в Китаї:

http://www.youtube.com/watch?v=bUTZM5o41fA

Оцих ви пропонуєте поважєти? Вони від природи тупі шовіністи і просто побутове хамло. Покажіт хоч одного українцє з таков поведінков.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

мочіть треба і тих і тих?

18. VasMT

Однозначно. Чи Ви проти?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це де? В Китаї?

20. kitana

kitana Banned

А які вимоги Ви б поставили для отримання українського громадянства? І для безвізового в'їзду?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)