Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Виходить, що ми одне одного варті, нє?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє... Мій патріотизм базується на шануванні своєї землі, а Ваш на ненависті до чужої...

• Подобається Подобається x 3
  3. Gron

Gron тафгай

А Ви толерантно поводитесь до УПІстів, ОУНовців, БЮТістів, та інш., без ненавісті, призирства, ярликів, Ви часом не святий?

4. VasMT

А це вороги нашої землі. А до ворога тільки так. Все. Мені з Вами не цікаво спілкуватись. Кінець звязку.

• Подобається Подобається x 2
  5. Gron

Gron тафгай

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і пензлювали б на свою землю, чого чужу забруднювати?

7. VasMT

Пензлювати, як Ви сміли висловитись, як правило Ваші фюрери. От і валяються тепер по всьому світі. В Торонтах, Мюнхенах, Парижах... Бо для них поняття рідної землі не існує. Яку потрібно берегти та обробляти... Не вміють вони, та й не хочуть працювати. Їх кредо - розруха і влада. Тому і не можете Ви мені розповісти ні про державний устрій України від Бандери, ні про економічну модель їхньої "держави".

• Подобається Подобається x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Між єншим непогано "валяються", мабуть разів у 10 ліпше за вас. Так шо вбивають двох зайців - по-перше гідно можуть реалізувати себе, а по-друге не знаходєсі на одному полі з такими "патріотами" їк ви. В тому вся й біда, що в нас постійний відтік порядних і талановитих людей, а всіляка наволоч виживе як таракани хоч в атомну війну.

Підсумки роботи вашої "влади" будемо вже скоро підводити, за "покращеннє" я відчуваю така карма буде сі вертати, шо діяльність Ющенка - то рожеві квіточки.

9. VasMT

І Богу дякувати.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну взагалі я про живих говорю, але в принципі вашого пам'єтника ми ще-м не виділи аби порівнєти:)))

11. VasMT

Назвете парочку теперішніх "лідерів" нації в еміграції? Живих звісно... :)))

• Подобається Подобається x 1
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Єких ше лідерів? Шось вас зовсім трафлєє, Москва можна сказати за вами плаче разом з Мінськом. Там розумніші в Лондоні, простіші - в буцегарні.
    Я вижу ви тут давно на цему форумі, методи стереотипні, мислення зашкарубло, можна кайлом гатити - лиш порох позбиваєш.

Є такі люди як Стів Возняк, Чак Палагнюк, Андрій Вархола - люди, які внесли гігантський внесок в світовий розвиток. А рід їх іде з Західнов України, відки їх батьки-діди тікали від червонопогонників. Лишились би - гнили би по колгоспах і заводах, а тепер - по базарах.

А теперка вас візьмемо, зазубрили собі оте "економічна модель Бандери", кому воно потрібне? 21 століття на дворі. Є теперка лідери чи немає - без різниці. Західна Україна ніколи не стане Донбасом, ніколи не буде ходити парадом на 9 Травнє.

До речі чому головний вождь і рок-зірка червосиньоножопих сі опинив серед пальм?

13. VasMT

А ви з корівника дописуєте? Чи з прийомного пункту металобрухту? Чи, навіть боюсь подумати, з барижної буди-мильниці? :)))

Дійсно - нікому. Бо її немає. Як тоді Бандера і Со прагнули тільки влади, один в один як і їхні вчителя ВКП(б) і НСДАП, так і зараз нацятам потрібна тільки влада. От і рвутся до неї, сіючи розбрат та ворожнечу серед українців.
    Хтозна... Рух тектонічних плит ще до кінця не вивчений, а український щит не монолітний...
    Але то лірики, бо захід України також не стане ні Еквадором, ні Парагваєм... Та й Польщею навряд...
    А що, Новодворська цього не пояснила? :))) Головний мозок ньютаймса... Чи сам Васьок Жарков :)))
    Давно підписались? Щось мудре пишуть? Навряд... Принаймі такий висновок роблю по Ваших дописах...

14. kym

kym Well-Known Member

Ви дальше в карти граєте.... але наіть підтасувати по людськи не вмієте...))))) Якраз на 28 зїзді комуністи говорили про українські границі армію гроші і інші атрибути держави...)))))). Нагадайте собі що кожна республіка мала право виходу з СеРеСеРу, але навіть чехів які не були республікою давили танками... так що як підтасовуєте історію то так щоб хоч трохи правдиво виглядало...))))))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха, класний жарт, я оцінив. Будете моїм улюбленим клоуном відтепер.

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну да, ну да... А дискриминация евреев - это антисиметизм. Понапридумывать терминов можно - сколь угодно много. Суть от этого - не меняется. Националист не признает человека другой национальности (или расы) себе равным. Только и всего. Остальное - словесная шелуха и бредни для ушеразвешивателей. :)
    Ну-ка, поведайте мне о национальности "гамериканец"! Это на нобелевку потянет, если вы открыли ТАКое! :haha:

17. zherech

zherech Well-Known Member

И шо воны реального зробылы? :) Ну за исключением установки памятников жителю Мюнхена и т.п.? Для народа что сделали?

---------- Додано в 09:13 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Интересно а мурують в Московской области ,Португалии и Испании исключительно порядни и талановыти,или и другие попадаются?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А от цікаво, у вас в офісі заре лиш ви такі розумні, чи є ще розумніші?

19. zherech

zherech Well-Known Member

А я не офисе,а в отпуске:) А мои коллеги в офисе слабо разбираются где мурують талановыти и порядни,поскольку на Украине никто из них не проживал.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну це у вас в Хімках першочергова проблема хто де відки мурує, ми тут про це не балакаєм.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)