Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про ухвалу Львівської міської ради №1438 від 26.04.2012 року «Про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території м. Львова»
    Тобто себе Ви вже зразу поставили на пару щаблів вище... Ще б пак, у вас навіть трамваї їздять... :)))
    Забули, правда, що не вами вигадані рогатки на в"їзді до Львова. А от чи часом не для Вас...???

• Подобається Подобається x 2
  2. kitana

kitana Banned

На сайті міської ради ще 8 травня було вивішено об'яву про те, що ця ухвала скасована судом і є недійсною. То як міська рада могла, за Вашими словами, вимагати у міліції виконання цієї ухвали? :)
    Не вводьте людей в оману.

3. VasMT

Все, здаюсь...:flag_of_truce:
    Свобода - лідер нації, Михальчишин - класний чувак, Львівську раду до Верховної, УПА розгромило і Вермахт і Червону армію... :)))
    От тільки шкода, що в військовому шпиталі психіатрію закрили... А до Києва я не хочу... А так би взяли... За такі слова :)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То все-одно, шо Спартак розгромив римську армію разом з карфагенянськов.

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Неужели не верите? А мне 5 лет на форуме доказывают, что независимая Украина появилась исключительно благодаря националистам. А я - не верю - и спрашиваю - это что-же, вот то - что у нас сейчас - благодаря националистам???? И тут-же получаю ответ - конечно нет! Националисты к этому отношения не имеют...
    Сижу - и думаю...Как все это понимать? :)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я про те, що треба розуміти різницю між повстанцєми і регулярнов армією. Ніколи в історії повстанці не розбивали регулєрну армію, можна лиш боротьбов звернути на себе увагу для досєгнення політичних завдань.

• Подобається Подобається x 1
  7. kym

kym Well-Known Member

а дарма не вірите.... бо в 90 ті у вас в Луганську було тихо і гнило а Захід України робив ланцюг до Києва... а робили цей ланцюг бо був дух патріотизму - націоналізму і жив цей дух на історії боротьби УПА за державу Україну. Не було б націоналістів і історії боротьби то було б так глухо і гнило як у Луганську

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хотів спитати, хто вам платить, Колєчніченко чи все таки з Кремля, за таке приниження української мови?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, за то плакє? А чого в нас в селі ніхто не знає?

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А хтось може навести приклад країни, яка досягла успіхів за рахунок інтернаціоналістів?:mocking:

11. VasMT

Я своїй дружині теж кажу, що всі позитивні риси в моїх дітях від мене, а негативні від неї... :)))
    Не знаєте Ви нашої історії, не знаєте... Що і не дивно для фаната націоналізму. Смію нагадати Вам, що Незалежність України почалась із ХХVIII з"їзду Компартії України
    Потім була Д Е К Л А Р А Ц І Я про державний суверенітет України , прийнята Верховною Радою Української РСР.
    А націоналісти в той час по схронах та стрихах сиділи, сопротівляясь... :)))

• Подобається Подобається x 3
  12. Дальневосточник

Это вы, шановний, видимо очень маленьким были в то время, если не помните. что в развале союза главными зачинщиками выступили шахтеры.Не "ланцюгами" - а забастовками. :)
    Хотя... Пусть будет по-вашему. Ланцюг и патриоты привели страну к нынешнему состоянию? Огромное вам за это спасибо!.:)
    Или - вы тоже начнете отнекиваться - и стрелки переводить, что не вы создали это чудо-юдо? :haha:

Севреоамериканские Соединенные Штаты.
    Слышали о ТАКой старне? ;)

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Про те, що Україна незалежна держава було декларовано ще у Конституції 1978 року:

Що, "знову за рибу гроші"? :)))

14. VasMT

І Ви нічого про незалежність України не знаєте...
    У редакції 78-го року було написано
    "Українська РСР - союзна республіка в складі СРСР"
    А про те, що "Україна - незалежна держава", було написано аж в 92-му... Не смішіть людей... :)))

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Обычно Вы называете эту страну "Гамерикой". Шо в лесу здохло?
    Так Джорж Вашингтон с Томасом Джеферсоном оказывается были большими интернационалистами? о_О Спасибо за информацию...

16. Дальневосточник

Буквально все надо перепроверять. Это вы, шановний, правки 95 года прочитали. а в 78 было не ТАК :)))

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

У Вас дивне почуття гумору. Ось що було написано у конституції 1978 року:

18. VasMT

Крім герба, я більше нічого не побачив.
    А ось оригінальний текст всього розділу
    Конституція
    Не мухлюйте...

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Слава Б-гу есть кому...:mocking: Оказывается есь разница между понятиями суверенная и независимая? о_ОЕщё раз спасибо...
    Были и ещё какими...
    Вот ещё...
    Про дискриминацию негров, я вообще молчу...
    Может и нации американцы нет?;)

20. VasMT

:)))
    Афтаритетный афтарр... :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)