Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

не українців а москалів
    уважно дані перепису читайте
    українців в Україні як було в 1991 37 млн, так і лишилося 37

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Живучі..., Нє?

• Подобається Подобається x 1
  3. zherech

zherech Well-Known Member

Т.е в Италию,Испанию,Португалию и кляту РФ одни москали уехали:)Странно,мои знакомые ,уехавшие туда совсем на москалей не похожи.Вполне-мисцеви.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

ПМЖ і трудова міграція різні речі
    % тих хто лишається закордоном невеликий, що власне і фіксує міграційний приріст/скорочення
    а віднімати від населення тих хто поїхав на 3-6-12 місяців на заробітки неправильно

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

И живут нелегально за кордоном по 3-6-12 лет... :)))
    Вы вроде "не в курсе" проблем на ЗУ с брошенными заробiтчанами на бабушек-дедушек детьми? Это чтож - за 3-6-12 месяцев ТАКое случилось? И-эх, господа.... Нету в Украине этих людей де-факто. Своим трудом они обустаривают Европу и Россию, а не Украину. И налогов здесь - не платят. Нткакого от них проку - кроме безумного роста цен на жильё.

6. zherech

Cоседи с 1-го этажа того дома,в котором я когда то жил ,в Италии уже наверное лет 15 и назад возвращаться не планируют в обозримом будущем. А они уж точно не москали.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

в такому разі у нас була б страшна депопуляція, якби заробітчани не поверталися
    по 3-6-12 лєт знаходиться невеликий відсоток
    та ясно, ліпше спиватися і вибирати ПР, як це робить розумний схід
    пляшка Путєнки, портрет Януковича на стіну, оце взірець для громадян
    ато на заході якісь ненормальні, хочуть працювати і гроші заробляти, зовсім дикі люди

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

відсоток таких незначний

8. Дальневосточник

Да ТАК и есть!

Косвенно сие подтвердил и Наливайченко

Ну да - заробiтчани тока появились? А за Юли - их не было? Не смешите тогда людей, жулю отстаивая. Ничего она - как и нынешние - для людей не делала, только рассказывала, как ей все мешают...

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

шо так і єсть
    скорочення населення у нас чомусь саме на сході-півночі-центрі, а не в заробітчанських західних областях
    відповідно твердження що масовий рух населення закордон у західних областях це міф
    він є, але незначний оскільки не впливає особливо на демографію

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

ага, і 90% з тих 1/7 вже повернулися, в решта регулярно відвіує Україну

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

???
    при чому тут Юля
    я про менталітет говорю

10. zherech

Хотите я Вам напишу сколько уехало на заработки только из одного подъезда дома,в котором я жил? А потом можно про видсоток поговорить. И никто из уехавших не вернулся . А на заработках они уже лет по 10-15.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

да-да
    а ще в селах у нас взагалі нікого, але за дивним збігом обставин мертвих сіл на ЗУ немає
    і народжується у нас більше, в кого ж тоді діти народжуються, якщо всі виїхали?
    Чи то ті хто на заробітках, вертаються сюди щоб народити, а потім назад в Італію? Не смішіть

12. Дальневосточник

Откуда данные о 90% уже вернувшихся - есть подтверждение? ;)
    Или может покращення вже сьогоднi настало?
    А что с востока много уехало - ТАК тому и подтверждение в цифрах о переводах (Россия - 1-е место практически с 2 миллиардами долларов)

• Подобається Подобається x 2
  13. kjk

kjk Дуже важлива персона

дивимося укрстат
    діти, народжені в січні-лютому 2012 (к-ть на 1000 офіційно прописаних осіб)
    Луганська 9,4
    Донецька 9,6
    Харківська 9,5
    Запорізька 10,1

Львівська 11,4
    Івано-Франківська 12,1
    Волинська 15,1
    Закарпатська 15,2
    Рівненська 15,8
    Чернівецька 12,9

які висновки? або заробітчани у нас переважно зі сходу, раз там мало народжується, або заробітчани все таки із західних областей, але все ж повертаються додому

14. Дальневосточник

Та те-же самые. Мамы и папы - на зароботках. :)
    Я же не говорил, что молодежь уехала. Тут как раз - все гаразд. батьки пашут - они живут.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

хто ж тоді дітей народжує? молодь? ну та навіть файно, молоді тут, старші виїжають

16. VasMT

Мешканці Львівщини переважають серед трудових мігрантів
    Ну не вірите Ви Дальнєвосточніку, то хочаб "Радіо Свобода" повірте...:mocking:
    Щось пане, вкотре сумніви мене беруть, що Ви наш, місцевий...

17. Дальневосточник

По исследованиям медианный возраст выезжающих на зароботки - 34 года. Рожать позновато, я вам замечу.
    Если не секрет - а вам - сколько? А то у меня сомнения, что вы понимаете - когда детей рожают.... :)

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

йопт
    так саме це я і доводжу
    мігранти з західних областей
    народжуваність у нас всерівно вища
    висновок - ТРУДОВА МІГРАЦІЯ З УКРАЇНИ НЕ ВПЛИВАЄ НА ДЕМОГРАФІЮ, тому що абсолютна більшість трудових мігрантів вертається назад
    хто б у нас народжував якби всі були закордоном

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

думаю менший вік, чим 34

19. VasMT

Дуже мало інформації, щоби робити такі висновки. Тим більше, що мова іде про сезонників. А ті, хто виїхав назавжди, кого народжуватимуть... Зрештою диспут якийсь безглуздий. Праві обоє. Переважна більшість - зрілі люди, які їдуть прогодувати(вивчити, вженити, оселити) своїх чад. Так, як привикли до важкої праці, то й адаптуються легше та й працюють краще. Потомство, покоління Пепсі, до важкої праці не звикло. Тому проїдає-пропиває мамині-татові грошики, по ходу народжуючи своїх дітей. На діти треба працювати до пенсії, а на внуки - до смерті... От і гарують ще молоді вже бабусі-дідусі на дітей ще й онуків. Але заробітчани вважаються жителями України. І фіксуються як постійно проживаючі. І комуналку за них платять, і за вивіз сміття... А вони ген-де далеко...

20. Дальневосточник

Та вы шо! А вот недавно сообщили, что нас уже 45 млн... Ничего не влияет - ни гулага, ни голодомора - и в схронах сидеть не нандо - а Украина вымирает... Пороблено?
    Ну - не хотите говорить - не надо...Пусть будет менше, чем 34. Главное, чтобы не 14... :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)