Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не привыкать ясак платить...

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Может - дело как раз в национализме?
    Видите? Донецк - и все тут. Разбежались националисты по схронах. даже вам, уважаемый, не удалось их переубедить не прятаться... :)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Тяжёлый, наверное?
    В грузовике перевозят?

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Правильно роблять - голова думає, а сила робить ))))...

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нет, нет и нет... Поверьте, всю предисторию я знаю хорошо. Даже рассказывал, старожилы не дадут соврать, про "повешеного прапора" в докладе начпо начгарнизону. Суть не в том, где пошит Прапор. Суть в том, что людям тупо похер, что Стрый - колыбель национализма, что в Стрыю был ПЕРВЫМ поднят Прапор Украины, что в честь этого, люди привезли этот ПРАПОР УКРАИНЫ хрензна откуда, чтобы "вшанувати цю історичну подію".
    Стыдно, и еще раз стыдно...
    Мне стыдно, за стрыян, за людей, которые считают себя украинцами, патриотами, хрен с ним, даже националистами... Я то был, твою мать...

• Подобається Подобається x 3
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Прапор націоналістів?

Мета візиту?

7. VasMT

В тім то й справа, пане Левандівко, що то був Державний Прапор України. Найбільший у світі.
    Тільки заради того, щоби хоч позиркати на Найбільший Прапор України у Світі, здалобися прийти... Тим більше, "кіко того Стрия" (слова одного пана зі Львова". Особисто моя мета - іменно віддати честь Прапору України. Не більше, не менше.
    Понти - це не до мене, це до нацят...

8. kym

kym Well-Known Member

Ви знову робите неправильні висновки. Це відсутність показового патріотизму і це правильно. Не бачу причини в державі де прапор є офіційним ще його популяризувати - це просто нонсенс. Цей величезний прапор треба здати в музей і поставити під ним табличку а не носитися з ним по вулицях він свою роль відіграв. А ті що це придумали і брали цьому участь власне і є показовими патріотами. От вашим стриянам проста хлопська логіка і показала що робити і вони і не взяли участь у показусі...... а от питання чого ви в цю показуху полізли....???

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да это не проблема, это старая как мир политика по принципу "Разделяй и властвуй".:yes:

10. V.P.

V.P. vegan power

это и есть понты

11. Gron

Gron тафгай

Геволту, який вчора вчинили з приводу літер у ніку та "образи" на релегійному підгрунті не очікуєм?
    Кожний москальський піджак МУДАК, має висловлювати щось Українцю та Офіцеру?

12. Полковник

Полковник миється в бані

13. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 16 бер 2012
  14. VasMT

15. - не надо недооценивать государственные символы. Они, в частности, позволяют патриотизму быть позитивным явлением. Для того, чтобы проявить уважение к флагу своей страны, не обязательно жечь и рвать другие. А с национализмом так не проходит в приницпе. Ни вышиванки/косоворотки, ни напевы/частушки ведь не определяют "своего". "Своего" можно определить только по совокупности признаков на фоне (в сравнении) с чужими. И если нет у тебя к "чужим" претензий - национализма не будет вообще. А если есть - будет и национализм в форме, определённой воспитанием. Кто-то защищает свою культуру от чужой, собирая и популяризируя песни и сказы. Кто-то дует щеки и большими буквами поносит чужаков, требуя, чтобы они "знали своё место", когда говорят с "хозяином", нет, с "Хозяином", но так или иначе - у обоих начинается не "за", а "против".

16. V.P.

V.P. vegan power

знамя правды и справедливости, а не знамя псевдоидеи нужно вывешивать

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

18. VasMT

Сьогодні був у Львові. Спеціально заїхав подивитись на пам"ятник найдорожчому пам"ятнику Бандери в світі. І, о диво, :mocking:, після урочистої здачі в експлуатацію та народні гуляння, присвячені цій визначній події, довкола "гранітного паркана" стоїть риштовка... о_О
    І три якихось чуваки, щось ріжуть болгаркою на самому верху, біля Тризубу... (цікаво що???)
    Я не зміг придумати іншого логічного пояснення цим авральним роботам на ЗДАНОМУ об"єкті, як одне - будова не закінчена, хоч квітка поставлена, банкет влаштований, грошики провернуті...
    Цікаво, коли той довгобуд закінчать??? Скільки грошенят ще вгупають у ту хвігуру? А може хочуть встигнути скінчити до днюхи вождя всіх пролетаріїв? Чи до дня народження корєша фігуранта? Як тоді казали - "Творця і Вождя Німеччини А. Гітлера"? Чи може до грудня, коли чергова річниця народження Йосі з Горі...
    :)))
    Ой не буде ніц гідного з того, за що нацята сі берут... :)))

• Подобається Подобається x 4
  19. zherech

zherech Well-Known Member

А потом еще можно монумент Эугену Коновальцу построить,а потом генералу-хорунжему пану Шухевичу ит.д и т.п. Вообщем поле для освоения деньжат огромное.

20. VasMT

Поле то огромное, только дураков все меньше. Парубий с корешами в очередной раз не разведет народ на пожертвования без счета и без отчета... Да и подавать столь щедро уже не будут...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)