Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

тут і суперечки немає, просто констатація факту що РФ немає ну ніякого права називати себе спадкоємницею девньоруської держави, старшого брата і тд

• Подобається Подобається x 1
  2. - наследник тот, кто унаследовал.

-

Останнє редагування: 11 бер 2012
    • Подобається Подобається x 3
  3. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Пусть некоторые, ополяченные, католизированные галичане считают себя наследниками чего угодно, в том числе древнерусского государства. Рассуждать о временах "мезолита" и до ледникового периода пусть останется уделом голодных на национальную, культурную, историческую гордость людей.

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Согласен.
    Согласен на 100!
    Именно потому я за колючку на границе и визовый режим.
    Дружбанам - приглашение в Россию - без проблем!

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

УГКЦ куди ближче до православ"я чим атеїзм, до якого належать абсолютна більшість громадян РФ і сходу-півдня України

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Продолжим тему. "Ветхий завет" - одинаково священная книга и для УГКЦ и для евреев. Отсюда - евреи и греко-католики "родственные души"!
    А некоторые - этого признавать не хотят....

7. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Дальневосточник як завжди що не твердження то купа брехні.
    Власне згідно досліджень то їж Балановскої та Лимборскої росіяни ближчі як і (яке відкриття) до угро-фінів так і до румунів, тюрків та кавказців.
    Маячню про близькість галичан до татар залиште для виступів перед донецькими поцреотами які радеют за "велікаю неделімаю расею". :)))

8. Дальневосточник

"Поздравляю вас, гражданин соврамши!"
    (с) наш великий земляк :)

…результаты анализа митохондриальной ДНК, согласно которым русские от татар находятся на том же генетическом расстоянии в 30 условных единиц, которые отделяют их от финнов, а вот между украинцами из Львова и татарами генетическое расстояние составляет всего 10 единиц. И в то же самое время украинцы из левобережной Украины генетически так же близки к русским

9. morze

morze Well-Known Member

нафік ДНК, по рожі ітак видно без паспорта!

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Так і знав що появиться цей тухлий баян.
    Як завжди треба розгрібати всю цю х**ю яку тащить сюди наш озабочений російський поцреот

http://genofond.ru/default2.aspx?s=0&p=300
    Так що пан Дальневосточник перед тим як щось ляпнути увімкніть, ні не мозок, а хоча б логіку.

11. kagan

kagan Well-Known Member

Хто автор цієї маячні? Моя тобі порада, не читай російські пацреотичні сайти, і тим більше не намагайся оперувати інформацією з них, інакше будеш виглядати звичайним ідіотом і недалеким. По тобі ж будуть судити про всіх жителів Донбасу. Ну, а щодо татар. Так не жителям ж Донбасу про це говорити. Тому що саме ви живете в степах в яких колись кочувала незліченна кількість різних татарських племен, більше того їх сюди масово заселяли в XIX- XX ст, саме з цієї причини Донбас є другим регіоном країни за кількістю компактно мешкаючих татар , після Криму звичайно.

Останнє редагування: 11 бер 2012
  12. Дальневосточник

Мама в детстве не учила - как вежливо общаться? Украинский язык - не отменяет вежливость и культуру. А по сути - научные исследования лозунгами "кто как выглядит читая что-то вам не нравящееся" - не перечеркиваются. Как говорил Ходжа Насреддин - можете сто раз крикнуть "халва" - сладче от этого не станет.

А у меня нет с этим проблемы. Татары? Да ради Бога! И что? От этого кто-то становиться лучше - а я хуже чем есть? Видите-ли - последствием ТАКих исследований становиться негодование именно тех людей, которым кроме своей крови (нации. цвета кожи, разреза глаз - и т.д. - от них не зависящих) нечем более гордиться. Ничего не добившихся. ничего не умеющих и не желающих в жизни - кроме одного - доказать всем "инородцам", "москалям", "евреям" etc. что нет лучше их нации...Ну вы поняли - всем ущербным и убогим. ТАКих жалею - и по субботам подаю гривню... :)

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И тем ближе, чем ближе к Луганску...:mocking:

14. kagan

kagan Well-Known Member

Вибачте, але саме Ви приводите тут ці дослідження і оперуєте ними.
    При чому, якщо б дійсно це були наукові дослідження, але ж це звичайне сміття , яке до науки не має ніякого відношення... розраховане на людей з певним способом мислення, точніше без такого.

15. Дальневосточник

Полагаю, что вы весьма сильно отличаетесь от фалаша. При том, что ашкенази (полагаю - вы принадлежите к этой ветви) - и фалаша суть один народ. ТАКовых различий меджду мной и самым истым галичанином - не выявить. Все этнические разглагольствования - исключительно утеха для национально-озабоченных. :)

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А куда же девались 20 у.е.?:dntknw:

17. V.P.

V.P. vegan power

все святые книги "украдены"... они все имеют одни и те же истоки. просто трактование - разное. вот и вся разница.
    а по сабжу... национализм, такого толка, как в украине - не нужен.

18. kym

kym Well-Known Member

може ви ще покажете акт судово-медицинської експертизи і постанову прокуратури про проведення таких досліджень..... невже ви самі вірите цьому бреду... та поїдьте а Тамбов чи Рязань і подивіться на пересічного прохожого на його колір шкіри. обличчя, волосся і ви без генів все побачите - це перше, а друге якщо ви себе вважаете українцем то пощо ви повторюєте цей бред. Висновок - ви до українця маєте таке відношення як ефіоп до космосу.

19. V.P.

V.P. vegan power

а какая разница что и какого цвета?

20. kym

kym Well-Known Member

А ви хочете сказати що знаєте толк в націоналізмі.... у вас совкове поняття про націоналізм. А що потрібно Україні будуть ирішувати самі українці а не форумні тролі.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)