Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

5 жовтня 1720 року Петро І видав свого наказа:
    "Въ Кіево-Печерской и Черниговской типографіяхъ вновь книгъ никакихъ, кромЂ церковныхъ прежнихъ изданій, не печатать, да и оныя церковныя книги, для совершеннаго согласія съ великороссійскими такими жъ церковными книгами, сравнивать прежде печати, дабы никакой розни и особливаго нарЂчія во оныхъ не было. Другихъ же никакихъ книгъ ни прежнихъ, ни новыхъ изданій, не объявя объ оныхъ въ Духовной Коллегіи и не взявъ отъ оной позволенія, не печатать, дабы не могло въ такихъ книгахъ никакой Церкве Восточной противности и съ великороссійскою печатію несогласія произойти". Від Огієнка.
    І націоналісти, і патріоти
    Жаботинський - керівник Нової сіоністської організації. і завжди він себе позиціонував націоналістом. А як його вислів підходить до України:

А кого ще?:)
    Згоден, расизм. Доволі близький до нацизму-менше політики.
    А це?:

Я просив? Я тут бачу не націоналізм, а моральну деградацію окренмих виродків. Зрештою, як сказав той же Жаботинський - наш, як і будь який нарід має право на своїх негідників. Чому американцям відмовляти у такому праві ;)

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Таких нема. Навіть Азаров, який просто приколюється над мовою, і той знає "мову". Це про знання побутової мови. Щоби щось купити або продати.
    Щоби знати мову, її потрібно застосовувати повсякчас.
    Наприклад, так безграмотно писати мовою, як це робите Ви, неприпустимо навіть для того, хто закінчив початкову школу...

Це як? Кидає недопалки будь-де, перевертає смітники, пише фарбою на стінах "слава україні" (це про Стрий), Як поводить себе окупант, і чим він кращий від ріного, щирого рогуля...???
    От я, особисто, живу серед стриян. Поважаю багатьох, з багатьма маю дружні стосунки, з багатьма - приятельські. Декого не поважаю. Більше того, я відверто в очі їм це говорю... Багатьох ігнорую, через їхній рогулізм. Вважаєте, щоби стати щирим, треба поважати оту бикоту?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

Ой, страшне... Така сама фігня і в Греції, і в Італії, і в Німеччині...
    Більше того, навіть в Україні...

• Подобається Подобається x 6
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не така.

В Німеччині турки не мають таких привілегій, як мароканці у Франції - там про рівень життя дітей в багатодітній сім"ї мусять думати самі батьки. Тобто їм грошей просто так ніхто не дасть.

А в Греції не працюють і самі греки. Тільки й проблеми націоналізму там нема - як і в Італії.

4. kym

kym Well-Known Member

абсолютно правильно... у нас немає аристократії чи ще когось поважного... у нас дякуючи жителям Донбаса..... еліта, це як елітні бики, вівці, коні, барани, свиноматки і інша живність....

5. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Кто евреев убивал в 41-м ? в лс пож-ста, дело есть.

6. kym

kym Well-Known Member

Хто руских вбивав в 43-му в ПП два діла є.....

• Подобається Подобається x 1
  7. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Українців 78%, що і як буде ділитись не ясно
    Націоналізм - це не тільки Гітлер з його нацизмом і Муссоліні з його фашизмом, копніть глибше в історію, почитайте про англійські і французькі рухи за декілька століть до цього, і не буду нагадувати на чиєму вони були боці під час II CВ

8. VasMT

КопнУв.
    Щось нагадує?

• Подобається Подобається x 4
  9. kym

kym Well-Known Member

Класний премєр держави - що приколюється над державною мовою.... ви хоч самі зрозуміли що написали, але це напевне за тонко для вас...))))) Так от Азаров то розуміє але знати не знає. А отих колоністів яких прислали до нас начальниками з 43 по 50- ті і далі є купа.... у Львові їх 10-16% рівно стільки скільки за Януковича проголосувало. В Пустомитівському районі 4% рівно стільки і за януковича проголосувало. Мову то вони розуміють тільки говорити нею принципово не хочуть... от і дістали кличку москалі

Це коли каже що українського народу в природі не існувало і все пішло з Московської імперії..... Ваші примітивні приклади з бабцями і окурками свідчать що інакших аргументів у вас немає, а коли нема аргументів то іде перекручування і брехня.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Важко, ой як важко...
    Беремо в руки калькулятор. Віднімаємо від 1943 двадцять - найменший вік присланих начальників. Отримуємо 1923. Тепер беремо 2010 і віднімаємо 1923. Отримуємо вік - 87 років. Тепер відкриваємо статистику: і що ми бачимо? Жінок віком 87 років на час виборів Президента було 3618, а чоловіків 878. Складаємо разом і отримуємо 4496. Проживало на той час у області 2 531 247 людей. віднімаємо вісімнадцятирічних і отримуємо 2 002 239 виборців. Тобто присланих 0,22 відсотка. Реальні цифри інші - 131136 - 8,60%. Щось не клеїться, Куме? :)))
    Досить вже всяку маячню писати.

Стараюсь понизити рівень аргументації, бо більш високий Вам недоступний. Спробуйте привести інакші приклади поводження "як окупанти", більш високого рівня. І побачите, що це все справа рук не міфічних москалів-більшовиків-зелених чоловічків, а своїх, рідних, щирих, які і вишиванку натягують і щебечуть на солов"їній і до церкви ходять...
    Спробуйте... Поржемо разом. :))) Тим більше, що я на відміну від Вас, завжди наводжу цифри, факти і документи, як правило ті, які наводяться у т.з. національно-свідомих та патріотичних джерелах.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Вношу поправку

Беремо в руки калькулятор. Віднімаємо від 1943 двадцять - найменший вік присланих начальників. Отримуємо 1923. Тепер беремо 2010 і віднімаємо 1923. Отримуємо вік - 87 років. Тепер відкриваємо статистику: і що ми бачимо? Жінок віком 87 років на час виборів Президента було 3618, а чоловіків 878. Складаємо разом і отримуємо 4496. Проживало на той час у області 2 531 247 людей. віднімаємо вісімнадцятирічних і отримуємо 2 002 239 виборців. Тобто присланих 2,7 відсотка. Реальні цифри інші - 131136 - 8,60%. Щось не клеїться, Куме? :))) Напевно то внуки та правнуки :))).

• Подобається Подобається x 6
  11. kym

kym Well-Known Member

клеїться клеїться, я ще один очередний раз лапаю вас на маніпуляціях і підтасовці ваших любимих цифр...
    Моя цитата
    Так якого ви рахуєте з 43.р В 43 присилами МГБістів з автоматами, потім всяких різних... деякі лазили по центру Львова виглядали квартиру ... потім донос - хазяїна в Сибір ...собі квартиру... звичайна річ для окупанта.
    Так от перерахуйте тепер ваші цифри починачи з 43 до 75... врахуйте їх потомків... бо рускі не асимілюються так як монголи і китайці, бо мені ліньки.
    Я вже вам багато раз говорив - не візьмете над мною верх - бо я правду викладаю а ви маніпуляції робите і на пряму брехню скочуєтесь... а правда завжди верх бере

12. VasMT

А давайте тоді не до 75-го, а до 91-го... :)))
    Купками?
    В чому я був неправий?
    Ви, не надавши жодного, я підкреслюю, ЖОДНОГО факту, цифри, документу, крім галасу, стверджуєте, що являєтесь носієм істини? :)))
    Отут я згоден. Вам не тільки ліньки фактично доказати оппоненту хибність його тверджень, а також пересвідчитись у правоті своїх... Звичайний фанатизм.
    Стопудово... І тому смердючий націоналізм зникне "як роса на Сонці"

• Подобається Подобається x 5
  13. kym

kym Well-Known Member

Знову не правильні висновки.... поки що смердючий інтернаціоналізм у вигляді СеРеСеРу зник "як роса на Сонці". А одному з лідерів націоналізму памятники ставлять.
    Не дуріть самі себе .... ви уже бажане за дійсне сприймаєте..... так і до нервового зриву дійти можна
    Я всім читачам форуму пальцем показав на маніпулятора цифрами і підтасовщика інформації.... ні про які факти для вас і мови не було і бути не може... і про який галас ви говорите...? Тихо і спокійно копіюєм одну стару цитату і даєм до неї коментар...))))))) Це ви створюєте непотрібний галас стараючись оправдатись....

14. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

О боже мой, львовянин пишет о присланных колонистах начальниках.
    Кум у вас у самого родители или дедушки во Львов с какого хутора приехали ?
    По секрету вам ещё врачей, учителей, инженеров и.т.д присылали, даже не знаю говорить ли вам зачем это, учитывая такую сознательную импульсивность.

15. zherech

zherech Well-Known Member

Об этом нынче немодно говорить. Везде была только "кривава гебня", а о том ,что и лечили и учили уже давно никто не говорит. Моя ближайшая родственница проработала в больнице с 51-го по 95 -й помогая людям и не разделяя их на западенцев,москалей и т.д.Для таких,как пан kym,все равно это будут "мгбисты з автоматамы"

---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:02 ----------

Конечно же насчет никто я погорячился. Адекватные и думающие люди это помнят.

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Такі люди й не пхаються на закордонні форуми, місцевих вчити, самовари дома лишають, лапті при вході знімають.

17. VasMT

Зауважте, найдорожчі пам"ятники... Ставлять і ставлять, ставлять і ставлять... А поставити врешті-решт не можуть... :mocking:
    Куме, а Ви святкуєте сьогодні день народження Горбачова? Це ж з його легкої руки СССРу прийшов кірдик... Будете ініціювати встановлення його бюсту навпроти найдорожчого пам"ятника? :)))

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А я десь чув, що то всьо переробки з пам'ятників Лєніну...

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага...
    Того, що рукую показує, куди йти. Достатньо розвернути його на Північ, щоб понаєхавші керунок бачили і не заблукали

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Тобто всіх у Прибалтику і Білорусь? :)
    То може краще на Південь у Ізраїль?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)