Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

2. Полковник

Полковник миється в бані

Разве его не во Львове хоронили?

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Как жизня, хохол?

• Подобається Подобається x 9
  3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Москалі, взагалі себе всюди ведуть так, ніби вони у себе вдома, видно далась взнаки татарська кров. На все вони дивляться із загарбницької точки зору. Хоча, звичайно, зустрічаються серед них і розумні, тверезо мислячі люди, та й політики, але, нажаль їх є не так багато як тої "сірої маси" :sad:

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому не розповідали? Розповідали... І про те, як заганяли, і про те як кидали...
    А ще мені розповідали, що коли дід не захотів в черговий раз "призиватись" до лісу, бо треба було годувати маленьких дітей (батькові мому було тільки 5 років) та налагоджувати життя, його вбили... Напевно НКВДешніки, сцуко... Так що не Вам мені розповідати про відчуття...

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Я навіть можу сказати скільки їх в процентному відношенні - 4,7...

• Подобається Подобається x 9
  5. zherech

zherech Well-Known Member

А можно поподробней об том? На что именно или на кого именно они так смотрят?

• Подобається Подобається x 2
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Я Вас прошу , не трогайте этого зелёненького.Ну проголодался,пришёл шоб покормили.

• Подобається Подобається x 7
  7. ODIN

ODIN Well-Known Member

Неее.... не татарской крови - поверьте мне, больше финно-угорской - на финнов очень похожи и внешне и по менталитету

8. kym

kym Well-Known Member

щось ви тут сильно путаете... знову в карти граєте.... до лісу завжди йшли добровільно ...а про який призив в 45 може бути річ......
    Дурите ви своїх східних і російських подельніків... аж гай шумить...)))))))) а то і добре бо вони будуть думати одне а насправді все інше.

9. серега-очкарик

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Це тільки в фантазіх Ваших героїчних родичів і в героїчному епосі "сопротивлявшихся"...
    Знеєте, Куме, мені чим раз, стає нудніше розмовляти з Вами про ідеологію, ярим захисником якої Ви себе тут позиціонуєте, та історію її керівної партії з бойовим інструментом.

Маєте докази мого дурисвітства? Чи як завжди?
    Хоча кого я питаю...

11. iso

iso Well-Known Member

Щодо менталітету... :haha:

12. серега-очкарик

13. biruk

biruk Well-Known Member

Так и галичане у нас на Украине ведут себя словно у себя дома. Какая же кровь, у вас, даёт себя знать? Наверное польская, или венгерская, или австрийская? С вами, вообще, запутаться можно.

14. Spika

Spika Well-Known Member

И стреляли, и вешали... Даже специальные зондер-команды были для этого. Но был и "европейский" подход - концлагерь, душегубка, потом - крематорий... Культурный и образованный же народ.

Советский это был народ. С-о-в-е-т-с-к-и-й!

Такого мог рассказать только человек с вывихом мозга, потому как в 44-м такого уже в помине не было.
    А защищать свою Родину люди-патриоты добровольцами (!) (а не так, как в УПА - под страхом СБ) шли защищать и с голыми руками против танков. И массовые подвиги были. МАССОВЫЕ! Люди, патриоты своей Родины стояли насмерть. Это ж вам не УПА, которая 100-тысячным войском и с не одной винтовкой на двоих бойцов не освободила жителей ни одного села, ни от "красных" оккупантов, ни от "коричневых".

а давайте поинтересуемся через кого чаще проходили татары - через Московию или через Галичину, померим и посмеемся на счет того, в ком в связи этим татарской крови больше? :)

Ой, не факт! ю. А шо ж по этому поводу говорит "библия" украинского националиста - "Летопись УПА"? Шо ни разу призывы не объявлялись? И не карались отказники?
    Ссылку в студию, плиз!

• Подобається Подобається x 3
  15. kym

kym Well-Known Member

Не нудніше..... а аргументів немаєте і брехнею керуєтесь....і не будете мати ніколи і не виграєте в мене ніколи бо правду перемогти неможливо... вона як шило з мішка вилізе ....
    Угу ви тільки забули про закон про військовий призов, про заград загони для добровольців, про штрафбати, про указ "ні кроку назад" і багато чого іншого .... їй богу і не надоїло вам тут цю советську туфту ганяти...... уже діти в школах знають як було насправді ... а ви дальше про героя Павліка Морозова ... змініть пластинку і придумайте щось реальніше.

• Подобається Подобається x 2
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Вот это и есть самое страшное.
    Вы оболваниваете уже 20 лет детей.
    Ничего путного это в Украину не принесёт.

• Подобається Подобається x 8
  17. zherech

zherech Well-Known Member

Сомневаюсь,что в школах Центральной и Восточной Украины,Крыма членов ОУН-УПА прославляют и записывают их в герои.

• Подобається Подобається x 5
  18. серега-очкарик

19. VasMT

Ні. Це у Вас, на відміну, за всю розмову не з"явилось жодного факту, жодного документу. Тільки слова, слова, слова... Замішані на казках, вигадках і міфах. Бо Ви не знаєте нашої історії, не хочете її знати і не будете...
    А правда дійсно вилізе...
    Ну а чому Ви не згадуєте про насильницький призов в УПА, про випадки екзекутив для відказників, про розстріли побратимів, котрі повертались до мирного життя? Чому? Чи цього не було? Чи це вигадки? Чи це просто міняє колір суцільно "білого" ОУНу? А не згадуєте про це тому, що тоді у Вас не буде жодної більш-менш знакової сили чи постаті, яку можна вважати героєм... Хіба може Довбуш... Тай той з франківщини...
    От бачите, діти вже знають, а Ви ні...

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Вы ж, уважаемый Полковник, помните то советское время, когда первого сентября во всех школах проходил т.н. Ленинский урок. Лепили в детских головах образ "
    Хлопченя з розумними очима,
    Із чолом високим та ясним, -
    Гріє серце постать ця любима,
    Це обличчя рідне нам усім.".

Чем это кончилось, помнят все.
    Вы думаете эти придумали что-то новое, оригинальное? Да щасссс...
    Сейчас лепят такого же "хлопчыню", но уже не Вову, а Стьопу:
    „Степан Бандера- провідник народу, а з ним України”, "Степан Бандера - прапор української нації"...
    В нашей, стрыйской школе №7, в которой когда-то был музей жертв Освенцима, все материалы, освещавшие зверства нацистов, присланые из Польши, Германии и других стран, были попросту выброшены. А на его месте, соорудили музей С.Бандеры, который мальцом посещал эту школу. Такие вот дела...

• Подобається Подобається x 6
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот оно как... Пан kym утверждает, что за коммуняк - все детям врали. А сейчас - только правду говорят. Видимо - Освенцима - не было (придумали кляти москали! - не иначе)...А вот интересно - о подвигах "героя" на кошачьем фронте - как рассказывают? Словами бессмертного Полиграфа Полиграфыча - "мы их душили-душили. душили-душили"? Или - никак? Проще говоря - продолжают коммуняцкое очезамилювання? ;)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)