Націоналізм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем paschenkomax, 29 чер 2007.

?

націоналізм це:

1. абсолютне зло, таке саме, як нацизм...

17,5%
  2. абсолютне добро, таке саме, як патріотизм...

37,4%
  3. буває різний, я не визначився...

11,7%
  4. тяжко відповісти на це питання...

2,7%
  5. скоріше я за...

20,2%
  6. скоріше я проти...

10,5%
Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 5
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я читаю залётных таварищей, понимаю, что их русская мама - болото, папа - лапоть, а дети - сельпо:haha:

3. Spika

Spika Well-Known Member

А ну ж дайте быстрее ссылку на НАСТОЯЩУЮ нацисторию! Ну, что б там были и состав войска, и цели и задачи битвы, и союзники с гадяческим договором, и о том как планировали строить польско-литовско-украинское государство... и т.п. Давайте быстрее, а то с Казанью и Ермаком вы уже стратили, ща и с польскими прихвостнями разберемся.

А шо-то мне сдается, кто-то тут провоцирует людей :empathy:

• Подобається Подобається x 4
  4. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

а може не дали того всього зробити? А що ви пропонуєте? Вернути СРСР і жити " в шоколаді"? З чергами, дефіцитами, фарцовщиками і т.д, і т.п.? Як би не так!

чесно кажучи бажання абсолютно немаю

Полковник а ви би тільки злорадствували, що "помаранчева" влада зробила? А те, що працювали як "лебідь, щука і рак", то в чому ж прості люди винні. От виконали б хоч пару обіцянок, посадили, хоча би двох-трьох "основних бандитів" в тюрми, решта би робіглася "як щурі" (переважно в Росію). Не тих вибрали, але ж виступили, піднялися проти корупції, проти проросійської олігархічної влади, то вже великий плюс!

п.с.: а що зробив за роки свого царювання бацька Янек со товаріщі?

Останнє редагування: 30 січ 2012
    • Подобається Подобається x 2
  5. kym

kym Well-Known Member

А пощо воно вам.... якщо ви до тепер самі для себе не знайшли то і дальше не потрібно...читайте свої кремлівські історії і тіштеся

Ви не путайте палець з чимось, а то у вас алегорії не ті

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хто не дав? Чому завжди шукають виправдання своїх лінощів та безголовості...
    Хто дав Вам знайти роботу, заробляти на життя, на авто, на сім"ю... Чому Ви працюєте, а не сидите на лавці на Площі чи на Алєйці з алкашами?
    Невже я хоч раз таке сказав? Жодного разу я не агітував за повернення СССРу. Тим більше, що повернути його неможливо... А от будувати соціалізм, а не збочений капіталізм не завадило б...

Я колись розповідав, як отримував права в Стрийському МРЕВ. Якраз після приходу оранжопих до влади... Хабар за негайне отримання прав (я оформляв після втрати) зріс раптом в два рази, аніж два-три місяці тому, при гнилому кучмізмі... Розказати чому?
    За ДВА роки...

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Помним, а то как-же! Это тот самый Виговський, что был в авангарде польских карателей, пришедших подавить восстание украинского народа против польских оккупантов... Вот за какого "героя" не возьмись - что Мазепа, что Бандера - обязательно помогают врагами своего народа захватить родную землю... Может - это главное предназначение наших националистов - сдать Украину оккупантам? Я даже не знаю, что и думать... Просто - за какое время не возьмешся - всегда одно и тоже...УНР - быстренько сдала страну немчуре (тоже вот - гордость националистов!) - а совершенно ненационалистическая Донецко-Криворожская республика сражалась...Грустно, г-да националисты! :sad:

• Подобається Подобається x 7
  8. серега-очкарик

9. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, шановный, не злорадствую я.
    Я плАчу.
    Мне за Неньку-Украину обидно.
    20 лет топчется на месте, имея прекраснвые стартовые позиции в 90-х.
    И до сих пор определиться не может к кому передом, а к кому задом встать.
    А тут ещё эти националисты внутри раздирают её как могут.
    Обидно.
    Нет никакого злорадства и не может быть к своей Родине.

• Подобається Подобається x 8
  10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Все в Тернополе знают, что именно 9 мая пал освободительный фашистский режим, принесший свободу на просторы оккупированной Сталиным Украины.

• Подобається Подобається x 9
  11. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

а чого це ви мені рот затикаєте? У нас вільна держава - демократія, можна говорити все, що думаєте. Ви ж за своїм язиком не слідкуєте, а ляпаєте що попало, та й "по матушці" непроти "пройтися" (в інших темах), з чого б це я мав залишатися в боргу? От через таких як ви багато людей і залишають цей форум. Адміни тут не дуже реагують на образи особистості :sad: Ну та добре, не про це тема...

А тепер по темі:
    Купив найдорожчий в світі приватний вертоліт, розбудував межирічя, докрав і роздєрєбанив з данєцкімі, що ще залишилося. :sad:
    А ви кажете? За два роки багато можна було встигнути.

Ну і ще одне "питання на засипку" як до військової людини. На службу в армії взяли би людину (офіцера, рядового, не важно) котра хоть раз була засуджена? Навіть умовно?
    А ви кажете, націоналісти? Наші хоть не сиділи (або сиділи як політичні - за переконання), а то перед цілим світом СТИД!

• Подобається Подобається x 1
  12. kym

kym Well-Known Member

А ви не думайте у вас тоді краще виходить бо щоб думати треба треба мати ще чим думати. Бо якщо добре подумати то невідомо ще хто каратель а хто окупант. І хто вам сказав що за Донецько Криворіжку республіку воювали не націоналісти. Ви ж націоналістів сприймаєте тільки так як вас окупаційна советська влада навчила.... а тоді дійсно думати не треба, нехай інші за вас думають... ну це вже ваша проблема. Але факт що зараз ви живете в державі за яку з початку 20 століття воювали всякі різні націоналісти і таки добились свого, які б методи не використовували доказує що вони були праві, а ви просто залишок історії який вперто тримається чужих інтернаціонально -жидівських теорій. І власне дякуючи тим теоріям і вашою підтримкою їх ми маєм тимчасово оту олігархічно - бандитську східноукраїнську владу

13. серега-очкарик

Имеете то , что сами заслужили

14. kym

kym Well-Known Member

не вам вирішувати що ми заслужили .... ви за своїми олігархо-евреями дивіться і вірте путіну шо він за вас дбає і все у вас буде добре...))))))))

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

А ще в Тернополі знають скільки людей большевики замучили і вивезли в Сибір і абсолютно однаково відносяться до "освободітелей" і з свастикою і з червоною зіркою

15. VasMT

А не розкажете про це загалу? Щоби правдиві числа мільйонів замучених та закатованих змогли взнати невігласи... З націоналкоректних джерел...
    (Про львівщину ми вже мабуть не дочекаємось, ну то хоч про Тернопілля. Тут пан Ромко колись розповідав, що проти його діда москалі кинули цілу дивізію НКВС... Можливо Ви щось цікаве додасте...)

• Подобається Подобається x 4
  16. kym

kym Well-Known Member

Український загал все це знає бо відчув на власній шкірі і таких питань не задає. Неукраїнський загал не сприйме ніякої інформаці бо не відчув цього на своїй шкірі, через те не бачу сенсу публікувати будь що..... це те саме що метати бісер перед свиньми....))))))))))) вибачайте за порівняння.

17. VasMT

Ви, Куме, відносите себе до цього загалу? То повідьде з власного досвіду повчальну історію про власношкурне відчування... Вже про все Тернопілля чи там всю Львівщину не треба...
    А це хто? Негромадяни України? Неетнічні українці? Хто?
    Мд-а-а-а...Цікаво, що вважається тут бісером... Невже запліснявілий націоналізьм...
    Цікава трактовка демократії :)))

Підтвердіть свої слова, або вибачтесь...
    Про інше потім...

• Подобається Подобається x 3
  18. kym

kym Well-Known Member

Ви все ніяк не заспокоїтесь... хочете бісеру....))))))
    Так от не для Вас а для інших читачів яким справді цікаво як споглядали тернопільські люди і не тільки вони а і вся Галичина окупантів і з сватикою і з червоними зірками - цікавий приклад відступу большевистської армії і німецької армії. Невеличке старовинне містечко в Тернопільській області Бережани. Перші рускі прийшли і сильно нічого не міняли і вели себе досить мирно. А а селяни як селяни з цікавістю до них приглядались і навіть в якісь мірі жаліли солдат бо виглядали досить бідно і обдерто в порівнянні з польським військом. Але селянам що поляки що рускі було все одно ...всі були господарі і дбали в першу чергу про свою господарку, але всім зразу стало дивно що найбідніший і трохи пришелепкуватий пастух, який пас громадських корів став секретарем при владі, хоч освіти мав два класи громадської школи. Коли німці почали війну то рускі солдати почали вести себе агресивно і люди почали їх уникати ...бо то одна людина пропала то друга. А коли стало чутно гуркіт гармат то руске військо почало відступ без всяких бойових дій і німців ще близько не було. Все що мали кидали і "робили ноги". А останніми синьокашкетники. А народ як і при відступі польського війська повиходив на ворота і паркани подивитись, як то все виглядає.... проста сільська цікавість .... Синьокашкетники з криком "предателі" почали стріляти в людей що стоялив себе на подвірї і дивились на відступ чергового окупанта. Люди ніяк не могли зрозуміти чому вони "предателі". Німці прийшли десь аж через тиждень. Нікого не рострілювали не арештовували.... створили комендатуру і порозвішували свої листівки з новими правилами, зігнали жидів на вокзал загрузили в вагони і кудась повезли. А народ собі дальше робив свої справи. За три роки поки були німці ніяких ексцесів не було нікого не розстрілювали не палили не насилували. Більше того місцеві злодюжки перестали красти курей кролів, коней лопати і всяке таке інше, бо на початку одного німці злапали засудили і розстріляли над озером. Німці жили по квартирах у місцевих і розплачувались грошима і продуктами, на відміну від руских, які нічого не платили, а тільки вимагали. Коли німці відступали то народ вийшов знов на брами щоб подивитись на те як очередний окупант "робить ноги". Німці не кричали "предателі" і не стріляли в людей в яких жили на квартирах, а зібрали свої манатки сіли на машини помахали руками і більше їх ніхто не бачив. Через чотири дні прийшли другі рускі - але то вже інша історія.
    Це все з слів мого діда який це все пережив і бачив і свої відчуття передав мені.
    А у вас шановний VasMT нема цих відчуттів бо у вас не було тут свого діда

19. zherech

zherech Well-Known Member

Да,немцы прямо ангелы какие то. А я вот другие истории от своих родственников слышал. У меня прабабшку немцы избили до такой степени,что она потом умерла через некоторое время. Абсолютно мирного человека.

20. серега-очкарик

Типа как вы развесив уши повторяли мантру :"Вона працюэ" ?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)