Націоналізм vs патріотизм

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем VasMT, 30 тра 2012.

?

Просто віддайте свій голос

1. Патріотизм

8 голосів
    32,0%
  2. Націоналізм

3 голосів
    12,0%
  3. Патріотизм і націоналізм - синоніми

14 голосів
    56,0%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це напрямок, план. А сам механізм який?
    Створення якогось надзвичайного комітету, сільський ,міський, районний... Губернський... Чрезвичайний... Дежа-вю якесь... Нє? :)))

2. iso

iso Well-Known Member

Ще раз перечитав. І це відповідь на моє питання?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наскіко я розумію механізм оден - голосувати за людей, незаплємованих комунізмом-комсомолом-держбезпеков. То або Яценюк, або Кличко. Яценюк слабкий, значит Кличко. Він має повне право взєти за зразок механізми люстрації низки країн, єкі мают такий досвід - Польщі, Чехії, Угорщини, Естонії, Литви, Німеччини, тієї ж Грузії і забити осиковий кіл в гнилий труп більшовизму.

Механізми

4. Василь

Василь Well-Known Member

Вступ до ЄС означає, що Україна буде демократичною правовою державою без корупції як основи життя. Це один бонус завдяки тому, що Україна стане нормальною державою, яка виконує вимоги, що є умовою для вступу. Вигоди від вступу будуть такими ж, як і для інших країн ЄС: вільне переміщенна робочої сили, капіталу, товарів та послуг, а також можливість впливати на політику ЄС у всіх сферах.

---------- Додано в 09:55 ---------- Попередній допис був написаний в 09:46 ----------

Неправда! Європейські держави є світськими. Ісламські держави теж поступово стануть світськими.

5. VasMT

От Ви самі читалисти? Нє? А чо?
    Давайте я Вам витяг дам

А зрештою, справа ваша... Мрійте...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, прємо в той день вступу перестанут хабарі брати?

7. VasMT

:)))
    Волшебница выдолбила тыкву до самой корки, потом прикоснулась к ней волшебной палочкой, и тыква мигом превратилась в золочёную карету.
    Потом волшебница заглянула в мышеловку и увидела, что там сидят шесть живых мышей.
    Она велела Золушке приоткрыть дверцу мышеловки. Каждую мышь, которая выскакивала оттуда, она трогала волшебной палочкой, и мышка сейчас же превращалась в красивого коня.
    И вот вместо шести мышей появилась превосходная упряжка из шести лошадей мышиной масти в яблоках.
    Золушка принесла крысоловку, где сидели три большие крысы. Волшебница выбрала одну, самую крупную и усатую, тронула её своей палочкой, и крыса превратилась в толстого кучера с пышными усами.
    Не успела Золушка принести ящериц, как волшебница превратила их в шестерых слуг, одетых в расшитые золотом ливреи. Они так ловко вскочили на запятки кареты, как будто всю жизнь ничем другим не занимались.
    Волшебница коснулась Золушки своей палочкой, и старое платье мигом превратилось в наряд из золотой и серебряной парчи, богато расшитой драгоценными камнями.

В придачу волшебница подарила ей пару хрустальных туфелек. Свет не видел ещё таких красивых туфелек!

• Подобається Подобається x 2
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О, починаєсі, витяги, параграфи, шо то за паперова душа. Мені достатньо шо люди краще жиют і їх визнают за цивілізованих людей, а не буферну зону перед диким степом.

9. Василь

Василь Well-Known Member

Ні! Поки в країні є правові передумови корупції і немає засуджених за корупцію, то її просто не приймуть в ЄС. Це умова вступу.

10. VasMT

Та мови нема. І мені здалось би жити краще, та серед цивілізованих громадян...
    Але все буде як завжди. Виберете Ви націоналістів до влади. Вони створять комітет по люстрації. Той комітет виробить закон за яким в кожному регіоні буде створена своя ГубЧеКа. Але вже не з перших осіб, яких ми знаємо, бачимо, і яким Ви вірите, а з кума Петра, сусіда Миколи, та просто класного чувака Григорія. Ну а далі за накатаною схемою - хабарі, дарунки, преференції та помста незгідним. Яскравий приклад - "Беркут".
    І думка правильна, і закон чудовий, і навіть мета благородна... А в результаті стрийські менти кажуть, що беркути, що працюють в Стрию, не гребують ні чим. І наркоту підкинуть, і залякують жертву і т.д....
    Не-а... Не буда рая з цього роя...

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

У нас нема правових передумов корупції та є принаймі двоє засуджених за неї...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так я вам за Кличка, а ви мені знов за націоналістів. Йому в "Великій політиці" задали запитаннє - їк побороти корупцію. Він каже проста відповідь - люстрація. І про кумівство була мова, що Грузія в 10 разів менша країна і всі всіх знают - тим не менше...

Це філософія Стівена Джобса - перти проти всіляких застійних стереотипних аналітик, тоді сі відбувают чудеса.

12. VasMT

То як, чергове ГубЧеКа? Ви можете прямо сказати, як Ви самі бачите роботу по люстрації чиновницького апарату? Не прикриватись кличкамияценюками... Вони не будуть робити ні люстрації, ні вугілля добувати, ні город копати...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Єкшо ви про процедуру, то я не спец в цему, най розроблєют охочі бути депутатами. Єкшо ви про долю і місце люстрованих - то ввести правило, за єким ці люде не матимуть права займати будь-які державні посади. Заборонити комуністичну партію разом з символіков і всім лахміттєм. І чому власне ГубЧК вас в історії влаштовує, а в майбутньому ні? Чому їм з нами ТАК можна, а нам з ними ні? Це не закінчиться ніколи саме по собі, залишиться хтось один.

14. VasMT

Тобто Вам головне, аби було задекларована т.з. люстрація, а там, хоч Сонце не вставай... :mocking:
    Навіть не задумувався над їхньою долею... Впевнений, що вони при любій владі і за будь-яких люстацій будуть жити краще пересічного...
    Не маєте права. Якщо забороняти КПУ, то заодно і ОУН, КУН та свободу...
    А тому, що Ви вже чітко поділили нас на на себе і на них. А як іх відрізнити? Йущченко ваш чи таки ні? Йулька? Тягнибок? Ви мислите як булгаковський Шаріков...
    То що, який вихід, диктатура?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли починаєсі цитуваннє кождого слова розмова не має сенсу.
    Совконавти з набором совконавтських стереотипів в голові можут жити лиш минулим і волочити його за собов, їк хвору ногу.

16. VasMT

Наразі Ви, як сліпець, волочитесь на обглоданих часом і історією принципах та догмах. Ми живемо в третьому тисячолітті...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так от іменно, а ви навіть люстрації собі уєвити не можете. Третє тисєчоліттє - це шо завгар з двома судимостєми?

18. VasMT

Не плутайте Божий дар з яєшнею... Уявити собі я можу що завгодно. А от побачити, нажаль ні. Так і тут. Не можливо провести люстрацію виключно адміністративним шляхом. Чиновник чиновника в сраку не копне. Дати вирішити людям - може дійти і до лінчування, ввести люстративний (каральний) орган - без диктатури неможливо. Тому і кажу, за даних умов про люстрацію можна забути...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поживемо - побачимо.

20. VasMT

Відмазка...

а де твій аватар? :)