Націоналізм vs патріотизм

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем VasMT, 30 тра 2012.

?

Просто віддайте свій голос

1. Патріотизм

8 голосів
    32,0%
  2. Націоналізм

3 голосів
    12,0%
  3. Патріотизм і націоналізм - синоніми

14 голосів
    56,0%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про розстріли більшовиками, які були в оппозиції до царизму, вам їк в школі все треба розжовувати.

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Знаю хлопа, єкий працювов деєкий чєс в Німеччині, а потім знову повернувсі в Україну, бо німецков мови не міг второпати.:))

Не дивно шо українцє по всему світові працюют, а москалі не годні ніде.

2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Эх, не повезло кое-кому. Испанцы, португальцы, французы и особенно англичане куда бы ни приезжали на пмж, везде чудным образом оказывалось, что язык местных этносов удивительно совпадал с их родным.
    Даже в делёкой Австралии, где и животные-то разительно отличаются от привычных, оказалось что аборигены разговаривают на английском. Самую малость не таком, но вполне и вполне приличном.
    Были ж времена.

• Подобається Подобається x 1
  3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Це не так. Хоч і не варто таке коментувати)))

4. Rusyn

Rusyn Well-Known Member

ну якщо ви політику росії порівнюєте із імперіалістичними конкістадорами колонізаторми, то мені вже немає що додати.

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Шо, жаба давит?)))
    Це у москалів біда. Чуть шо, так зразу — а європейці, а європейці, та з американцями, а я які вони, ах які ж сякі)))
    А от такі)) Не такі як москалі. Їм більше везе))

6. Василь

Василь Well-Known Member

Мені нічого не треба розжовувати, просто треба писати зрозуміло. Ваша репліка стосувалась мого твердження про сучасну владу та опозицію. Крім того, вона є цілком некоректною, бо більшовики, що розстрілювали людей, ніякою опозицією не були, а були кривавими диктаторами. І що Ви цим твердженням доказали? Бо я так і не зрозумів, до чого тут це...

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Продовжую розжовувати. Більшовики-москалі - це оппозиція до влади-москалів, царизму. І ті і ті Україну вважали колонією. Теперка їкшо Путіна помінєти на теперішню оппозицію - вони все-рівно Україну ні в що не ставитимуть, того шо вони теж москалі.

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

Так, не так. Беремо робітників робочих спеціалностей. Росієни страшно сі пишают, шо в них працюют люди з усіх пострадєнських країн, а самі ж бо нікуди не поїдут - по-перше норов такий, шо завжди все погано сі кінчєє, по-друге елементарні питаннє мови, побуту. Так шо сидє вдома їхні мегазаможні сантехніки, будівельники і жерут горілєгу.

8. Василь

Василь Well-Known Member

Існує потенційна загроза з боку москалів, але свавілля влади Януковича є актуальним, а не потенційним. Навпаки, якщо вдасться побороти свавілля влади, тобто збудувати правову державу європейського типу, то й потенціал москалів впливати на Україну зменшиться. Цієї моєї тези Ви не спростували тим, що там є москалі, які зневажають Україну.

9. Saszko

Saszko Well-Known Member

А, то може так. А не робочі спеціальності?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У владі Януковича 80% москалів, а решта - "радєнські люди", також читай москалі. Так що я їх не відособлюю.

А не робочі спеціальності - то окрема розмова. Просто трудова міграція робочих спеціальностей - це характерна проблема саме України.

11. Василь

Василь Well-Known Member

Тому Ви їх називаєте Росією? Дивна якась у Вас Росія виходить!

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Всьо правильно, Східна Україна - то Росія. Але так було не завжди, лиш до товариша Сталіна.

13. Василь

Василь Well-Known Member

То так і кажіть, що Ви вже перейменували Східну Україну на Росію! Тоді стає зрозумілим, чому основною загрозою для українців є Росія...

14. Игорь

Игорь Well-Known Member

Национализм - речь идёт о любви к своему народу, патриотизм - любовь к своей стране, где могут уживаться несколько народов. Если всё это в меру ( моя самая любимая философская категория ) то они прекрасно дополняют друг друга и не противоречат друг другу.

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

Та не москали поглотят Украину, а южные народы, как только она с Еврепой соеденится, последнюю уже проглатывают.

15. Василь

Василь Well-Known Member

Українцям треба спочатку подолати свавілля влади, загрозу авторитаризму, бо лише після цього зможемо претендувати на вступ до ЄС, до якого ще треба буде почекати років з десять.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І що Ви хочете отримати із тим ЭС-ом в якості бонусу?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Спочатку треба люстрація, і власне це все що треба. Всіх комуністичних вилупків позбавити права займати посади. Того шо фашистів засудили і перевішали, а більшовики сі лишили. І нічого слинити "А ким ми замінимо? А їк ми самі себе злюструємо?" :hang1: Кличко правильно сказав - воля однієї людини потрібна, він в даному випадку на Саакашвілі сі рівнєє. Дали під зад кількои тисєчем пузатих міліціянтів, ну стали вони безробітними, зате інших кілка тисєч набрали з безробітних, сума доданків не мінєєсі, а планку якости можна задати нову. Хусейна, Каддафі грохнули, Мубарака сі збирают теж грохнути, не дивлєчись на максимальне увязненнє, чому більшовицікі відрижки повинні відрізнєтисі від них?

18. iso

iso Well-Known Member

І як Ви то собі уявляєте в реалі? Хто буде "люструвати"? Кого будуть "люструувати"? І як?
    Нова ревоюція?

19. Игорь

Игорь Well-Known Member

Как раз к этому времени и у них и у вас ислам победит.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я ж написав уже, ще раз перечитайте.

а де твій аватар? :)