Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З ким поведешся...
    З Вами, з Ромком... і з націоналістами різнокаліберними... Нема від кого вчитись доброму.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Особливо,коли начитаєтесь рідної срайтасьми..

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну так, водитеся ви з серьогами, полковниками, артобстрєлами, так що і справді не дивно, що почали прибріхувати...

А це брехня. Крім брехливих російських нациків і симетричних до них українських дзеків, тут чимало адекватних людей з ліберальними поглядами. Тільки ви чомусь з нами "водитись" не хочете ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

Я буду ну дуже вдячний, якщо Ви оголосите весь список "брехливих українських нациків".

:)))

5. Romko

Василю,а чому,майже всі Ваші дописи - копіпасти з червоної срайтасьми?

6. VasMT

Оцю газетьонку я вздрів годину тому, і тільки завдячуючи Вам.
    З чого Ви взяли, що я її читаю.
    Це перше. Друге. Копіпастити майстер тут Ви. Або онуча довжелезна, вісім разів запощена, або відро помиїв та потік прокльонів.

7. Romko

Та.як?
    Ваші фрази,Ваші слова,Ваші погляди
    Така ж бредятина,як і все,що й Ви сюди пишете.
    Звичайно,розумієш,що пишуть лузери,шавки,до гавкання яких ніхто не прислухається,але гидко.
    Брехливі совки,забрехались по саме нікуди.
    Добрі у Вас вчителі,Василю.
    Але цікаво почути Вашу думку - чому в Західній Україні не шанують пам"ять доблєсних героїв енкаведе і решти асвабадітєлєй?
    Хоч раз не збрешіть.

8. yasam

yasam Well-Known Member

А що, на сході шанують дуже?

9. Romko

А звідки комуняцьке гівно пливе?

10. VasMT

То виходить Ваша настільна газета ,якщи и напевно знаєте, що в ній написано і як воно співпадає із моїми словами... :)))
    Я таке не читаю.
    Я не знаю про НКВД, а от Визволителів шанували, шанують і будуть шанувати.
    Люди, мається на увазі.
    Бо на відміну від оунівських партайнгеноссе визволяли і визволили землю від окупанта.
    Не варто обпльовувати тих більше ніж три мільйони українців, яких було мобілізовано в 43-44-45 роках.
    В західних регіонах Укарїни мобілізація була тотальною, тобто всіх, хто міг бути використаний, мобілізували.
    Рядовий склад 1-4 Українських фронтів був в основному із українців мобілізованих в 44-45 роках. кількість їх сягала 60-80 відсотків від чисельного складу частин і підрозділів. І саме вони брали Берлін.

11. Romko

Я,ще працюючи в ЦДІА.начитався отих брехливих фальшивок.
    Нічого не змінилось - одне порскання слиною і відверта брехня.
    Принісши на свою ж землю окупацію востократ страшнішу.
    Голод,кров,сльози і тотальну брехню.
    Совдеп.

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

Ось ми знову повертаємось до вічного "Чому?"
    Чому ВСЕ населення не стало плечем до плеча із Рейхом і не дало ЧА прийти на Україну в 43-му?
    Чому ВСЕ населення не стало плечем до плеча із УПА і не дало ЧА вигнати Рейх?
    Чому ВСЕ мобілізоване населення не обернуло зброю в самій ЧА проти командирів?
    Додамо, що тотальна мобілізація проводилась і на західнобілоруських землях, в Прибалтиці...
    І головне питання -Чому в УПА було всього навсього 40 тисяч бійців на ВСЮ Україну?

13. Romko

Бо є народ маленький,а - великий
    А ми давно розбовтані багном.

Додам - смердячим совдепівським.

А чому,Василю,Ви,в 91-му році нє пагіблі,разом з рештою пламєнних комунякіів,коли розвалювали ваш укоханий серсер і піднімали український прапор?

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

Хто Вам винен, що Ви в багні бовтаєтесь.

А чого я мав гібнути? В серпні 91-го я вже не був в КПСС. Вийшов. І я офіцер армії, а не поліцай.
    І як переважна більшість українців я підтримав незалежність України. А в 94-му звільнився з армії РФ і став офіцером Збройних Сил України.
    А от чому Ви, полум"яний нащадок героїв-борців, не пустили собі кулю в лоба на перших стрільбах перед Присягою, яку Ви дали кривавому СССР служачи в армії гвалтівників та вбивць, та дослужившись до високих чинів та звань? Чи тоді Ви ще не були українцем?

15. Romko

Тому,що ця присяга(з маленької букви),для мене не значила нічого.
    Як і для більшості.
    Я просто жив.
    А в совдепівській армії я досить непогано навчився стріляти.
    Може колись мені ці навики згодяться.
    Ненавидіти я став пізніше.
    А НЕНАВИДІТИ - ЗАРАЗ.
    Здохну я швидше.
    Але,хоч вилию КАПКУ ненависті і презирства до того смердячого,проклятого Богом і людьми совдепу.
    І ще раз пошкодую,що комуняків не перевішали всіх,як смердячих псіцв.
    Бо людьми вони називатись не мають права.
    Падлюча здохлина.

16. VasMT

Вас не зрозумієш. То Ви розказуєте, що не зустрічаєте совок ані у Львові, ані у Франківську... А то сиплите і сиплите пьорлами. Загальними фразами тобто.
    Бо конкретики нуль. А тільки чути, що всівинні.
    Ще в школі я приймав участь у змаганнях на першість області зі стрільби. В армії просто стріляв. Ну дуже багато. Пачка в день. Під час підготовки до змагань. Потім підпалив праве око. Але стріляти продовжував вже на досвіді. Гадаю і зараз не схиблю, в окулярах то... :mocking:

17. Romko

Мені достатньо щоденного болю моєї дитини.
    Для Вас це - сміху варте - а для мене - моє життя.
    От Вам конкретика.

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ну и слава Богу!

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Все елементарно - бо Рейх не думав масово організовувати армії на щойно захоплених територіях з місцевого населення. Через що і програв.

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Так було, так є, і так має бути.
    Ви ж в себе в Росії пишете Михаил, а не Мыхайло. А ми в себе пишемо Михайло.

20. forester

forester Well-Known Member

Массово? Ну, может быть... Хотя тот же пример с УПА очень показателен. Зачем Рейху лишняя головная боль, если эти "армии" управляемы только под жёстким каблуком вермахта?

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Шутите?

В России вас запишут так, как обзовётесь (я имею ввиду в ЗАГСе). Ну, разве что неприличное слово откланят, а так... Вон, в прессе обсуждался случай, когда родители назвали своего сына абривеатурой БОЧ (Биологический Объект - Человек).
    Так что...

а де твій аватар? :)