Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але ж не жиди і євреї, а тільки євреї. А жиди зникли.

• Подобається Подобається x 4
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

І скільки їх було? Пару відсотків, які очевидно не особливо в тому орієнтувалися. Самі лише русини у переписі 1910, українці та трохи русинів у переписі 1931, і самі лише українці у 1959.

3. VasMT

Еле це не завадило їм ідентифікувати себе тим чи іншим.

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

І не завадали переписом раніше називатися русинами. А ще через перепис - виключно українцями.

---------- Додано в 01:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Навіть так.
    Польський перепис 1921 русинів (3.898.428) 100% українці відсутні
    Польський перепис 1931 русинів 27% (1.219.647) українців 73% (3.221.975)
    Радянський перепис 1959 русини відсутні

5. VasMT

Ні. Не їм називатись, а їх називати.
    Назвали всіх рутенами, щоби не порушувати звітності. В переписі 1910 року визначили десять національностей, об'єднавши сербів і хорватів, і чистий спокій... Навіть євреїв не було в Австро-Угорщині, уявляєте?

І знову, аби не порушувати звітності. Охрестили і гуцула і слобожана українцями, і чистий спокій.

• Подобається Подобається x 2
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ясно, ви як завжди пропагуєте всю українофобську маячню.
    Куплений майдан, русифікації не було, русини то окремий етнос.

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ----------

Немає жодної етнічної карти яка б показувала на західній Україні якісь різні корінні етноси.
    Скрізь - один народ, русини, рутени, українці, тільки назви могли відрізнятися. Тільки якісь дегенерати вірять в протилежне.

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

Майдан не куплений, а проданий, русифікація була, і русини таки окремий етнос, автохтонний, як стверджує вікіпедія.
    Я вже не пропагую українофобську маячню? :mocking:

---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

Не дуже гарно так про поляків, сусіди ж... :mocking:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

пропагуєте
    покажіть мені хоч одну карту де буде (в межах Галичини-Буковини-Закарпаття) поділ на русинів та українців

---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:26 ----------

Дегенерати це не про поляків, а про всяких придурків які ділять українців на етноси.

9. VasMT

:)))
    Ну і Бог із ним.
    Головне, що не Ви суд останньої інстанції, аби судити інших.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вже аж набридло щось доказувати людям які пропагують відверту маячню.

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:29 ----------

І да, таки покажіть карту де ділять території колишньої австро-угорщини на українців та русинів, інакше ви не відповідаєте за свої слова.
    Сподіваюся ви знайдете карту чи щось подібне, або визнаєте її відсутність, а не будете викручуватися.

11. VasMT

Ну в переписі ж є. Я не винен, що поляки не видали таку мапу...

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Я не загальнонаціональна бібліотека. Але дані перепису показати можу.
    Показати?

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ясно. Гарні аргументи, яка наочна візуалізація що русини це окремий етнос.
    PS
    Навіть в даних перепису ви зможете показати хіба що людей з рідною мовою русинською, та людей з рідною мовою українською, а не різні етноси.

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А кто же в этом виноват? Жиды или евреи?:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Нє, ну чим відрізняється "хохол" від "українця" і "москаль" від "росіянина" тут на ЛФ мені вже роз'яснили... А ось чим жид від єврея поки що не чув! :)

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А я Вам спростую. Коли російський гегемон прийшов в Західну Україну та й почув, що синів Авраама називають жидами, то він згадав, що в СрСр це майже мат.о_О Тай він й вирішив що на громадян СрСр (яки не є, але громадяни :mocking:) не можна лаятися матом. Те, що думають про це на ЗУ йому було "по цимбалам". Ось таким чином жиди в Галичині стали євреями.:hi:

• Подобається Подобається x 5
  16. VasMT

Відкриваємо Віку і ...
    Руси́ни або ру́сь — самоназва автохтонного етносу України.
    То в чому протиріччя, я не второпаю... :dntknw:
    Русини, ясний пєцан... :mocking:
    Кто?
    А не смогли бы Ви мне показать эти разъяснения?
    Оччень занимательная информация, я считаю... :)))
    Як пана тепер називати?

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це було ще до відділення від ЛФ львівкавців, тобто вже доволі давно, і тому хто саме я і не пригадую. Якщо скорочено, то москалі - це прихильники того, що Росія і Україна мали би бути разом, а росіяні ті, кому стосовно України пофіґ. :)))
    Хм... я частіше чую, що євреї себе називають "сини Ізраїлеви"! Чи це все рівнозначне?

18. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ваша віка, такий же засіб ідеологічного промивання мозку, як і путлерТВ.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Пан Клиберн - просто и со вкусом. И вообще, люди не любят, когда их называют по национальности. :hi:

Це не суттєво. Як Вам більше подобається.
    Особливо на россійський мові...

20. VasMT

Тоесть как великого друга всех... гм... детей Израилевых, группенфюрера Генриха Мюллера в исполнении Леонида Броневого?
    Меня больше всего утраивает обращение "Мюллер": категорично, скромно и со вкусом.(с)

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Это националистам скажите. Вон, трубят на каждом шагу о своей исключительной украинскости.
    А українською?

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

Мнда-а-а...
    — Слышал я «Битлз», не понравилось. Картавят, фальшивят... Что людям в них нравится?! ... Мне сосед напел...

а де твій аватар? :)