Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А своїх у них ніколи не було. Хоча аванси роздавали щедро.
    А Ви спочатку у народу спитайте, "про єдино рідний народний вибір", як це в Ізраїлі зробили. І всьо...

Ой...
    Ромку, а чо афтар не кажете, що інородці, які хочуть своє життя пов"язати із нашою державою, теж повинні знати українську мову? Бо це не вкладається в стрункий рядок чергової брехні?

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бува народ маленький - а великий.
    А ми давно розбовтані багном.

Совдепівським.
    Де слово патріот стало лайкою.
    Де слово націоналіст,совдепівські тупорилі неуки прирівняли до нацизму.
    Так,Василю,повинні знати.
    Бо,по іншому,це не будуть громадяни держави Україна,а насєлєніє постсовдепівської смердячої помийки.

Яка зараз і є,на території України.

• Подобається Подобається x 3
  3. Mike

Mike Well-Known Member

"Ну, ну", там же де й усіх розвинутих народів. Я тільки не можу поки знайти шляху туди, але знаю куди саме. Це звичайнісінький капіталізм, коли народ є сукупністю власників. І якщо еволюційно це, як бачу, не вдасться, то повинно бути щось подібне до Сингапуру - силоміць. Потрібно вивчати їх досвід.
    Якщо ж мати надію тільки на еволюційний шлях, спираючись на наявні традиції, то той шлях не має економічної складової, нам можна скормити будь-яких героїв, на вибір, навіть заборонити усі крім державної мови. Що це змінить? це не дасть економічної свободи і не зробить сили, що могла б опиратися новим панам, лише постійні сварки за шматки минулого. Що дасть 100% етнічних українців, навіть політичних українців, якщо вони не мають за душею нічого, окрім генів та тісного зв`язку з минулим. Такого тісного, що воно вже їх не відпустить.
    А я дивлюсь на малюків. Що вкладається їм зараз у голови? наші традиції - кумовство, хабарі та беззахисність, усе наше болото, бо прикладів (успішних прикладів) іншого не маємо. І виросте покоління, що пристосується й до "смотрящих", бо не має перспективи, крім втекти (якщо до того це не прикроють нові пани). Згодом усі звикнуть до того, що все в державі панське. Ото шлях куди ми йдемо зараз.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Ні. Принцип такий, що нацик залишається нациком, навіть якщо він говорить російською і називає себе антіфашистом.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Цей Корчинський - неоднозначна особистість.
    Але особистість.
    Колись,в кінці 80-х перетинались.
    Кручений тип.
    Харизматичний.
    І в логіці йому не відмовиш.
    Дмитро Корчинський: Росія – улюблений дім сатани

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Понравились ответы в инервью М. Задорнова

7. Bambook

Одне питання залишається - навіщо ви так часто плюсуєте тим, хто пре на українців?
    Якось не вписується...

8. Дальневосточник

Да видите-ли - современная экономическая наука - к примеру - продолжает использовать труды Маркса - не смотря на его крайнюю нелюбовь к господствующему ныне капитализму. ТАК и тут - Задорнов человек не глупый, и у него есть вполне здравые мысли. Не "вписывалось" бы в случае, если бы я поддерживал все им провозглашаемое. :)

9. Bambook

Тобто ви все-таки прихильно ставитеся до російського націоналізму, а погано - тільки до українського? Чи що ви маєте на увазі? Ви тепер все вже зовсім заплутали...

10. Дальневосточник

Честно сказать - я не увидел в словах Задорнова ни хорошего отношения к русскому национализму, ни плохого - к украинскому национализму. Более того - имея в виду, что Задорнов пишет все-же для россиян - он как раз осуждает именно русский национализм! Но в цитате слова вполне универсальны и правильны. У националиство всегда кто-то виноват (евреи, москали, 5-я колонна и пр. бред) - а патриот в своих бедах винит себя.

11. Romko

Бопотомушо

гускійміг руліт

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Националист всегда знает, что он самый самый чистый по национальности и только он выразитель истинных интересов своего народа.

Другие испорченные....Ненастоящие.

13. Romko

Цкаво...я люблю свою Батьківщину,землю,на якій я народився.
    І зневажаю ото совдепівське утворення,на території моєї Батьківщини,що намагається реанімувати смердячий совдеп.

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как я вас понимаю...Особенно про территорию, Только на своей можно любить свою. Пересекаешь и уже не люблю чужую территорию.

А на улицу своей территории вышел, сплошные совкодрочи и все совково смердяче... И все я тут "зневажаю ото совдепівське утворення,на території моєї Батьківщини,що намагається реанімувати смердячий совдеп"

А чего? Отлично Григорий, нормально Константин......

15. Romko

Я живу у Львові і совкодрочерів вживу не бачив.
    І в Тернополі не бачив.
    І в Івано-Франківську.
    Нормальні,вдекватні люди.
    Чув,що в Стрию є один...
    От,звйду в нет,дам дійсно купа совкових онаністів.
    Навітт на елеф заходять.
    Але то хворі особи....

16. yasam

yasam Well-Known Member

Вони в реалі бояться себе проявити. Адже це не нормально!

17. Romko

То,як ґеї.
    Вони,ніби є,а серед моїх знайомих їх нема.
    Вийдеш на вулицю - теж ніби нема...

18. VasMT

:)))
    І він у всьому винен.
    В невірних діагнозах, в поганих дорогах, в колядниках в мантіях, в корупції в ЛОДА і засцяному під"їзді в Рясному...

19. Romko

Поставили двері з домофоном,зробили ремонт і совки більше сьцяти не ходять.

Звичайно,що винен.

То без жодного сумніву.

Розумні люди це усвідомлюють.
    Але не совки,там ж розуму нема.
    Як і совісті,як і честі,як і будь-якої риси,притаманної людям.

І тут сумніву нема - совок.
    Розжувати?

І тут совок,хтось має сумнів?
    Ця смердяча пабєда червоносракої звірини відкинула нас на століття від цивілізованого світу.

20. VasMT

Як на одного пенсіонера - забагато.
    Але Бог добрий. Ви молодший, дочекаєтесь коли я піду в країну вічного полювання, отоді заживете, запануєте...
    :mocking:

а де твій аватар? :)