Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Какой "терминологией" не оперируй - а черный кабель не станет белым.

• Подобається Подобається x 4
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да, я знаю, Вы тут не один такой..

Раса и национальность суть разные понятия.:yes:

Не при чём, как всегда... :nea::mocking:

Малороссия это понятие из той же задницы, что и великороссия. А общего о меня с Россией не может быть по причинам совершенно не связанным с местом проживания моих предков.:yes:

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не Вы, Бамбук, Клайберн, исхитрились такой имидж нарисовать Родине, что теперь в отпуск скорее в Израиль, чем во Львов....

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Російські нацики такий імідж Росії малюють,що я взагалі здивований,ЯК ТИ ТАМ ЖИВЕШ?!

• Подобається Подобається x 5
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Украiнские нацики такий імідж Украiны i Росії малюють,що я взагалі здивований.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, Ромку, такої їхньої активності на ЛФ я ще не памятаю. Газпром виділив бригаді більше грошей? Путін активізував всіх своїх шавок проти України? Тому вони і гавкають? Особисто, вони мені не цікаві. Кацапи як кацапи, що з них візьмеш?

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ----------

А я і збирався в відпустку в Ізраїль в 10-денний тур. На жаль на цей рік вже місць нема.
    В Львів? За останні 23 роки був раз в 2009. Очевидно, останній. Окупантська нечисть далі править бал. То чого їхати? Щоб нерви псувати?

8. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А знаешь. работаю на благо Своей страны, являюсь и думаю, достоин, называться ее патриотом, уважаю соседей, с кем моя Россия границы имеет, вообще людей уважаю.
    Рагулей давил и давить буду, мне не 15 и не 17, за слово и дело ответить могу по серьзеному и приласкать могу так, что зубы хрустнут.
    Как я тут в России живу?
    Хорошо. Меня устраивает. Мне непонятно слово "ненависть". Я Живу в согласии с окружающим миром.
    Даже любить умею.
    Так вот.

9. Pedro

Вітре, а як би ви поступали, коли б група українських нацистів, ввірвалася на форум вашого міста, і почала обливати помиями вашу країну, вашу націю, вашу культуру, вашу мову, вашу історію? Причому виключно українською мовою. Що ви бачите і на ЛФ коли група осіб вашої національності, не має значення чи вони живуть в Рязані чи Москві чи США чи мєсния таваріщі з фашистсько-комуністичною свастикою на аватарі з лайном змішують все що стосується української нації, її мови, культури і історії.
    Ось як би ви поступали?

10. Romko

Ти ненавидиш гастрабайтерів.
    І маєш на це повне право.Признаю.
    Але себе ти вважаєш патріотом своєї Батьківщини.
    А мене,за те,що я люблю свою Батьківщину і ненавиджу,навіть не конктретних людей,а ЯВИЩЕ,совок,яке принесло і приносить стільки ЗЛА,СЛІЗ,КРОВІ на мою землю ти зневажаєш.
    Чому?
    Прийшло те ЗЛО з твоєї Батьківщини.
    І,зверни увагу,я не прийшов доказувати те,що я доказую на петербургський(московський,рязанський) форум.
    Я в себе,вдома,в львівській кавярні.
    І мене називають нациком?
    Та чхав я на думку всяких шовінюг.
    Колись Василь Симоненко написав оці рядки

Волають гори, кровію политі,
    Підбиті зорі падають униз:
    В пахкі долини, зранені і зриті,
    Вдирається голодний шовінізм.
    О курде, бережи свої набої,
    Але життя убивців не щади.
    На байстрюків сваволі і розбою
    Кривавим смерчем, бурею впади.
    Веди із ними кулями розмову:
    Вони прийшли не тільки за добром,
    Прийшли забрати ім'я твоє, мову.
    Пустити твого сина байстрюком.
    З гнобителем не житимеш у згоді:
    Йому «панять», тобі тягнути віз.
    Жиріє з крові змучених народів
    Наш ворог найлютіший — шовінізм.
    Він віроломство заручив з ганьбою,
    Він зробить все, щоби скорився ти.
    О курде! Бережи свої набої —
    Без них тобі свій рід не вберегти.
    Не заколисуй ненависті силу,
    Тоді привітність візьмеш за девіз,
    Як упаде в роззявлену могилу
    Останній на планеті шовініст.

Останнє редагування: 5 вер 2013
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ай какой несчастный, за любовь страдает... А не за то что каждого кто не разделяет его несчастной любви совкодрочами называет, при чем включая их отцов и дедов. И не за то что приводит картинки срущих посреди улицы мужиков с надписью " где я там Россия"

А когда ему говорят, что он лично не прав, то оказывается шовинюги Украину и украинскую культуру ненавидят.

Совсем невинное дитя, как и Педро. :)

12. Romko

Ви плюєте на мого діда і мою родину.
    Але вам не подобається,як плюють на ваших?
    Чому?о_О

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

В чому я неправий?
    В тому,що совдеп - ЗЛО?
    В тому,що це ЗЛО прийшло з РОсії?
    В тому,що цей самий совок нищив аристократів і кращих синів не лише України,але й Росії?
    Хоча,розумію,совки саме за це його люблять.

13. Дальневосточник

Утік би з Батьківщини до Англії. :tongue:
    Давеча господин artobstrel предположил, что господин Pedro поляк. Я немало этому удивился - но как оказалось - он знал о вас что-то точно. Поскольку Львов до воссоединения с Украиной был польским - а потом поляков выслали - и город оказался в "оккупации". А теперь там правит бал нечисть из "во сволота" - и, судя по вашим словам - "оккупация" продолжается... :hang1:
    Как тяжело жить!

14. Pedro

По-перше, не знаю, що означає слово "давча"??? По-друге, не знаю такого гаспадіна. Якщо то той кацап що має на аватарі свастику, то це таваріщь.:mocking:
    А по-третє, ви в своїй гопбригаді вже визначитесь, якої національності я націоналіст. Бо одна кацапня мене робить українським націоналістом, чєрнобіліц - єврейським, а той як його, артатстрєл, польським.
    Ох, ще багато вам треба каші зїсти, щоб догнати загальнолюдську логіку.:haha:

15. Дальневосточник

Давеча — нареч.; разг. lately, recently.
    "кацап" - оскорбительно-презрительная кличка русского. Вы, мистер, позволяете себе прямые оскорбления по национальному признаку. Считаете ли вы допустимым применение к Вам столь-же оскорбительно-презрительной клички "хохол"? Господин KARABIN бесславно слился, не имея смелости ответить на этот вопрос. Надеюсь - вы ответите?

Происхождение - сложная вещь. Откуда нам знать - сколько и какой крови в вас намешано? Тем более - если вы называете своей родиной Львов - польско-еврейско-украинский город. :)

16. Pedro

Не кожного. Вас і Полковника цим словом я не разу не назвав.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ні.
    Щоб побачити рідну країну такою, якою вона зараз є.
    Щоб відчути, чим вона живе і чим дихає, не через екран монітора, а в реальному житті.

18. Pedro

Ні, мабуть не треба. Бо для чого? Щоб бачити як кирзяки комуномоскалів дальше топчуть мою землю?
    Розповім вам трохи сумну історію. Мій батько був справжнім українським патріотом. Воював за цю землю проти нечисті. Прийшли революційні події кінця 80х-початку 90х. Батько сидів перед телевізором і плакав. Збулась віковічна мрія українського народу! І ось 91й рік, незалежність... Батько захворів важкою хворобою і помер в січні 1992.
    Думаю, може і для нього краще бо не бачив, що ворожа нечисть нікуди не поділась а продовжує плюндрувати його землю. За яку він боровся.

19. Romko

Як знайомо...

http://youtu.be/3hUqXxK5k88

• Подобається Подобається x 1
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не плюйте на моїх, я не плюватиму на Ваших. Натомість Ви своїх підносите до небес, а моїх обпльовуєте.
    Паритет, йошкінкот...
    В тому, що націоналізм, в його найогиднішій формі -ОУН, Ви вистаівляєте чи не воїнством Добра.
    Погодьтеся із тим, що ОУН, та сама мерзота, що і ВКП-б, і матимемо повне взаємопорозуміння із нашим минулим.

А Ви, Педро, нащадок великого Борця, що зробили для України?

а де твій аватар? :)