Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

На жаль.ваші боги,Василю,,яким Ви невттомно підлизуєте,українцями не є.
    І ота плюгава нечисть,що махає червоними шматами,і волає за своєю плюгавою просраною родіною,теж не українці.
    Комуняцька наволоч

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивно, що Ви дотепер не почали виконувати волю своїх, -
    І це тільки перша черга. А є ще друга, третя, десята, двадцята... Багато ще роботи для нациків...

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Щось не так сказав Липа?
    Московити,ще й споганені плюгавим совєцьким смородом,ніколи не стануть українцями.
    Але вони себе почувають вольготно,бо
    Оксана Пахльовська

4. VasMT

Чо Ви дотепер сидите склавши руки? Якщо Липа всьо правильно сказав...

5. Romko

Настане час,постараюсь не залишитись в стороні.
    А наразі я маю чим зайнятись.

6. VasMT

Так Липа казав це ще гей-гей в сороковім році. Де ж ви раньше були? Чи ще не час...?:mocking:

7. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Нагадує того ж періоду твори націоналістів другіх народів Європи. Але то, що стосуєтся ТЕОРІЇ, міняєтся (ви собі не уявляєте, як змінився, наприклад, фемінізм, почитаєш радікальних феміністок і аж жах бере.... а мене ані разу не можна назвати прихільником мізогінії. А на самої справі фемінізм - то рівність прав (і обов"язків) жінок і чоловиків.)

8. VasMT

І фашистів, і нацистів... І навіть большевіків (пригадуєте Федуна?)...
    Тобто всієї нечисті, яка розплодилась на світі.
    Висновок - націоналізм те саме лайно, як і вищезазначені людиноненависницькі ідеології.
    Звичайно міняється. Після того, як людство зрозуміло всю людиноненависницьку суть націоналізму ,нацикам прийшлось змінювати риторику, мімікрувати, просто брехати, аби якось задурити слабкі уми та заразити здорові голови гнилим нацякізмом...
    Взяти сучасних нациків, то риторика і гасла змінились не сильно. Варто пригадати Тягнибока із його жидвою і москалями, Михальчишина із його бандерівською армією, Мірошниченка із його війною із гіпсовими скульптурами...
    Тому країни ,які пережили нацюкізми, вимили джерельною водою і живуть як люди, а не "борються"...

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Дивни висновки :) Також можна зробити висновок - рівність прав жінки і чоловіка - лайно, жінку негайно на кухню, заборонити без чоловіка з"являтись на люди, вийшла без хустки - голову ії відірвати.

Які то народи?

10. VasMT

А Ви вже забули?
    Тренуйте пам'ять. Розмова почалась з оцього, -

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А тепер подивіться - Франція, в Іспанії автономії, Ірландія.... :) Тим більше - я б не сказала, що італійці НЕ націоналісти. Ще які. І іспанці - націоналісти. Тільки вони не залежать від нікого, так що і не думають про націоналізм. Поляки - не націоналісти? Хмммммммм...... Може, я поляків не знаю? :)

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Не натягуйте оте своє визначення націоналізму на увесь світ.
    Німеччина, Італія і Іспанія на своїй шкірі відчули всі радості правління націоналістів.
    Іншим народам стає РОЗУМУ не допускати націоналістів до влади.
    Де націоналізм піднімає голову? Де є якісь негаразди. Як завжди, на чужому біді в рай в'їжджають...
    Зрештою, навіщо я Вам це все говорю...???

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А зараз у влади хто? :) Ті ж, що були при Франко, його духовни діти. Так що не треба мені вішати цей.... на вухи. Бо я то дуже добре ЗНАЮ. Запитати в будь-якого негра, де ліпше - десь в Мадриді чи в Країні Басків (ви на свою мапу дивіться, він вам скаже, що то є таке - "нема націоналістів". Скільки було вбивств, і скільки раз відмазали винних. І то - Мадрид, Валенсія, там, де "нема націоналізму". Тут про таке і не чути взагалі, просто неможливо, щоб когось забили з-за кольору шкіри.

14. VasMT

Тут це де? У Львові? Не смішіть...

15. forester

forester Well-Known Member

Я уже говорил: национализм, шовинизм, нацизм (фашизм) это всё стадии одного и того же процесса, просто в разных состояниях. Если говорить по-простому, то национализм это поглаживание по головкам представителей "доминирующей" нации и угрозы пальчиком представителям другой. Шовинизм, это отодвигание от "кормушки" одних и подпихивание к ней "избранную" нацию. Ну а нацизм... думаю Вы и сами знаете.

• Подобається Подобається x 2
  16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не "в нас", а тут :) Де я тепер, в Країні Басків (тільки що була на морі, Ондарроа, негри там цвірінькають на баскскої - ніби народилися вже з нею :)

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Майже правда. Але є один нюанс. Наприклад - хлопцю дуже подобаєтся дівчина, носить квіти і дарує ії цукорки. Це називаєтся кохання. Чи - хлопцю подобаєтся дівчина, він носить ії квіти і починає забороняти спілкуватись з друзями, дурному навчать. Це кохання, але вже не дуже здорове. А буває - хлопцю подобаєтся дівчина, він ії носить квіти, розганяє всіх друзів-подруг, потім сестер, потім потребує, щоб вона не спілкувалася з мамою і сестрою, не дає вийти з дому, якщо вона йому не зазвонить і не скаже, куди піде, а коли вона захоче його покинути, бо не може так далі жити, він ії вбиває. І то вже така сильна патологія.

Сказати, що закоханій юнак ЗАВЖДИ має патологічні почуття до дівчини - то теж патологія :)

18. forester

forester Well-Known Member

Чем опасен украинский национализм?

Сергей Бунтовский, 22.06.2013

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Не "український націоналізм", а де-які представники націоналізму. Дві великих різниці, як кажуть в Одесі.

20. Romko

Якби націоналісти були при владі,такого б засилля смердячих совків не було б.
    Як в Польщв,як в Прибалтиці,як в Чехії,як в будь-якій країні,де люди є громадянами.
    лиш на території постсовдепії та гидь ще пирскає смородом.ж

а де твій аватар? :)