Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абсолютно згідний!!! Колись хтось підрахує скільки націй кацапи не тільки ущємілі, але і винищили, споїли, замордували, виморили голодом, загнали в Сибір. Українець поїде в Росію і вже за Хутором Михайлівським переходить на російську. Кацапи вже яке десятиліття живуть на Західній Україні серед украномовного населення і якийсь біс перешкоджає осилити українську.
    Ось де ущємлєніє! Не думаю, що інша нація подібна до кацапів ще є в світі. Це справжній нацизм!

• Подобається Подобається x 1
  2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ага.... Більшовізм, значить, щось друге? :)

Яких "фюрерів"? От зараз тут при владі Уркулью. Розумна і сумлінна людина.

Та я вже зрозуміла, і як прибиральниця кажу - Ромко на підлогу плюнув. Ії, підлогу, тре кожен день мити. Так що прибиральниця цього і не помітила. А от жувачку - то така фігня, я вам скажу.... що тримайте ії собі в кішені :)

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

З чого ви то взяли? Чи тільки про Алоїзовіча? Тому що "інтернаціоналісти" "ущємляют" - всі націоналісти відпочивають :) Причім що не "інтернаціоналіст", то завжди вбиті. А от націоналісти - то зовсім не завжди.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Те саме. Всоте наголошую ВКП-б = НСДАП = ОУН = ЗЛОЧИНЦІ.
    Справжнє обличча націоналізму - Чхати на людину, слава Україні!
    Тому-то і завалили Україну сміттям, бо
    Але мене вчили, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять... Але я совок і манкурт. А у нациків - чим більше насрати...

4. forester

forester Well-Known Member

Хотелось бы Вас поправить: если Вы заговорили о каких-то кацапах, то фраза была бы правильнее вот в таком виде: "...кацапы на пару с хохлами...".

Простите, но я Вам не верю. Знаю массу как русских так и украинцев, живущих на Украине, прекрасно владеющих как русским так и украинским. Тут другой вопрос - в желании общаться на украинском. Особнно в последнее десятилетие. А это уже...

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Справжнє обличчя совка -плювати на інвалідів.
    І не відбрешетесь.
    Як не відбрехались від того,що радісно плюнули на могиили закатованих вашою ублюдочною владою дітей.
    Це справжнє лице нелюда.
    І паталогічного брехуна,як і всі плюгаві совки.

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

І яничар.

6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

ОУН тут до чого?

Дурне не кажіть. Як раз (як ми вже про націоналізм як міжнародне явище, а не про вашу нелюбов до українского націоналізму, але як що про це, то я не псіхолог, не допоможу) націоналізм дбає про людей. Не просто про електорат, вибрав і забув, дорвався до влади і набив кішеню, а про людей, свою батьківщину і ії народ. На власні очі бачу.

7. Romko

Шкода,що не спалився,правда?
    Але,прибиральниця б і цього не помітила.
    Вона ж щодня миє.

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А от тут вже від українців залежить. Треба так, як у Франції - хочеш спілкуватись, говори на української. А не хочиш - то як собі хочиш.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Ну, то вони так розуміють - тільки якщо не смітити, то чисто. І не думають про то, що все рівно тре кожен день мити, а то порох налітає :)

9. forester

Да это следует из опеределения национализма: "НационализмПолитический словарь
    — идеология и политика, базовым принципом которых является тезис о высшей ценности нации, её первичности в государствообразующем процессе. «Нация — первична, государство — вторично» — основной лозунг национализма."
    Если проповедовать высшую ценность нации (а многие ваши националисты в открытую говорят о первичности именно украинской нации в вашем государстве), то невозможно это делать без безусловногоограничения интересов других наций. Простые примеры: государственный язык. кто поределяет на каком разговаривать языке? Националисты говорят - украинцы должны определять. Этнические. То бишь иные нации мы даже и спрашивать не станем. Далее - государственные праздники. Когда и как их праздновать кто определяет? националисты говорят - украинцы. Все остальные, не считающие себя украинцами в вашем государстве должны принять именно эту позицию. Вы считаете это естественным? Это нормально, когда только часть жителей определяет как всем жить на Украине, если следовать логике националистов?

10. Romko

Логіка василів,котрому бандюки миліші,аніж люди,котрі усвідомлюють себе частиною держави і живуть,для того,щоб зробити її кращою.

11. forester

Организация, как и другие подобные организации (ВКП(б), НСДАП) для достижения своих политических целей не брезговала террором. А вспоминая Донцова, с уверенностью можно сказать, ОУН - организация с фашистским уклоном.

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

От украинцев, конечно. Разве я утверждал обратное?

Может быть... Просто необходимо учитывать реали. Стремление объединить нацию вокруг одного языка, в принципе, понятно. Просто невозможно ускорить этот процесс на столько, что бы втиснуть его в пять-десять лет. Это приводит как раз к противоположному результату: человек ощущает давление на себя и пытается ему противодействовать. Это нормальная реакция нормального человека. А Ваши националисты лупят глаза, не понимая этих простейших вещей, и валят всё на несуществующую "пятую колонну" и подрывную деятельность России, которая противостоит их "благим" порывам.

12. Romko

Сорок пустелею. Триста в ярмі.
    Ті, що боролися, гнили в тюрмі.
    Ті, що змирилися, важко жили.
    Ті, що вслужилися, зрадні були.
    Кажуть: минулося. Знаю: дарма.
    Тим, що проснулися - місця нема.
    Поле засіяли. Де той врожай?
    Мрія — осміяна. Віра — чужа.
    Душі — руїнами. Плакать — не смій!
    Над Україною — Волі застій.
    Іншого виходу, мабуть, нема:
    Сорок пустелею вже без ярма...

ще трошки...ще недовго...

13. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Держава - то трохи таки штучна штука :) І між іншим в СРСР мене також примушували святкувати державні свята. Що воно таке є то 8 березня і чому тільки 8го мене слід поважати - досі не розумію :) Державна мова - мова більшості. Тому у Франції, наприклад, де і баски, і бретонці, і гасконці, і каталонці, і ще купа других, говорять на державної мові, мові більшості. Так що Україна як раз є досить демократична дерава, як не крути :)

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Такий "уклон" можна приписати аби кому.

От тут правда - неможливо чекати, що все так змінется за пару років. Треба бути просто спокійно наполегливими. А п"ята колона таки існує.

14. forester

Ну, наверное...

Так я и не утверждал, что СССР - пример для подражания. Тогда тоже праздники назначались сверху. Но, согласитесь, были среди них и такие дни, которые праздновались и в народе. Так, может, и не стоит изобретать велосипед? А просто предоставить каждой нации в государстве самой определять что и когда праздновать, а в качетстве государственных (без них же никак) оставить безусловные: день флага, день независимости, день армии, день школы и т.д.

Хорошо. На Украине украинский знают ну, пусть порядка 70-80% населеня (в реальности думаю меньше). А русский порядка 99,99%. Получается русский - язык большинства на Украине. Так?

Да я, собственно, не вопросы демократии на Украине рассматривал, а то, к чему приведут страну националисты, если им дать волю.

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

... :) ...

15. VasMT

ВСЕ население Украины знает и русский и украинский языки. Кто больше, кто меньше, но почти все.

16. forester

Восток Украины тоже может на украинском говорить? У меня на работе есть знакомый пенсионер из Днепропетровска (его в шутку так и называют Днепропетровичем :) ); вот он по-украински не очень.

17. VasMT

Еще раз, но медленно - ВСЕ население знает и русский и украинский. И Днепропетрович в том числе.
    Грамотно говорить-читать-писать по-украински некоторые националисты не умеют, а уж нормальные люди с начальным образованием прекрасно понимают оба языка. Посему все эти проценты притянуты за уши. Исключения есть но они незначительные: пару человек в Крыму и пару в Закарпатье.

18. kym

kym Well-Known Member

Це ви так думаєте, а насправді найбільше зараз срає інтернаціоналіст і манкурт - бо він дому не має - він бомж без роду і племені і на смітниках порпається. Націоналіст - патріот має свій дім і пильнує його щоб всяка інтернаціональна зараза не срала йому на порозі

19. VasMT

Так, так... :)))
    Варто тільки поглянуть куди рвали кігті оті "патріоти"...
    А срати націоналіст вміє не гірше большевіста. Варто глянути на вулиці, парки, ліси і ріки. Засрали за двадцять років все, що можна.
    От яскравий приклад націоналізму-патріотизму
    Все решту слова, слова, слова...

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

День школи - то що таке є? :) Мають бути загальні свята, і можуть бути регіональні.

Ні, і ви то самі дуже добре знаєте. В скандинавських країнах теж 99 відсотків можуть дуже добре спілкуватись англійською. Але вона не є (і не буде :)) державною.

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

А в мене є знайомі пенсіонери тут, вони взагалі не балакають на державної. І не переймаются. І така штука - державна теж не переймаєтся :)

а де твій аватар? :)