Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Націоналісти вони. Вони не лише державу будували, але й націю.
    А ваші байки про походження "націоналізму" від "національності" прибережіть для якогось дитсадка. Виставляєте себе блазнем.

• Подобається Подобається x 9
  2. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ну, в них же було в паспорті написано, "5 графа" :) От вони і думають, що "націоналіст" - то звітам :)

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Я точно знаю, що Василь різницю розуміє. Просто за давнім російським звичаєм "валяє ваньку"...

• Подобається Подобається x 1
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Хм.... А от баск - він завжди француз? А бретонець? А каталонець? Мммм? Що вони пережили? Як раз на Францію подивіться, який там "імунітет" проті націоналізма :)

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Ага, тому в Іспанії ліпші автономії - то ті, де керують як раз націоналісти :)

5. forester

forester Well-Known Member

Да хреново Вы "бачите". Как одна из функций ЛЮБОГО государства, даже такого суперпрогрессивного, сверхлиберального и архидемократичного как ваше, входит удержание чего-то и как-то в узде. В противном случае, государство и общество пойдёт в разнос. Так что Ваше "лишь бы кого" совсем не к месту. Вам бы следовало как следует подумать над сказанным, прежде чем писать чепуху...

Я оценил полёт Вашей бессвязной фантазии.

С чего бы? Вроде, пока вы до нас пхаетесь.

Это даже не чепуха, это настоящая чушь.
    Например, приведите пример того как, когда и какая именно национальность сотворила самую мощную державу на сей момент - США?

Нет. Сейчас костяком державы являются пассионарии никак не связанные с национальностью. Это из теории этногенеза.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні, навпаки.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про націю американці? Так. Але нацики вкладають у поняття нації інсій зміст.
    У інтерпретації нациків українська нація дорівнює нації українців. А це далеко не так.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Але,плюньте там привселюдно на американський прапор,гімн,спаплюжте їх героїв,подивитесь,що з Вами буде.

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Це не мої байки, а откровення ваших божків, - Донцова, Сціборського, Липи, Бандери...
    Претензії до них, гаєре...

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

От я і кажу. Всі, хто відчув на собі владу нацят давно вбили осиковий кілок у ту потвору - націоналізм. Іспанія із своїм Франко, Італія із Муссоліні, Німеччина із Адіком, Румунія із Антонеску.
    Вони на собі відчули ото шчістє...

10. Romko

То стверджуєте,що потвори,для котрих країна,де вони проживають - територія і кормушка,типу Ваших ідолів пеерівців - найкращий варіант для країни?
    Значить,по Вашому при владі можуть бути лиш ті,хто ненавидить цей народ,його культуру,його історію,і,який все зробить,щоб побільше знищити представників цього народу?
    Добре,що так думають лиш совки.
    То лузери,ніхто їх до уваги не бере.
    Сьогодні був на Привокзальній.
    Степан Андрійович стоїть і чхає на вас всіх.

11. VasMT

Я ж не затятий нацик харкати де будь. Від чужих прапорів до килиів в своїй Верховній раді.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Ви фігляр, Романе.
    Я сказв, що при дилемі бандити/націоналісти, перші кращий варіант.

12. Romko

Значить,Ви ненавидите ту землю,на якій проживаєте і плюєте на людей,серед яких живете.
    Зрештою,це черговий плювок на мене,на мою дитину,на всіх,доведених до відчаю цією владою людей

• Подобається Подобається x 2
  13. VasMT

Ото справжнє обличча націоналізму. Похєр, що за вухами ріпа, головне що фюрер в мармурі.
    І відчутна "любов" львів'ян... Квітів шкода такому херою...

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Я ненавиджу націоналістів. Якщо Ви ним є, то і Вас в тому числі.
    А Україну не чіпайте...

14. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ви би ще Сталіна вспомнили :)

Жию я в Країні Басків. У влади - НАЦІОНАЛІСТИЧНА баскська партія.

15. VasMT

З радістю, але на мапі СССру нема.

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Хотіла вам карму підправити, але то по-за межами глузду.....

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

А про другу частину того, що я сказала? :) На самої справі націоналізм - то і є патриотизм. Хоча в СРСР примушували всіх говорити одною мовою, слухати одну музику і думати кхем... одну думку :)

17. Romko

Як,біля Оперного стояв підерас,на якого Ви молитесь,то так не пекло?
    Коли Україною будуть керувати люди,яким не байдужа ця країна,а не отакі Василі,що відверто харкають на безногих інвалідів,то ріпи не буде.

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

А я ненавиджу совків.
    Їм місце там,де їх параша - совдеп.
    А Україну не чіпайте.

18. VasMT

Даремно Ви так. Націоналісти (нацисти, фашисти, большевісти...) спочатку гладко стелять, але закінчується все однаково - нищенням незгідних. Своїх же...
    Як нищили большевікі кулаків, нацисти жидів, націоналісти українців...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Ніколи в світі. Прикривається патріотизмом, так. Але мета інша. Ні про яку любов там не йдеться. Тільки про неділиму всеохоплюючу владу.

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

Плюють романи націоналісти, які прикриваючись високими словами про любов до України, заставляють витирати свої харчки простих українців.

19. Romko

Так пише краткій курс .
    Всі країни,де керує національна еліта,процвітають.
    А де ваше улюблене совєцьке бидло - в задниці.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не правда Василю, часи не ті, він, час, вміє розставити все на свої місця
    ше троха і ваші ідолки будуть на смітнику історії
    а мої нє, бо герої

а де твій аватар? :)