Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  2. Ну а то как же, раз человек хороший - значит, украинский националист.

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Чому ж? Вистачає, щоб просто український.

• Подобається Подобається x 2
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А вы все еще полагаете, что ваша оценка действий софорумников - истина в последнй инстанции?
    Я даже теряюсь, чтобы определить уровень морального авторитета, способного ТАК однозначно развешивать ярлыки. По всему выходит - намного выше сказавшего "Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить" ( Матф. гл.7;стих1)

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Я - патриот Украины.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Понятно, что Шикльгруббер, он же Гитлер у вас самый самый герой. Кричите голоснее -"Гитлер - герой, слава Гитлеру герою!"

А Рузвельт и Черчилль - совки, в союзники пошли. Жах!

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Ще раз - ідеться про ДІЇ, вони або є, або нема, і до моєї оцінки не мають нічого спільного.
    Я завжди доволі позитивно оцінював Полковника, але протягом останнього місяця він дуже багато разів брехав - в розумінні що наводив твердження, які були потім спростовані фактами. Це просто констатація факту, яка до ставлення, оцінок та інших субєктивних речей не має жодного стосунку.
    Якщо серьога-очкарік та артобстрєл ображають євреїв - то вони є антисемітами. Це факт. Інша річ - моя оцінка, що це погано. Тут справді можна говорити про мою субєктивність як людини, яка має негативне ставлення до антисемітизму.
    Коротше кажучи, пропоную не маніпулювати поняттями, а чесно визнати, що в деяких випадках ваше субєктивне сприйняття певних осіб змушує вас закривати очі на речі, проти яких ви нібито виступаєте.

8. Чернобылец

По сравнению с вашим уровнем, тут почти все евреи....

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

Не преувеличивайте. Евреи как и все другие нации, в основном умные и порядочные люди. Ну есть один не такой, ну и что? Такие тоже у всех национальностей встречаются.

Извините, это так банально. Даже удивительно, что вам надо это объяснять, что прямо жаль потерянного на это времени. Сразу извиняюсь, если вы вдруг не поняли еще.

Останнє редагування: 7 сер 2013
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тупориле совдепівське передьоргування.
    Для мене герой - Шухевич,мій дід,Бандера.
    А Шикльгруббер - ситуативний союзник УПА.
    Але він не такий огидний,як звірюка Йосько Джугашвілі і весь отой совдепівський строй.
    Я розумію,що для савєцкіхчєлавєкав запах параші - наймиліший.
    То ж їхня родінамаць,послідовників педераста Бланка.

10. серега-очкарик

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да не пыжтесь так, лопнете. На всю масковскую губернию вони будет.:mocking: Правда на форуме посвежеет...

• Подобається Подобається x 4
  12. серега-очкарик

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

За тих я не хвилююсь. Вони, як і ціле тут присутнє кацапське шобло є і антисемітами і українофобами і антиамериканцями. Не дивно. Їх сюди прислали, як казав Жванецький, вони мусять протриматися. Їм, зрештою, за це гроші платять. Але антисеміт, українофоб, антиамериканець, таварішчь Чєрнобілєц. Живе в США, сидить на шиї американських платників податків, бо дістає велфер. Цікаво, як спецслужби США про це дізнаються, чи він піде в бомжі чи поїде на родіну?:mocking:

14. серега-очкарик

15. Romko

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

17. Romko

Логіка залізобетонна.:good:
    Підем далі за нею.
    Шикльгруббер носив штани.
    Значить,якщо Ви носите штани,Ви - антисеміт!
    Ви носите штани,Далекосхіднику?

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

То, что немцы уничтожали евреев не мешало им относится к западным украинцам намного лучше, чем русские.
    Или это слишком сложно для восприятия?:empathy:

19. Чернобылец

Вам видимо трудно понять смысл фразы. Она звучит «лучше относились к людям». Перечитайте еще раз. С ударением «К ЛЮДЯМ» ! От ваших любимых, но они не все западноукраинцы. Все так говорить не могут.

Отдельные не самые культурные и националистично настроенно так говорят.

Так что прав Дальневосточник. А вы туговаты с пониманием. Я ж говорил об этом уже....

20. Romko

Туговато у Вас,Чорнобильцю.
    І зі слухом,і з звичайним здоровим глуздом.
    А що можна чекати від тих,хто тужить за отою парашною родіною - сучою есесерією.
    І хіба совки - люди?
    Хіба можна назвати людьми тих,хто,маючи зброю в руках,не знайшов в собі духу повернути її проти большевицького режиму?
    Максимум,на що вони були здатні - масово дезертирувати.
    А зараз ще сміють дзявкати,плюючись на тих,хто з тим режимом боровся.

а де твій аватар? :)