Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Уважаемй пан Ромка!
    Давайте все-же не путать языковые нормы русского и украинского языков. И уж тем более - подводить под это политическую основу.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Що - звичайна неграмотність?
    В сукупності з багаторазовим виливанням совдепівських помоїв з агітпропу?
    Не повірю.

3. Дальневосточник

Ось що пише Wiki
    У деяких слов'янських мовах (російській, польській, чеській, словацькій) вживання прийменника «на» в сполученні зі словом «Україна» є єдиною нормативною формою як виняток із загальних правил — перед назвами більшості інших країн у них вживається прийменник «в».

Панi Un.Known може сказати за чеську, пан Agaton - за польску - чи ТАК насправдi.
    За росiйську можу сказати i я - це прийнята в мовi форма - як, доречi, прийнято в нiй "на Кубу, на Кипр"... :)
    I ще -
    Як умру, то поховайте
    Мене на могилі
    Серед степу широкого
    На Вкраїні милій....

• Подобається Подобається x 3
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Так, ніби вам не відомо, що для острівних держав правило інше. От ніби нормально-нормально, а часом таки зманіпулюєте :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

На Японию?
    На Австралию? ;)

:good:

6. Bambook

Австралія - не острів, так само як в Австрії не буває кенгуру.
    Щодо Японії - аж самому цікаво стало. БУде вільніше з часом - тра буде побабратися в цьому.
    Але наразі ми відходимо від теми. Скажіть но, як послідовний противник націоналізму, ви готові засудити російських націоналістів нарівні з українськими?

7. Дальневосточник

Вже не раз про це писав. Навiть - нещодавно.
    Саме ТАК - це "одного поля ягоди" - i мiсце їм на смiтнику iсторiї

8. Bambook

Тоді я так і не розумію, навіщо ви їм постійно плюсуєте?

9. Romko

Та ні.
    На смітярці місце совкам,з їх смердячим агітпропом.
    І історія вже це довела?
    Де ваш серсер?
    На смітярці історії.
    А росіянин,для якого Росія - Батьківщина,достойний поваги.

10. Дальневосточник

Надеюсь Вы не полагаете, что составленное вами о софорумниках мнение есть истина в последней инстанции?

Я - русский. И моя Родина - Украина. Именно потому я и не хочу отдавать свою Родину на поругание националюгам - что суть их идей - тоталитарный совок.
    А я хочу видеть свою Родину процветающей. ТАКой, в которой достойно будут жить мои дети и внуки. Да и сам я хочу достойной жизни - в Украине. Иначе - давно бы уже смотался в какие-нибудь России\Англии\Австралии с Новыми Зеландиями и "любил" бы оттуда Украину до нестями... :facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

значить ви проти вступу України в Митний союз?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

тобто ви як прогресивний рускомовний українець галасуєте за вступ України в ЄС?

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

значить ви визнаєте шо УПА-герої, такі самі як і справжні бійці ЧА?

12. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

А теперешний агитпром Вам нравится? :)
    Предположу, что, таки да.
    Это ведь европейские и американские технологии используются для промывания Ваших мозгов, а значит это должно нравится априори :haha:

Уже, кажись, сотый раз разговариваем на эту тему. Все вроде понимают, что украинская "элита" живет за счет разворовывания и развала построенного при СССР.
    А обычные граждане используют газ и свет только благодаря коммуникациям построенным при Союзе.
    Так продолжается уже более 20-ти лет, но при этом только ленивый не плюнул в свое прошлое и не рассказал, как же тогда было плохо.
    Когда на Украине построят хоть один украинский завод тысяч на десять рабочих мест, вот тогда можно будет говорить об отправке советского оборудования на помойку истории.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Dobrodiy, а рускі з успіхом промивають ваші моцки

14. Дальневосточник

Да.
    Нет.
    Поясню - еще раз (в который раз!)
    Ни ЕС - ни ТС не будут решать проблем Украины. Смотрим на Запад (Болгария, Румыния) - смотрим на Восток (Белоруссия).Вот наша судьба в этих союзах.
    Никто, кроме нас поднимать Украину не будет. Повторю - никто кроме нас. Самих.
    Кто и почему поддерживает движение на Запад или на Восток? Как я думаю - на Запад смотрят те, кто собирается покинуть Украину - без хлопот и забот перебравшись в более благополучные страны. Им нет дела до "лузеров", оставшихся в Украине. Пример - Балтия, Польша. Вам это нравиться? Вы претесь от этого? Я, простите. нет. Теперь - на Восток. За выступают те, кто надеется вернуть хотя бы часть того, "советского". Мечты, естественно, тщетны. Ничего, кроме консервации существующего порядка вещей с одновременный ухудшением экономической обстановки ТС нам не принесет. А это даже хуже, чем жить на половичке у барского крыльца ЕС.

Я сформулирую иначе - не все в КА и УПА - преступники. Я в полной мере поддерживаю Закон Украины - в котором воины УПА уравняны в правах с ветеранами КА. А что до "вождей" с обоих сторон - то увы! Вынужден вас огорчить - нет у меня к ним почтения и уважения.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Dobrodiy, е. Добродію, після тоголиха шо наробила Росія в Україні, вони повинні надавати нам газ на протязі 300 років безплатно

16. Dobrodiy

А как эти утверждения связаны с тем, что русский человек живет на Украине и считает ее своей родиной?:dntknw:
    Что-то с логикой у Вас стало:facepalm:

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви заставляєте мене плакати.....невже...
    ше якийсь час тому ви казали шо мій дід злочинець.... :cry:

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:24 ----------

Добродію, я думав ви троха мудріший...
    нема значення якою мовою говорить людина
    має знапчення за шо він галасує, за бандитів чи за нормальних пацанів...
    правда з останніми напряг....

18. Dobrodiy

С какого перепугу интересно?
    Все беды Украины от собственных "сынов народа", которые при власти.
    А международные долги СССР не Россия на себя взяла? Не?

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Та не, я дурак дураком :yahoo:
    Но мне всегда интересны разные точки зрения и факты с разных, так сказать, воюющих сторон.

Так покажите нормального, я за него голосовать буду.:rock:

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Добродію, не хочу вам хамити, але ви тупий як валянок або ним прикидаєтесь
    скільки вам років шо розум і досвід не дозволяє зрозуміти елементарне?

най модератори пробачать мою тимчасову слабкість.... :pardon:

20. Romko

То Ви є справжній український націоналіст.
    Невже будете заперечувати,що лише люди,для яких Україна є Бвтьківщиною,а не кормушкою,люди,які будуть вболівати за неї і дбати про її інтереси і про економічну незалежність,про добробут і захищеність її громадян(не насєлєнія) ,повинні керувати Україною?

а де твій аватар? :)