Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не можу зрозуміти екстазного лібідо до націоналізму. Всього навсього. І не починайте розповідати про любов до нації...

• Подобається Подобається x 5
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Неправда, перечитайте мой пост....
    Но суть в том, что как только у вас заканчиваются аргументы, этот у вас всегда традиционно последний.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Аргументи?
    Сотні,тисячі свідчень ще живих моїх сусідів,що пережили катування енкаведистських звірюк - не аргумент?
    Правда,для совків це лиш ще одна причина восхваляти пабєду їх смердячого режиму.
    Та Ви маєте рацію,цей аргумент,для мене переважує всі решта.
    Тому що це біль моєї дитини.Тому що ми з нею приречені здохнути в тому лісі.
    А причина одна - недолугість совєцької "медицини",як прямицй наслідок недолугості всього отого ублюлочного совєцького режиму.
    Ми мали шанс вирватися з постсовка,якби до влади прийшла національна еліта,а не совдепівські огризки,для яких Україна - не Батьківщина.

4. VasMT

А вона ,сцуко, взяла і не прийшла... Десь видно у блуд пішла... Еліта... Національна... Козівська...

• Подобається Подобається x 4
  5. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ваш сраказм, чи то сарказм, попахує, м"яко кажучи, нещирістю. Біда демократії в тому, що 1 людина = 1 голос. Але, на жаль, недолугих глядачів дому2 значно більше ніж тих, кого можна назвати елітою нації. Тому цинізм і гівнистість завжди будуть при владі. При підтримці експертів-глорів, які вважають, що поїли всі розуми.

P.S. Експерт - людина, яка перестала думати, ібо ЗНАЄ

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Справжня еліта була винищена совдепівським ублюдкамм.
    Ці тварюки знмщили Коновальця,Петлюру,того ж. Бандеру. підло,зрештою,як і годиться червоним скотам.
    Тисячами вимордовували в таборах,винищивши цвіт нації .
    А у відповідь на Ваш плювок на оту братську могилу в Козівці,де позований мій дід з побратимами,відповіла сама історія.
    Тисячі могил нєізвєстним насильникам і вбивцям стоять занедбані забуті.
    Тоді,як могили справжніх борців за Україну завжди доглянуті.
    Як доглянута могила. мого діда.
    Так і потрібно!.
    І це найвагоміший аргумент моєю правоти.
    Людська пам'ять.

7. VasMT

Основний принцип націоналізму - підпорядкованість особистих інтересів індивідуумів інтересам держави, керованої диктатором, при підтримці якоїсь групи відданих (партія, організація, клан, сім"я...).
    Якиу пропорцію пропонуєте ВИ?
    Один до п"яти тим, хто вклікає перед пам"ятником найдорожчому пам"ятнику малоросліку Попелю і 1 до 0,1 тим, хто вклікає перед малоросліком Леніним?
    Чи не багато честі...

Я, Романе, не некрофіл, як Ви, і не про могили вів мову.
    В мене завжди одне і те саме питання - чому Ти не зробив так, щоби було по твому?
    Хто винен?
    Я завжди звинувачую себе, і стараюсь змінити зроблене/не зроблене мною...
    У Вас є залізобетонна відмазка - міфічний совок.

• Подобається Подобається x 4
  8. thinkers

Вам що націоналізм, що нацизм... Не заморочуєтется, бачу. Епатаж ваше всьо:)))
    Залежить від зрілості нації.
    Назвіть принципові відмінності між тими, хто "вклікає" перед пам"ятниками і тими, хто "вклікає" перед властьімущими

9. VasMT

Вся відмінність їхня тільки в державності другого і бездержавності в першого. Але це було актуальне в минулому столітті. В сучасній Україні націоналізм набуде всіх рис своїх давніх партайнгеноссе: большевізму, фашизму, нацизму.
    :)))
    На колір, на вагу, на запах...!?
    Порівняння некоректне. Я вказував на повну ідентичність моральних та етичних принципів попельо- і ленінолюбів.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Націоналі́зм — ідеологія і напрямок політики, базовим принципом яких є теза про цінність нації як найвищої форми суспільної єдності та її первинності в державотворчому процесі. Відрізняється різноманіттям течій, деякі з них суперечать одне одній. Як політичний рух, націоналізм прагне до відстоювання інтересів національної спільноти у відносинах з державною владою.

У своїй основі націоналізм проповідує вірність і відданість своїй нації, політичну незалежність і роботу на благо власного народу, об'єднання національної самосвідомості для практичної захисту умов життя нації, її території проживання, економічних ресурсів та духовних цінностей. Він спирається на національне почуття, яке споріднене патріотизму. Ця ідеологія прагне до об'єднання різних верств суспільства, незважаючи на протилежні класові інтереси. Вона виявилася здатною забезпечити мобілізацію населення заради спільних політичних цілей в період переходу до капіталістичної економіки.

В силу того, що багато сучасних радикальних рухів підкреслюють своє націоналістичне забарвлення, націоналізм часто асоціюється з етнічною, культурною та релігійною нетерпимістю. Така нетерпимість засуджується прихильниками поміркованих течій у націоналізмі.

11. thinkers

В Україні слова націоналізм чи фашизм стали банальними популістськими лозунгами без жодного підгрунтя. Головне - встигнути першим обізвати опонента.
    А щодо
    , то зверніть увагу на те, що не було у нас жодного націоналіста, який би пропагував експансію, тільки захист.
    Коли до вас в хату лізе сусід повчити дружину манку варити, ви будете проти? Якщо так, то ви латентний націоналіст.

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

Замість того, щолби всоте постити вікіпедіївську фігню, вдумались би в самую суть.
    Виділене якраз і являє собою основний принцип - підпорядковування прав та свобод індивідуума інтересам держави. Все решта - бантики та цвітуючоки на коробочці. Суть одна - всіх в стрій, в стойло і в ногу... Під єдиноголсну "Зродились ми...!"

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я вдумався, а ви?

14. Romko

Некрофілом є саме Ви,Василю.
    Бо повторюєте міфічні бздури напівзотлілого серсеру,що ніяк не може заспокоїтись в своїй могилі.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну ви ж виявляєте екстаз плюсами російських націоналістів? Самі себе не розумієте? ;)

• Подобається Подобається x 3
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю, хтів би м почути ваш коментар до цитати, зокрема і до слова "суспільної", а заодно і про "суспільство"

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, ви ж не дурна людина. Вірю, що ви не некрофіл, як і Ромко не некрофіл. Але, що ви зробите, коли 55-60% населення є некрофілами.
    І вони будуть до скону вибирати між бандою гопників і пєтямі сіманєнкамі.
    Понадіялись, що в 1991 році виберуть когось, хто розпочне будівництво цивілізованої держави. На жаль, некрофіли мали іншу думку. І чим дальше тим гірше. І я ще і ще раз буду повторювати: в 70-80 роках минулого століття Україна була на порядок більш цивілізованою і більш українською ніж зараз. Попри совок. Який зараз просто пертворився на кримінал. Що може зробити нещасний Ромко? Місько? Стефко?
    Некрофіли реанімації не підлягають. А їх більшість. Розумні люди на кшталт Андруховича і Рябчука молять українців - відсічіть гангрену.
    Я б пропонував, як кажуть в хірургії, в межах здорової тканини. Тобто по Збруч.
    Хоча боюсь, що вже пізно... Та й нікому...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

думаю, то як мінімум громадянська війна, тобто хірургічне втручання, най Бог боронить

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чому ви так думаєте? Ось розділились з Росією, можна розділитись і з псевдоукраїною. Бо, боюся, альтернатива - це або російська губернія або донецький паханат. Думаю, навіки-вічні. Бо ні з Харкова ні з Донецька ні з Києва України не вийде. Коли вже не вийшло за 22 роки.
    І дуже велика ймовірність що чума рускаґа міра поповзе (якщо вже не поповзла) до західних кордонів...

20. VasMT

Навіть Ваші кумири, не зважаючи на перевагу СССР і Рейху, щось РОБИЛИ. А зараз щось РОБИТИ ще легше. Ніхто на блюдці не принесе, не соціалістична держава. Виключно самому. Чекати поки хтось створить для тебе умови - шлях паразита, а не активного члена суспільства.

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Щоби не лізти в дебрі, наведу аналогію: "весь советский народ в едином порыве". Ось, що мається на увазі в даному контексті. А це насилля над свободою особистості. Бо, щоби досягти "единого порыва" використовується диктатура.
    А я цього не хочу.

а де твій аватар? :)