Націоналізм-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Невстранец, 15 лип 2013.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Дійсно веселішої історії не придумаєш. Опозиція в ОУН повелася на фальшивки МГБ. Ніби написані Василем Куком.
    І двійкарі поспішили опублікувати фальшивку в газеті "Український Самостійник"
    В 90-х роках Василь Кук спростував, інформацію, що він відсилав т. зв. "Волю Краю"

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так чи не так, але ОУН розпорошилась на хуторські партєйки із своїми вождями на чолі. Партєйки ці, в силу своїх міжусобиць, своєї малочисельності та далекої закордонності не мали впливу ні на політичне життя України ні на свідомість мас. Тому сенсу ліквідовувати Попеля задля зниження впливу ОУН на Україну не було.

• Подобається Подобається x 3
  3. Dred

Dred Well-Known Member

То шо Бандера вже не цінний агент:mocking:

4. VasMT

Вам важко даються логічні функції? Почніть з простого

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

У Ваших ідолів,Василю була інша думка.
    Тому Бандеру і знищили.
    Підло,в дусі совєтів.
    Вбивцю Сташинського засудили,як кримінального злочинця..

6. VasMT

Можете її озвучити?

• Подобається Подобається x 2
  7. Romko

Вони її самі озвучили,підфславши вбивцю.
    З логікою у Вас не все гаразд,Василю.Може варто почати з найпростішого?

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

Невже? Мабуть добре заховався Бандера, що не могли знайти...

9. Romko

Я розумію...спека...тут,в лісі навіть нет глючить...
    То,Вам тепер видаєцця,що соівти не підіслали перекинчика Сташинського,щоб вбив Степана Бандеру?
    Спробуйте лід прикласти...

Останнє редагування: 4 сер 2013
  10. Romko

Феномен Степана Бандери

І чому його бояться українофоби?

11. Dred

Dred Well-Known Member

Мені нормально а от вам я бачу важко даються:).
    Ну так, що Бандера цінний агент?

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  13. forester

forester Well-Known Member

Ну, фильмы про ментов - урок оставим на совести украинцев и телекомпании НТВ, а, вот про фильмы о ВОВ можно было бы поговорить.
    Странные у Вас они оставили впеатления, но те, с которыми я так или иначе знаком, никак не были вязаны с прославлением героев-чекистов. Один из крайне не многих фильмов подобного рода знакомый мне это "В августе 44-ого". Да и там разговор не о чекистах, а о СМЕРШе. А из последних просмотренных мною "Брестская крепость", "Белый Тигр" и "4 дня в мае" никаких прославлений чекистов я не видел.
    Что позволяет мне подойти с сомнением к Вашим заявлениям о прославлении чекистов, и уж тем более сомневаться в тенденциозности таких подходов наших режисёров.
    И ещё, что касается лжи... Напомню, что Вы упомянули о художественных фильмах и сериалах, где режисёр имеет полное право на собственную художественную интерпретацию фактов. Это нормально.

А что именно замалчивается? Ну, лично я не слышал ни одного какого-то нового факта, кторый бы был известен европейским историкам, но замалчивался у нас. Или в России как-нибудь скрывали бы факты иной трактовки исторических событий, нежели в нашей государственной историографии. Книги Солонина и даже Резуна лежат в магазинах в свободном доступе. Бери, читай, никаких препятствий.

Отчасти Вы правы. Но лишь отчасти.

Ну, к слову говоря, такой подход к истории общеизвестен. И это вполне нормально. Хотя Вы сильно утрируете этот подход. Современные учебники истории ничуть не замалчивают нелицеприятные факты в нашей истории. Правда они и не педалируют их, как , скажем, это демонстрирует здесь пан Ромку.

Стоит ли винить Россию в том, что она использует то, что распространено повсемест но?
    Я бы принял Ваши претензии, если бы у россиянина не было доступа к историческим источникам, в том числе и альтернативным. А так... любой интересующийся историей в России может найти практически любую информацию по интересующимся вопросам, и, следовательно, упрёки в однобокости представления исторических событий лишены всякого основания.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

:)))
    Казкар Ви, Ромко.
    Не став чувак взірцем за п"ятьдесять з гаком років, і тут, бац... задрижали українофоби, перелякались...
    От тільки українцям отой трухлявий націоналізм ні до чого.
    Більше "чудес" він натворив за життя...

• Подобається Подобається x 4
  16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Белiньского вашего забыли добавить. Неслабое трио клоунов получится

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я так и знал, что вы что-то запостите...
    Когда вы перестанете путать Луганск со всей Украиной?:dntknw:

18. Romko

Вже те одне,що мастурбуючі на совок,при одній згадці про нього зходять слиною зі злості,тішить серце.
    Степан Бандера - Герой України.

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Націоналісти ніколи не були при владі.
    А смердячі совки вже накерували.
    Щоб всі вони парашним запахом бальніц вдусились,гидь.

19. VasMT

Ромку, кількість еякуляту, який продукуєте Ви, згадуючи нацят, та кількість слини у бік союзу, незміримо більше... Уявляєте, як тішиться серце у когось? :)))

От тільки Україна в даному випадку повинна писатись із малої літери і з букви "О" на початку слова...

Бог не витримав би того глуму і знищив би Землю...

20. Romko

Ви знаєте причину моєї ненависті до совка.
    Хоч,розумію,що в тих,хто ностальгує за ним,серце тішиться і,як моя мала корчиться з болю.
    Нічого дивного.
    Для мене це надто особисто.
    Чорнобилець недавно харкнув на нас,сказавши,що я перетворив мою проблему на прапор.
    Ні.
    Це просто моє життя.

а де твій аватар? :)