Нація, що спивається...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Deus igrok, 15 січ 2008.

?

Чи вживаєте алкогольні напої (не стосується пива) ?

1. Так

19,0%
  2. Інколи, на свята

60,5%
  3. Не вживаю взагалі.

20,5%
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

:haha::haha::haha:

...вона починається , коли хлопакові з сусіднього села хтось кулко в мопеді спустив.
    Ну тоді Стьопа - чий мопед був , і почав всіх "канкрєтна" бити.
    Ще обовязково мусять розібрати паркан і розбити "усєлок" музикантам.....:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 7
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а тіки шо пісенька якраз була відповідна...
    брати гадюкіни -- весілє :mocking:

може включити повторно? :blush:

• Подобається Подобається x 4
  3. Не! Лучше "Роксоляна"!:dance2:

• Подобається Подобається x 2
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не вірю. Дайте ссилки :ireful1:

5. Веда

Веда Well-Known Member

Вороне, життя вирує не тільки у межах Інтернету.:) Приїдите до Донецька, дайте знати - ссилок буде .... море.;)

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви Ворона не знаєте...
    Як налетить - всі пити горькую почнуть.:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У рамках дослідження науковці опитали понад 200 тисяч учнів 5-го, 8-го та 10-го класів із 41-ї країни світу. За результатами отриманого матеріалу вчені склали список країн, починаючи тими, де явище підліткового алкоголізму набуло особливо загрозливого масштабу. Перше місце - за Україною, де 40% підлітків вживають алкогольні напої принаймні раз на місяць. На другому опинилися молоді ізраїльтяни з 28% любителів горілчаного. Далі в списку - Чехія. Російські школярі посіли 15 сходинку, а замикає список Ісландія та Ірландія. Про це повідомляє Deutsche Welle.

http://elvisti.com/node/73302

• Подобається Подобається x 3
  8. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я цієї гілки не читав, але хочу зауважити щодо постановки питання для голосування: я вважаю пиво більш шкідливим, ніж вино.

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Натко, а чогось тверезішого до Дня ангела не знайшлося? ;)

Останнє редагування: 4 лют 2009
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну якщо тільки раз на рік на День Ангела випити келих доброго вина, то можна, але якщо щодня і по-пляшці бурди тоді єнча розмова.:pardon:

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://tsn.ua/ua/bin/video.php?media_id=108019&section_id=400&article_id=47056
    країні кожен другий старшокласник двічі на тиждень пиячить. Чим приваблює підлітків зелений змій і чи ви упевнені, що вашої дитини серед них - немає?

В ту ж серію:

12. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не пiй Ясю води ,тобі вода шкодi, лепшь напiй вина тобто медицина. Аквавіта горілку звали-жива вода. Буває кепьска вода
    (частіше ніж пиво) буває погана горілка, дурень і в церкві голову се розіб'є.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

спивается и вымирает ... дело в том что мы тут относительная верхушка нации, а большинство нацияформирующих элементов - люмпмены и селюки (извините за грубость речь не о рабочих и селчанах а именно как я написал) в деревне на одного нормального подростка 10 как минимум наркоманов и пьяниц, в городе еще больший отрыв ... при планировании застроя нашего города уже учитывается снижение кол-ва населения ............. так что вот так ..

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

2 artobstrel скажу за Россию. Тоже поселки вымирают- интересное наблюдение старушки:
    Первыми померли те кто быт.химию пили за ними те кто чернила- ( фруктово выгодное), теперь любители самогона вымирают. Глядишь одни нормальные мужики в поселке останутся.
    PS
    Только бы китайцами не заселили .Эти синюшные пока не помрут детей грабят , девок обижают , чего их жалеть.Cамое говенное то что они избирают нам демократическую власть .

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо в це число Ви включаєте сільських підлітків західної України, то помиляєтесь.
    Тут підліток наркоманом може бути лише 1 на 30-40 чоловік, всі решта або навчаються, або працюють. Духовність та культура їхніх батьків в цьому має основну роль.

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

У фінiв це біда генетична кельти та візантійці до алкоголю більш устойчіви.
    Ні чого не розумiю у генетице повторяю чужі думки але якось то сходиться.

17. artobstrel

да я не спорю, только нам от того не легче,

Вы лучше меня знаете сколько из них за бугром находится их просто меньше ... что ж до высококультурности то тут скорее исторически сложилось что на ЗУ в основном все вертится вокруг собственного хозяйства, то есть от деда к отцу, от отца к сыну, одна и та же земля на которой арбайтать надо, тут не до выпивки и прочего, на востоке много сел которые возникли на пустом месте как человеческие ресурсы для колхоза, колхоз - развалился, работы не стало, чтоб свою землю поднять надо и клепку мати и начальный капиталец хоть какой нить, а того есть не у всех, вот и деградируют ...

18. nastinka

nastinka відсутня

і шо?
    якшо ви розглядаєте цю тему, ви зможете змінити шось внести лепту того щоб хоч хтосб перестав "бухати"?)
    алкоголіки є, були і будуть! незалежно від того проти ви, чи за!
    хтось вживає, хтось ні. хтось курить, то його особиста справа!
    хтось хоче себе в гроб загнати ну то перепрошую "флаг в зуби! :)
    не те щоб я просто хочу сказати погане, просто обсуджуючи це на форумі нічого не змінить :)
    єдине шо обідно..тепер коньяк пальоний...і цигарок нормальний нема :)
    а так випити віски раз в тиждень після щоденного 12-и годинного дня не є такою великою проблемою...
    хоча тих людей що підсідають на спирт...шкода..вони або з жиру бісяться, або з горя. :sad:

ну то моя особиста думка ;)

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нє!
    Їх ТАКими завезли в Україну! :morning1:

20. artobstrel

а побазикать? и кто что может изменить в ветках История, политика?

ну не совсем, например если я сопьюсь или не буду пить уже на статистику повлияю )

обидно что человек у которого такая фотография в профиле этим обижается ... ;)

а никто из этого проблему не делает ...

осьо ды, опять вы со своей интеграцией, в какую Украину? у нас например огромное количество переселенцев с ЗУ , опаньки, у моей жены дедушка переехал после войны с ЗУ, так что с заселением не тарапитесь

наспивуючи... мореее мореее край бездоооныый ;)

Останнє редагування модератором: 4 лют 2009
а де твій аватар? :)