...вона починається , коли хлопакові з сусіднього села хтось кулко в мопеді спустив. Ну тоді Стьопа - чий мопед був , і почав всіх "канкрєтна" бити. Ще обовязково мусять розібрати паркан і розбити "усєлок" музикантам.....
Вороне, життя вирує не тільки у межах Інтернету. Приїдите до Донецька, дайте знати - ссилок буде .... море.
У рамках дослідження науковці опитали понад 200 тисяч учнів 5-го, 8-го та 10-го класів із 41-ї країни світу. За результатами отриманого матеріалу вчені склали список країн, починаючи тими, де явище підліткового алкоголізму набуло особливо загрозливого масштабу. Перше місце - за Україною, де 40% підлітків вживають алкогольні напої принаймні раз на місяць. На другому опинилися молоді ізраїльтяни з 28% любителів горілчаного. Далі в списку - Чехія. Російські школярі посіли 15 сходинку, а замикає список Ісландія та Ірландія. Про це повідомляє Deutsche Welle. http://elvisti.com/node/73302
Я цієї гілки не читав, але хочу зауважити щодо постановки питання для голосування: я вважаю пиво більш шкідливим, ніж вино.
Ну якщо тільки раз на рік на День Ангела випити келих доброго вина, то можна, але якщо щодня і по-пляшці бурди тоді єнча розмова.
http://tsn.ua/ua/bin/video.php?media_id=108019§ion_id=400&article_id=47056 країні кожен другий старшокласник двічі на тиждень пиячить. Чим приваблює підлітків зелений змій і чи ви упевнені, що вашої дитини серед них - немає? В ту ж серію: Поки батьки не бачать, діти стають вбивцями 1 лютого / 0:08:07 Батьки добре бачать, коли б'ють власних дітей 30 січня / 0:05:50 Поки батьки не бачать: діти з головою поринають у субкультури 28 січня / 0:06:53 Поки батьки не бачать: діти підростають 27 січня / 0:07:06 Діти лаються матом 26 січня / 0:06:33 Підліток вбив бабусю через мобільник
Не пiй Ясю води ,тобі вода шкодi, лепшь напiй вина тобто медицина. Аквавіта горілку звали-жива вода. Буває кепьска вода (частіше ніж пиво) буває погана горілка, дурень і в церкві голову се розіб'є.
спивается и вымирает ... дело в том что мы тут относительная верхушка нации, а большинство нацияформирующих элементов - люмпмены и селюки (извините за грубость речь не о рабочих и селчанах а именно как я написал) в деревне на одного нормального подростка 10 как минимум наркоманов и пьяниц, в городе еще больший отрыв ... при планировании застроя нашего города уже учитывается снижение кол-ва населения ............. так что вот так ..
2 artobstrel скажу за Россию. Тоже поселки вымирают- интересное наблюдение старушки: Первыми померли те кто быт.химию пили за ними те кто чернила- ( фруктово выгодное), теперь любители самогона вымирают. Глядишь одни нормальные мужики в поселке останутся. PS Только бы китайцами не заселили .Эти синюшные пока не помрут детей грабят , девок обижают , чего их жалеть.Cамое говенное то что они избирают нам демократическую власть .
Якщо в це число Ви включаєте сільських підлітків західної України, то помиляєтесь. Тут підліток наркоманом може бути лише 1 на 30-40 чоловік, всі решта або навчаються, або працюють. Духовність та культура їхніх батьків в цьому має основну роль.
У фінiв це біда генетична кельти та візантійці до алкоголю більш устойчіви. Ні чого не розумiю у генетице повторяю чужі думки але якось то сходиться.
да я не спорю, только нам от того не легче, Вы лучше меня знаете сколько из них за бугром находится их просто меньше ... что ж до высококультурности то тут скорее исторически сложилось что на ЗУ в основном все вертится вокруг собственного хозяйства, то есть от деда к отцу, от отца к сыну, одна и та же земля на которой арбайтать надо, тут не до выпивки и прочего, на востоке много сел которые возникли на пустом месте как человеческие ресурсы для колхоза, колхоз - развалился, работы не стало, чтоб свою землю поднять надо и клепку мати и начальный капиталец хоть какой нить, а того есть не у всех, вот и деградируют ...
і шо? якшо ви розглядаєте цю тему, ви зможете змінити шось внести лепту того щоб хоч хтосб перестав "бухати"?) алкоголіки є, були і будуть! незалежно від того проти ви, чи за! хтось вживає, хтось ні. хтось курить, то його особиста справа! хтось хоче себе в гроб загнати ну то перепрошую "флаг в зуби! не те щоб я просто хочу сказати погане, просто обсуджуючи це на форумі нічого не змінить єдине шо обідно..тепер коньяк пальоний...і цигарок нормальний нема а так випити віски раз в тиждень після щоденного 12-и годинного дня не є такою великою проблемою... хоча тих людей що підсідають на спирт...шкода..вони або з жиру бісяться, або з горя. ну то моя особиста думка
а побазикать? и кто что может изменить в ветках История, политика? ну не совсем, например если я сопьюсь или не буду пить уже на статистику повлияю ) обидно что человек у которого такая фотография в профиле этим обижается ... а никто из этого проблему не делает ... осьо ды, опять вы со своей интеграцией, в какую Украину? у нас например огромное количество переселенцев с ЗУ , опаньки, у моей жены дедушка переехал после войны с ЗУ, так что с заселением не тарапитесь наспивуючи... мореее мореее край бездоооныый