Бідні гості... Ми були на одному весіллі, де була лише солодка газована водичка, навіть звичайної не було. Ми звідти з іще однією коліжанкою змилися до бару поруч на вино. Усі, хто так не зробив потім молодим відгуки свої висловлювали, їм шлунки поскручувало... І ми тоді з чоловіком подумали, що добре, що ми батьків послухали. Але п'яного в нас на весіллі не було жодного! І ми цим дуже пишалися.
Я люблю будь яке віскі .І кожний раз купляю різне , як і пиво , або вино. Але my favorite -це Glenfiddich. Single malt шотланське віскі. В 20:53 з файної забави не повертаються.
Залежить, о котрій почати... А забава файною була! Не сумнівайтеся! ЗІ: на годинник глянув, аж коли до хати вернувся.
А я от не розумію взагалі, навіщо людина п'є отруту ? Насолоджується? То чим? Тим що яд проникає в клітовини головного мозгу та понижує функції мозку? Гарна забава... Чи викликає дужу веселість? Та це ж не веселість. Веселість - це коли вам розказують анекдот і ви смієтесь, це коли ви граєтесь зі своїми дятлахами - усміхаєтесь, смієтесь. Ось це настояща веселість та розвага. А то...
а нащо ви дихаєте отруєним повітрям? воно потрапляє в кров через легені, а серце розганяє по цілому організму, в тому числі до клітин головного мозку...
Всьому має бути міра!!! Не тра напиватися як пацє, але грам 50 хорошого коньячку колись рекомендував лікар мамі після оперції на серце. Казав шо мама буде жити поки коньяк питиме. Живе слава Богу досі і звісно шо не забуває про своїх 50гр. щодня . Особисто я шось жодного разу в житті не була п*яною (чим горжуся) і не можу зрозуміти який кайф у тому аби нахлятися до стану поліна... Щодо нації яка спивається... то ще з часіві козаків... на жаль...
ех якби ж то крайнощі... на всіх забавах все починається з "паро крапель за здоровлє, удачу іт.д.", а чим закінчується? Нє ну якщо всі присутні мають почуття міри то всьо гуд... але завше знайдеться якийсь кард, або паро кадрів якого( яких) тра провадити до хати... чи просто чекати поки проспляться і троха оклигають...
А я й не пью. Так що зі мною у оточуючих проблем з цього приводу немає. Стан алкогольного сп'яніння на собі не випробувала ні разу і не збираюся. Та бачити чи спілкуватися з тими, хто в цьому стані знаходиться (і при цьому вважає, що він чі вона у нормі), на жаль доводиться.... Приємного у цьому немає. Згодна на усі 100. І дуже часто навідь одна така поршива вівця може людям на вечірці настрій зіпсувати, і весілля на бійку перетворити... Я вже не кажу, як тим діточкам, де тато (а зараз часто і мама) приходять додому напідпитку і при цьому ввмажають, що вони у нормі... Я не так давно розмовляла з хлопцем, який підсів на голку. Хлопчина дуже здібний до наук, добре вчився, хотів до вузу вступати... Питаю його, що ж сталося? А він розповів сумну історію. Тато пив (я його батьків знаю, тато вважав, що він знає міру, навідь хизувався цим, а на мій розсуд він просто п'яничка), приходив додому і починав "виховну роботу". Він вважав себе тверезим, нормальним, але... Жінка не витримала такого "нормального" спілкування, теж запила. Ні, вона не п'яничка, але... Син не витримав, почав рідко бувати вдома. Він для себе чітко уяснив - пити огидно. Так в його житті з'явилися наркотики... Зараз його мати й батько у відчаї: у сина є підозра на СНІД. А хто винен?
Отакої! Скількім же моїм друзям весілля знову грати ! А то незачет Ой, і нам потрібно повторити... Я никак не могла понять соль анекдота: - Не знаю який він тамада, але бійка вашому весіллю гарантована!Спасибо, Пупер, ситуацию прояснили
Культура пития должна быть... Раньше я пил вся кую гадость. Теперь перешёл на максимально качественные по карману вино-коньячные изделия. Нет ничего лучше ОДНОЙ хорошой бутылки коньяка, на хорошую маленькую компанию. Правда если не хватит можно и шампанским допить... но это уже другая история. Пить надо, но не напиваться. А то будете как полковник.
надаю перевагу напоям без фарбників.... цироз печінки буває не через горівку, а через оксид міді, який містить в не надто хороших "кольорових" напоях...
цероз печінки буває не тільки через оксид міді... моя тітка в житті не вживала алкоголиних і слабооалкогольних напоїв і померла від церозу печінки. а є багато алкоголіків які пють не тільки горілку, а й аценот і т.п. і живуть набагато більше років. і де тут правда???
Чому зразу отруту? У Біблії сказано: і вино веселит серце человіка. На всіх весіллях, де ти бував, була бійка? То було вино? Чи лише "живчик"? Ґльорію без вина уявити тяжко. Гм... Мені здавалося, що ми на "ти". Чи поки я тут, щось помінялося?