Задорнов говорить, аби посміятися... Ніби невідомо, котра з націй є нацією алкоголіків? Крім того, у кого на тб алкоголіки та п'яні хороші, приємні люди? Привітні та хороші... Я надто добре пам'ятаю своїх однокласників, що до чортиків напивалися. Таке куштувати в 14 явно зарано. Про що ти говориш? Чим займаються українські чоловіки, поки їхні жінки по заробітках їздять?
я до чортиків не напивався, тим паче -- у школі... думаю, що тим самим, що і жінки по закордонах -- заводять нову "другу половинку", суто для сексу... я веду до того, що не варто робити проблему з алкоголю і давати поради "чим пізніше, тим ліпше"; бо ти не любиш алкоголю, а не любиш скоріше за все через те, що організм твій такий -- не сприймає... додам. це як "боротьба з наркоманією"... батьки думають, що їх діти не вживають наркотики, а підлітки думають, що в наркотиках нічого поганого немає... тому "траву" курять всі, за невеликим вийнятком.
А ти - це всі ? Чи радше виняток? Та й далі покоління інші пішли... Так що не критерій. Тю, тобі тільки одне в голові. Я про те, що чоловіки пропивають те, що жінки заробили й переслали. Та сприймає. І може, й люблю. Але вибір роблю інший, не на користь алкоголю. Хоча іноді пробую щось вартісне, якщо справді вартісне. Учора куштувала бурбон із Кентакі. Чим він такий особливий тобі хіба чоловіки розкажуть, котрі в Пн. Америці. А те, що ти узагальнюєш, тобі честі не робить...
Впевнений , що все залежить від ген. Якщо в родині є піяки , а тим більше алкоголіки - то треба з алкоголем вважати і є більші шанси продовжити "династію". А якщо не має , теж треба вважати, но шанси "присісти на шклянку" зменшуються. Я люблю випити , але все до міри. Бажання набухатися в компанії в мене ніколи не було.Але без алкоголю теж не було забави.
А ми хотіли безалкогольне весілля, але нас батьки затюкали. Була горілка й вино. Як гості горілку посеред липня в духоту пили - не уявляю.
добре, спитаю у муму -- він молодший від мене на 10 років... не "одне".. просто людина (нормальна) "без цього" жити не може... це моя думка... може честі і не робить, але залишаю за собою право висловлювати свою думку, а не думку, за яку мене похвалять. я не куштував бурбон з кентуккі, я люблю горівку... раз на кілька тижнів ... у хорошій компанії.
Тема не про це. І я не про це говорила. Просто багато сімей (особливо по селах та невеликих містечках) бачила. Вона на заробітках, присилає гроші, а він пропиває. То правда, що із коліжанкою. Та і їй там не сумно. Лиш я не про те. На що жінка гроші заробляє по світах? На горівку? Сенс який? Та і не бачила я тут, аби дуже спивалися. Не пропагується воно тут так, як у нас. Так що Задорнов просто людям очі прикриває на те, ХТО насправді спивається. Чи той, хто раніше починає, чи той хто пізніше... Браво! Але я про те, що ти не всі, всі не ти. Твоя думка супер, але не універсал. Я лише про це. Просто звучить, як єдино-правильне... У яких кількостях? Я або не п'ю, або майже не п'ю. Не люблю перепивати, переїдати... Ну, міру люблю, мабуть. Не такий. То якийсь такий із червоним воском на пляшці, чи щось таке. Треба подивитися назву. Але знимку вже не зроблю, бо трохи пізня година. Навмисне подивилася назву. Такий як тут - http://www.makersmark.com/Lpa.aspx
всьо гуд.... є дві думки: одна -- моя і друга -- неправильна.. чесно: ніколи не чув, щоб задорнов розповідав про канаду...
Ага, тоді я все правильно зрозуміла. Навряд чи Задорнов раптом розрізняє Америку й Канаду. Але загалом, в Америці, що не штат - то закон. Іноді, якщо забудеш у п'ятницю ввечері купити пиво (чи інший який алкоголь), то доведеться їхати до іншого штату по трунки, якщо в твоєму на суботу-неділю алкоголь в магазинах закривають шторкою і в ті дні тобі його ніхто не продасть. Це дуже дивно виглядає, до речі. Алкоголь за ширмочкою. Ніби й є в магазині, але взяти не можна. Суто алкогольні магазини теж закриті в той час. В Онтаріо також до певної години можна купити і лише в окремих магазинах. Хочеш пива - через ріку Оттаву в Квебек, де на кожній заправці якесь пиво та й купиш.
ТО інше питання і ціла окрема тема. А в нас на весіллі була 1 пляшка горілки і 20 пляшок Живчика... А сам алкоголізм виникає від невміння організувати приємне часопроведення чи сплікввання без пива-горівки...
А чом пива се не стосується? оО Ще й як стосується. Раніш випивав, але зараз алкоголь не п'ю зовсім. Почуваюся найкраще! Не знаю хто закав, але дуже мудро : "Якщо хочеш щось змінити - почни це робити з себе".
Гарне вискі і одне і друге. Ворон approved© ) Ще рекомендую Old Crow але це для любителів відчути часи Великої Депресії. П'ю його не часто. Дуже вже специфічний настрій від нього. Хоч коли дуже сильна жара і вологість він мені йде. Сушить. Також не знаю хто закав, але якщо від алкоголю погано то і не треба його пити.
- Вы алкоголизмом страдаете? - Нет, я им наслаждаюсь! Тим, хто п'є, можливо, і хорошо. А як оточуючим:рідним, близьким, дітлахам? Як правило, проблеми вживання алкоголю та тютюнопаління обговорюють тільки у плані "Я": я хочу, я маю право, я наслаждаюся... Якщо людина сам на сам з такими своїми наслаждєніямі - не має питань... Та коли поряд є інші люди... Питань виникає дуже багато.